Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ukradli mi w piątek BOBCATA T250 w okolicach lotniska w Balicach prawdopodobnie złodzieje pojechali w stronę Kryspinowa .Może komuś się rzucił w oczy taki .Jest specyficzny bo jest na gąsienicach . czeka nagroda wysoka :)

images.jpg

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ukradli mi w piątek BOBCATA T250 w okolicach lotniska w Balicach prawdopodobnie złodzieje pojechali w stronę Kryspinowa .Może komuś się rzucił w oczy taki .Jest specyficzny bo jest na gąsienicach . czeka nagroda wysoka :)

images.jpg

:confused4:

Opublikowano

Pablo, grasz nam na uczuciach, drażniąc podniebienie aż ślinka leci! :decayed::wink4:

Kerczi, Ty zajmujesz się kompami, czy program HDtune jest coś wart? Scanuje właśnie stary dysk podpięty do lapa, i wyszedł 1 czerwony kwadracik :decayed:, ameno i do kosza czy :wtf:

raczej HDTune Ci jedynie pokaze gdzie sa BADy, mozesz np zrobic dwie partycje i miejsce gdzie sa BADy wrzucic jako zakryta przestrzen dyskowa[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 20:54_________________________________________________

images.jpg

przeskur******

Opublikowano

images.jpg

Wspolczucia ;(

Pablo, grasz nam na uczuciach, drażniąc podniebienie aż ślinka leci! :decayed::wink4:

Kerczi, Ty zajmujesz się kompami, czy program HDtune jest coś wart? Scanuje właśnie stary dysk podpięty do lapa, i wyszedł 1 czerwony kwadracik :decayed:, ameno i do kosza czy :wtf:

raczej HDTune Ci jedynie pokaze gdzie sa BADy, mozesz np zrobic dwie partycje i miejsce gdzie sa BADy wrzucic jako zakryta przestrzen dyskowa[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 20:54_________________________________________________

images.jpg

przeskur******

Mow mi wiecej :decayed:, dysk niby chodzi co tam chcialem skopiowalem, dalem potem prawym myszki formatuj i tyle, z tym ze chcialem miec pewnosc czy jest ok bo chce go sprzedac, moze ktos kupi..hm idk co robic

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/expose;w;zlotych;tyle;zaplacisz;za;reformy;tuska,151,0,969879.html?p=md

Kozak, sobie to pensji nie obetną tylko nam podnoszą poprzeczkę. Dramat nie życie, a co więcej abonament RTV podobno chcą wciągnąć pod opłatę za prąd tak jakoś słyszałem, ale pewny na 100% nie jestem. Gdzie my żyjemy- Absurdistan !

Opublikowano

maciejas002 i bardzo dobrze :-). 67 lat też w sam raz na emeryturkę :naughty: :naughty:. Ja jestem tym zachwycony :good:

Opublikowano

maciejas002 i bardzo dobrze :-). 67 lat też w sam raz na emeryturkę :naughty: :naughty:. Ja jestem tym zachwycony :good:

Janusz nie wiem czy zart czy powaga ale przy moich zarobkach to nic tylko balkonik kupic :gwizdanie: zle sie dzieje :S chyba ze Ty prezes albo Pan Dyrektor :tongue4:

Opublikowano

images.jpg

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Janusz nie wiem czy zart czy powaga ale przy moich zarobkach to nic tylko balkonik kupic :gwizdanie: zle sie dzieje :S chyba ze Ty prezes albo Pan Dyrektor :tongue4:

"Ludzie" tak sobie wybrali to tak mają. Nie rozumiem tylko narzekań tych właśnie osób teraz. Choćby zrobili wiek emerytalny 100 lat, to i tak pewno większość głosowała by tak samo w przyszłych wyborach.

Oczywiście nikomu tu nie chciałem ubliżyć. maciejas002 tu się nie rozmawia o polityce.

Opublikowano

"Ludzie" tak sobie wybrali to tak mają. Nie rozumiem tylko narzekań tych właśnie osób teraz. Choćby zrobili wiek emerytalny 100 lat, to i tak pewno większość głosowała by tak samo w przyszłych wyborach.

Oczywiście nikomu tu nie chciałem ubliżyć. maciejas002 tu się nie rozmawia o polityce.

Spox, zero polityki, tak tylko wtrąciłem. Ja na nich nie głosowałem eot. Dobrej nocy :hi:

Opublikowano

30171799.jpg

Chyba dostałem mały bonus z UPC, chciałem 50MB/S to troszkę więcej wyszło :decayed:

Opublikowano

no ja mam podobno 8Mb/s :tongue4:

26525789.jpg[br]Dopisany: 21-11-2011, 23:00:47_________________________________________________wszystkim podobno zawyzaja :wink4:[br]Dopisany: 21-11-2011, 23:01:02_________________________________________________u mnie taki stan sie utrzymuje juz chyba od wakacji :)

Opublikowano

Ato mój wynik...

26526327.jpg

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

O tej godzinie zawsze jest więcej :)

Ato mój wynik...

26526327.jpg

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

A co ty masz :blink:

Opublikowano

Mnie tam zawsze wychodzi mniej :gwizdanie:

26527410.jpg

Opublikowano

Pablo, o kazdej porze dnia i nocy mam okolo 20Mb :wink4:

Opublikowano

U mnie już więcej nie puści bo nie mam światłowody :decayed:

Opublikowano

A do czego Ci światłowoda?

:bry:

Opublikowano
  • Autor
:siema::hi:
Opublikowano

Na BW światłowody montowali chyba z 10 lat temu i podejrzewam że u Ciebie jest podobnie...

Wątpię żeby sobie odpuścili najwieksze osiedle w NH :gwizdanie:

A do czego Ci światłowoda?

Do większej przepustowości ? Czy szybkość z ilością nie idzie w parze ?

Opublikowano

Weź sobie instrukcję obsługi swojej karty sieciowej i poczytaj ile może twoja karta sieciowa przesłać po zwykłej skrętce :cool1:

bo raczej na bank masz jeszcze w hu... zapasu więc tak jak lennox napisał na hu... Ci światłowód ?

sprawdź sobie tylko jaką grubą masz izolację na skrętce czy da rady puchnąć przy większym downloadzie bo to może mieć znaczenie na przepustowość łącza. :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.