Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie co z tą zmianą miejsca bo widzę że lekka olewka :read:

Opublikowano

ja jestem za.

ale to musi wladza zrobic ankiete jesli w gole wchodzi cos takiego w gre...potem glosowanko itd

poza tym nigdy wszystkim nie dogodzimy

Opublikowano

tzn że ogólnie ludziska wolą się na tym pięterku spotykać niż gdzieś na świerzym powietrzu tak ?

Przemian z tego co pamiętam ma niezłe przeładowanie, więc jeśli tego jeszcze nie zrobił to już masz odpowiedz dlaczego go objeżdzasz...

o Siemuś się znalazł jak tam po grilu bo u nas było wery najs a Przemek sobie ostatnio furkę mocno sprzętem przeładował stąd może gorsze osiagi :wink4:

Opublikowano

my grilla mamy dzisiaj. A dodatkowo piterowi się coś tam urodziło to pewnie piwko będzie na spocie :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

KUR**

Wczoraj umylem auto, dzisiaj rano deszcz...wyszło słonko to umyłem jeszcze raz to znowu deszcz....masakraaaaa

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Kerczi to nie myj przez najbliższy tydzień to pojade sobie na myjnie :polew: :polew:

Opublikowano

Kerczi to nie myj przez najbliższy tydzień to pojade sobie na myjnie :polew: :polew:

Sie odezwał ten co nie myje :>

A kto wczoraj po spocie wydarł na bora bo mu się trochę folia na dachu przykurzyła

Opublikowano

Kerczi, a masz szczotkowane aluminium ?

Opublikowano

tak mam[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 17:39_________________________________________________

aaa ale pytasz o folie??

to nie ma, jest taka specjalna meblowa, z niej mozesz dostac aluminium szczotkowane. ale ona bedzie sie "nadawala" tylko do wewnatrz[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 17:43_________________________________________________

A kto wczoraj po spocie wydarł na bora bo mu się trochę folia na dachu przykurzyła

buahahah wcale nie pomylil Ci sie Przemian z Siemian

Opublikowano

tak mam[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 17:39_________________________________________________

aaa ale pytasz o folie??

to nie ma, jest taka specjalna meblowa, z niej mozesz dostac aluminium szczotkowane. ale ona bedzie sie "nadawala" tylko do wewnatrz[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 17:43_________________________________________________

no chce tylko do wewnątrz, oleić listwy

gdzie ją kupię, OBI ?

Opublikowano

aaa ale pytasz o folie??

no chce tylko do wewnątrz, oleić listwy

gdzie ją kupię, OBI ?

np; BELMEB napewno

albo kazdy meblowy (tylko taki z prawdziwego zdarzenia a nie OBI)

Opublikowano

oj Tomek Tomek... to już nie pierwszy raz... :bicz3: :bicz3: :decayed: :decayed: :wink4:

Pany widzieliście jakie wynalazki z Pszczyny po polsce jeżdzą...?

Pablo zmieniłeś auto?? :wink4: :wink4: :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

2.jpg

3.jpg

Opublikowano

siemian, podobno twoja była tym jeździ :polew:

Opublikowano

a ja słyszałem że dla Córy chciałeś kupić, ale jak przymierzyłeś że nie wejdzie kapelusz to się jednak nie zdecydowałeś... :decayed::naughty:

Wkońcu coś zostaje w genach :)

Opublikowano

:hi:

dzieki za kielbaske,

Tomek za poscig

i w ogole dzisiaj bylo KOXik

ciekawe gdzie ten spot był :gwizdanie: chyba pod halą bo o19.20 nikogo nie było

Ty na dole stałej na dolnym poziomie, widziałem Twoją A4 :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Maj 2010, 23:14_________________________________________________

oj Tomek Tomek... to już nie pierwszy raz... :bicz3: :bicz3: :decayed: :decayed: :wink4:

Pany widzieliście jakie wynalazki z Pszczyny po polsce jeżdzą...?

Pablo zmieniłeś auto?? :wink4: :wink4: :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

2.jpg

3.jpg

Lepsza była ta srebna B5 co nie dawno wkleiłem :naughty::kox:

Siemian już zdjąłem tylne ledy (Twoje ulubione :decayed:) i pojadą jutro na dolnyśląsk także wróciłem do starych z serii :rolleyes:

Opublikowano

Widzieliscie jak sie chlop nacial??? Myslal ze kupil b7 a kupil b6 z przodem z b7 i to majac wczesniej zdjecia samochodu z przed wypadku :wallbash:

http://www.a4-klub.pl/smf/inne_b7_cabrio_18t_180km-t133014.0.html

Opublikowano

Widzieliscie jak sie chlop nacial??? Myslal ze kupil b7 a kupil b6 z przodem z b7 i to majac wczesniej zdjecia samochodu z przed wypadku :wallbash:

http://www.a4-klub.pl/smf/inne_b7_cabrio_18t_180km-t133014.0.html

Właśnie przeczytałem cały ten watek, szkoda że wcześniej nie zapytał chłopaków na forum w sprawie tego ogłoszenia...

Opublikowano

ale jajca... koleś jest dobry... nie zauważył... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ale jajca... koleś jest dobry... nie zauważył... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie znał się na audi i nie czerpał wiedzy o tych samochodach przed kupnem.

Ale przykro się dowiedzieć o takim fakcie o własnym samochodzie i to na forum od kolegów :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.