Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

siema wieczorowa porą :wink4:

to co, kto się pisze na Spot w Bukowinie ?

Opublikowano

Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię: Rysiek. Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek

ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "Ku**a,ale ten Rysiek, to jednak jest za**bisty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu krateczka - kaloryfer, wysportowany, a na klacie grają mięśnie. Facet w szafie myśli: "Ku**a, ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super trendy bokserki, a tu pała aż do kolan. Facet w szafie myśli: "Orzesz ku**a, Rysiek to za**bisty

buhaj!". W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się obwisły brzuch, piersi aż do pasa i cellulitis. Facet w szafie myśli: "Ja pie**ole! Ale wstyd przed Ryśkiem".

Opublikowano

Heja Panowie !!

Pozdrowienia z Malty !!

p.s. z filmikiem czekajcie na mnie

p.s.2. ja jestem chetny na Bukowine

Opublikowano

czesc,

orientuje sie moze ktos gdzie w Krakowie i okolicach można zrobić test szczelności układu chłodzenia? Mam gdzieś wyciek i nie mogę zlokalizować. Ile takie coś kosztuje?

Opublikowano

czesc,

orientuje sie moze ktos gdzie w Krakowie i okolicach można zrobić test szczelności układu chłodzenia? Mam gdzieś wyciek i nie mogę zlokalizować. Ile takie coś kosztuje?

Napisz do Transitpower-a to Ci powie gdzie prawdopodobnie masz wyciek :wink4:

Heja Panowie !!

Pozdrowienia z Malty !!

tej koło Poznania :mysli:

kto bogatemu zabroni :naughty:

Opublikowano

co do filmu, to ja się umówiłem wstępnie z moim znajomym, że zrobi mi filmik mojej b2-ki

tu jego ostatnio produkcja

2 Zlot Cultstyle.pl Klasyczny.com Wilcze Laski 2011

być może zająłby się też tematem spota A4

daje rade :good: a jego ostatni już gotowy :mysli: pamiętaj o mnie :naughty: czy poczekamy jeszcze na ...
Opublikowano

Dzieńdoberek w ten piękny wrześniowy poranek :kox::siema:

czy poczekamy jeszcze na ...

Wypowiedź pełna domysłów i tajemniczości :naughty:

Opublikowano

Kamil będę miał prawdopodobni kamerkę Go Pro więc może być :kox:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 10:00_________________________________________________

Dzieńdoberek w ten piękny wrześniowy poranek :kox::siema:

czy poczekamy jeszcze na ...

Wypowiedź pełna domysłów i tajemniczości :naughty:

jak zawsze :tongue4: na np.na moje B2 :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 10:01_________________________________________________

Hhahah kreceni bączków było :kox: :kox: :kox:

Panowie, planujemy wyjazd do Bukowiny tatrzańskiej 28-30 Października 2011 ktoś sie piszę ? :naughty:

ja odpadam ale dzięki za propozycje :wink4:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2011, 10:01_________________________________________________
Opublikowano

:hi:

czesc,

Spróbuj wymienić plastikowy króciec, który jest z boku bloku silnika. U mnie był ten sam objaw, płyn uciekał a nigdzie nie było widać w którym miejscu. Większość mechaników chciała uszczelke pod głowicą robić. Ostatni wymienił wspomnianego króćca i po usterce... Mnie koszt części z wymianą wyniósł 90 PLN.

Opublikowano

Powiem, albo napiszę, Wam że jak na kawalera to za***ista pomidorowa mi wyszła :kox:

Aż sam jestem pod wrażeniem :decayed:

Opublikowano

Buuuu :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Powiem, albo napiszę, Wam że jak na kawalera to za***ista pomidorowa mi wyszła :kox:

Aż sam jestem pod wrażeniem :decayed:

to Ja poprosze z dostawa do mnie do firmy na Zakopiańską :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.