Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Tabele skrzyń audi a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta się zastanawiam czy instniej jakaś tabela skrzyń audi a4 b5 , generalnie chodzi mi o to czy jest taka rozpiska skrzyń która będzie pomagała przy doborze skrzyni jeśli swoją mamy uszkodzoną. np. skrzynia o kodzie DUK to skrzynia montowana do 115 tdi ale jeśli taka tabela istnieje to powie mam że tę skrzynię możemy zamontować do silnika 110tdi 1,8T czy 2,4 v6 aps i na odwrót, tabela wskazała by nam że do silnika 110tdi można zamontować skrzynię np DUK, DQS EEN CZY DVS

macie jakieś wiadomości na ten temat bo kodów silnika jest kilkanaście w b5 ale skrzyń całe mnóstwo.

Opublikowano

Coś takiego można znaleźć w Elsie przynajmniej są tabele skrzyń automatycznych :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Fajnie ale może ktoś takie tabele wrzucić na temat bądż wysłać mi na e-maila.[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 18:49_________________________________________________Kolega Bendzji znalazł dla mnie w elsie rozpiskę skrzyń w pdf. Wielkie dzięki i temat uznaję za wyczerpany a cel osiągnięty.

Opublikowano

Jakby ktoś chciał mogę przesłać na mail no chyba że mogę to udostępnić to jakoś?

Opublikowano

Wyślij mi na pw .Dzięki[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:32_________________________________________________

tu masz te tabele
Opublikowano

Coś takiego można znaleźć w Elsie przynajmniej są tabele skrzyń automatycznych :)

chyba jestem slepy bo widze same manuale :(

Opublikowano

Szukałem kiedyś przełożeń swojego automata z ciekawości i znalazłem: Workshop Repair Guide -> Power Transmission -> 5-speed... -> 00 Technical... -> Gearbox ident....-> Code letters..... i jest :good: