siemian Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 my z Dawidem to już tak oficjalnie? a coz sie bedziem pier**lic. Cuber, Kerczi, Siemian - jezdzi. I powinna chodzic bo obstukalem ja flaszkami z wszystkich steron. Kerczi - o ktorej ten paint? bo jak wieczorem kolo 19-20 to ja sie pisze. Będe musiał nagrzać silnik to dopiero wtedy powiesz czy jezdzi... :decayed:
PABLO Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Żeby się nie wyjeździł za dużo bo później będzie trzeba zadzwonić po taką lawete
david_n Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 my z Dawidem to już tak oficjalnie? a coz sie bedziem pier**lic. Cuber, Kerczi, Siemian - jezdzi. I powinna chodzic bo obstukalem ja flaszkami z wszystkich steron. Kerczi - o ktorej ten paint? bo jak wieczorem kolo 19-20 to ja sie pisze. Będe musiał nagrzać silnik to dopiero wtedy powiesz czy jezdzi... :decayed: chyba kpisz :gwizdanie: chlopaki od Pabla Cie dopadna
siemian Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ja przed chwilą dopiero dotarłem do domu po zlocie... padam
KERCZI Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Witka, David paint o 17-18 w zaleznosci czy siadzie centralna czy forum. no to jak jezdzi to przyjezdzaj sie pochwalic klekotem
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Kerczi , szkoda że nie później np. 19 Dużo osób pracuje jeszcze o tej godz.
Wąski Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Jeszcze jest http://bibainfo.pl/impreza_52018-2010-08-21,_OTWARCIE_NOWEGO_KLUBU_PLAYPLACE_Krak_w.html też można o tym pomyśleć. Jak chcecie karty to zarezerwować trzeba dużo wcześniej bo niedziela wieczorem jest ulubionym terminem. co do kina też uważam że to lipa.zaraz każdemu będzie sie podobał inny film [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 08:48_________________________________________________ Kerczi , szkoda że nie później np. 19 Dużo osób pracuje jeszcze o tej godz. da
Cuber Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 David gratki zakupu Siemka all w ten zajbisty dzionek
gruszka Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 http://www.uziyada.krakow.pl/ potrzebne jest miejsce gdzie mozna by usiąść i napic chociaz coli ten zajazd jest spoko, parking fajny widok tez w niedziele nie ma korków, pewnie daleko ale moze gdzies cos podobnego blizej?
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Co kupił :?: koledzy Ci nie mówili?
FANTOMAS Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Może ten łykend też stasinda było najs Dawid
Wąski Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Co kupił :?: w opisie ma B8 [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 14:26_________________________________________________ http://www.uziyada.krakow.pl/ potrzebne jest miejsce gdzie mozna by usiąść i napic chociaz coli ten zajazd jest spoko, parking fajny widok tez w niedziele nie ma korków, pewnie daleko ale moze gdzies cos podobnego blizej? kolegę poniosło
Rekomendowane odpowiedzi