Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

mam pytanko jako, że Krakowa nie znam, a wybieram się we wtorek do teatru słowackiego powiedzcie mi gdzie mogę zaparkować auto w miarę blisko teatru, ale żeby parkingu mi nie zamknęli jak będę na nim stał:P (wiem, że obok teatru jest parking ale jak znam życie i moje szczęście tam miejsca nie będzie:P)

centralnie obok Teatru masz parking i to nie bardzo drogi :)

ups nie doczytałem

[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 08:17_________________________________________________

Krakusy na pewno Cię nie zawiodą a trochę nas jest :polew:

India Talent Show - Warriors of Goja AMAZING

Jak to Dominik powiedział nasz "Mam talent" to pikuś z tymi debilami, obczajcie całe :shocked: :shocked: :shocked:

2:56 :shocked:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 23:52_________________________________________________http://www.topgear.net.pl/news.php?readmore=1273

ałć :kwasny:

i Amerykanie chcieli wojnę z nimi wygrac :naughty:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam :hi:

mam pytanko jako, że Krakowa nie znam, a wybieram się we wtorek do teatru słowackiego powiedzcie mi gdzie mogę zaparkować auto w miarę blisko teatru, ale żeby parkingu mi nie zamknęli jak będę na nim stał:P (wiem, że obok teatru jest parking ale jak znam życie i moje szczęście tam miejsca nie będzie:P)

centralnie obok Teatru masz parking i to nie bardzo drogi :)

Jak sam kolego wspomniał wie o tym parkingu, wie też że jest mały - pyta o alaternatywę :wink4:

ul. Worcella za Biedronką jest parking jeżeli szukasz płatnego i blisko teatru :) Zyblikiewicza lub Kopernika ( chyba ) przy Westerplatte.

No chyba że szukasz czegoś darmowego :)

Opublikowano

siemka z wieczora :hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 19:58_________________________________________________widzieli :wink4: jak manipulowac opinią publiczna że Xdrive wygrywa z quattro na podstawie filmików w sieci :gwizdanie:

:siema:

Jeśli ktoś choć na chwilę zwątpił w quattro, zapraszam tu:

Opublikowano

siemka z wieczora :hi:[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 19:58_________________________________________________widzieli :wink4: jak manipulowac opinią publiczna że Xdrive wygrywa z quattro na podstawie filmików w sieci :gwizdanie:

Jeśli ktoś choć na chwilę zwątpił w quattro, zapraszam tu:

ale kotlety odgrzewacie ... przeciez ten film ma ze 144 lata :naughty:

Jak ktos watpil w Q to jest niepowazny i tyle. Z drugiej strony wylaczenie ESP powoduje ze naped przestaje dzialac tak jak powinien :mysli: , chyba ze ja cos przeoczylem :cool1: i wyjeto jakis bezpiecznik :mysli:

Opublikowano
  • Autor

o ku.... :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:decayed:

:bry:

Opublikowano

A Ciebie jeszcze nie było na spocie :mysli:, w Kwietniu się rejestrowałeś :blink:

Opublikowano

A Ciebie jeszcze nie było na spocie :mysli:, w Kwietniu się rejestrowałeś :blink:

nie udało się dojechać :gwizdanie:

Opublikowano

Czy ktoś sprzedaje u nas może AQmulatory ( nowe ) ? Co by pasowało do mojego AFN( teraz mam Exide 74/800, o ile dobrze pamiętam :P ), za ile i czemu tak drogo :decayed:

Opublikowano

nie udało się dojechać :gwizdanie:

W najbliższy Czwartek masz okazję :naughty::wink4:

Opublikowano

...Tym razem powiedzial, ze to nie wina alarmu tylko przekaznika zaplonu....

:> tiaaa :mysli: przekaźnik zapłonu tiaaa ciekawe co ten zapłon ma zapalać w dieslu :polew: dobrze że Ci nie powiedział że jeszcze wymienił kable od świec i kopułkę od aparatu zapłonowego weź olej tego mechesa i lepiej rozkmiń sobie w jaki szybki sposób odłączyć ten alarm i zabezpieczenia tak żebyś następnym razem znowu lawety nie wzywał jak się skitra

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano

Pablo, grasz nam na uczuciach, drażniąc podniebienie aż ślinka leci! :decayed::wink4:

Kerczi, Ty zajmujesz się kompami, czy program HDtune jest coś wart? Scanuje właśnie stary dysk podpięty do lapa, i wyszedł 1 czerwony kwadracik :decayed:, ameno i do kosza czy :wtf:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.