Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale tu nikogo nie ma :dontknow:

Zastanawiam się gdzie wszyscy uciekli :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Środa, pewnie na kiełbaskach siedzą :rolleyes:

Opublikowano

jarko nic z tych rzeczy bo za młoda godzina a tym bardziej cisza na ten temat :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

eee tam, kiełbachy moze jutro prędzej :wink4:

Opublikowano

:kox:

Opublikowano

Pablo... Od dwóch miesięcy mam ten kawałek w komórce a Ty go teraz na forum dajesz :facepalm: Bystrzak z Ciebie :wink4:

BTW :hi:

Opublikowano

Słuchaj, ale ty nie wiesz o co chodzi :naughty:

Kawałek to ja miałem dokładnie 3 miechy temu jak była premiera a prezentuje teledysk który teraz miał premierę, także śmiało mogę powiedzieć sklej :evil::decayed::wink4:

Opublikowano

ale gów.no :)

Opublikowano

też g.

wole takie klimaty

cały płytka Miuosha fajna

ale to mój gust, nie będę Was bombardował linkami :wink4:

Opublikowano

Opublikowano

:hi: z późnego wieczora:)

Panowie myślę o odmłodzeniu A4ki. http://autoraba.otomoto.pl/audi-a4-2-0tdi-s-line-quattro-C19723688.html co myślicie o tym? Głównie chodzi mi o silnik bo szczerze powiem, że trochę boję się 2,0 Tdi ale niestety nie wiem jeszcze jaki przebieg tego samochodu ani jakie oznaczenie motoru. A co do www.autoraba.otomoto.pl to szczerze mogę chłopaków polecić:) 7 aut u nich braliśmy:)

BTW w niedziele zjawie się mam nadzieje na spocie:)

Opublikowano

też g.

wole takie klimaty

cały płytka Miuosha fajna

ale to mój gust, nie będę Was bombardował linkami :wink4:

Też niezłe, mi się dalej ten kawałek podoba:

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 23:59_________________________________________________

:good:

Opublikowano
  • Autor

:hi: z późnego wieczora:)

Panowie myślę o odmłodzeniu A4ki. http://autoraba.otomoto.pl/audi-a4-2-0tdi-s-line-quattro-C19723688.html co myślicie o tym? Głównie chodzi mi o silnik bo szczerze powiem, że trochę boję się 2,0 Tdi ale niestety nie wiem jeszcze jaki przebieg tego samochodu ani jakie oznaczenie motoru. A co do www.autoraba.otomoto.pl to szczerze mogę chłopaków polecić:) 7 aut u nich braliśmy:)

zapraszamy na spocika do Galerii :wink4:

co do Audiki hmmm cięzko powiedziec co to tak dokładnie jest ,wyjdzie pewnie ok 40 tys jak nie wiecej

Opublikowano

.......Panowie myślę o odmłodzeniu A4ki. http://autoraba.otomoto.pl/audi-a4-2-0tdi-s-line-quattro-C19723688.html co myślicie o tym? Głównie chodzi mi o silnik bo szczerze powiem, że trochę boję się 2,0 Tdi ale niestety nie wiem jeszcze jaki przebieg tego samochodu ani jakie oznaczenie motoru

jak patrzę na pedały i dywaniki to przebieg koło 2pak

motor BPW widzę po nastawniku przepustnicy super motor :good:

:polew::naughty::kox:

a tak na serio :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Chcesz odmłodzić A4 to tylko B8 lub alternatywa http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=144406567&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22500&makeModelVariant1.modelId=6&maxPrice=35001&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&daysAfterCreation=3&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=200000&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2006&tabNumber=1

wstawiasz przód od b7 kiere tylną klapę i lampy i masz autentycznie "odmłodzoną A4-B7", silnik jest od B8 143PS na CR-jlu :good: dłuuuga jazda i pewniejsze auto za porównywalne pieniądze co to z tego twojego linku.

Opublikowano

Dzięki raz jeszcze za zaproszenie:)

Tzn domyślam się, że koszty mogą sięgnąć 40 tyś ale z tym się liczę:) Ale jeszcze muszę poczekać do oględzin na żywo i jaki przebieg. [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 00:07_________________________________________________

jak patrzę na pedały i dywaniki to przebieg koło 2pak

motor BPW widzę po nastawniku przepustnicy super motor :good:

:polew::naughty::kox:

a tak na serio :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Chcesz odmłodzić A4 to tylko B8 lub alternatywa http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=144406567&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22500&makeModelVariant1.modelId=6&maxPrice=35001&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&daysAfterCreation=3&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=200000&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2006&tabNumber=1

wstawiasz przód od b7 kiere tylną klapę i lampy i masz autentycznie "odmłodzoną A4-B7", silnik jest od B8 143PS na CR-jlu :good: dłuuuga jazda i pewniejsze auto za porównywalne pieniądze co to z tego twojego linku.

:good: Dzięki za szybkie "co i jak" to ja od razu podziękuję jak motor beznadziejny. Lepiej jakby był 1,9 to bym od razu brał:) Co do B8 to baaardzo chętnie bym przytulił takową :kox: ale jeszcze student więc jeszcze trochę poczekam :P

Opublikowano

i warum to 2.0TDI 140PS ma dwie rury :mysli:

Opublikowano

Może coś ktoś modził :naughty:

Opublikowano
  • Autor

i warum to 2.0TDI 140PS ma dwie rury :mysli:

a moze to jest 2,0 BRD 170 km :naughty:

Opublikowano

Też o tym pomyślałem :naughty: to wtedy chyba by było lepiej dla mnie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.