Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak spot będzie w piz*zie hat to odpadam bo mnie wstyd było ostatnio :embarrassed:

grucha chciał wyjadać z tależy po innych pustych stolikach transit chciał bić kelnera Pablo obstawił tależ komórkami jak sztućcami co by mu żaden klijent nie umknął gdy będzie zajęty wkładaniem do ust.......

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może się gdzieś poślizgamy jak dalej będzie padać śnieg :mysli: jakie plany, propozyszyn :kox:[br]

Pablo , znowu na prostej bedziesz próbował zacignąć ręczny przy prostej kierownicy i mówić ze k.... nie idzie bokiem coś moje audi :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Teraz będzie wszystko pod kontrolą :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 12:37_________________________________________________

Jak spot będzie w piz*zie hat to odpadam bo mnie wstyd było ostatnio :embarrassed:

grucha chciał wyjadać z tależy po innych pustych stolikach transit chciał bić kelnera Pablo obstawił tależ komórkami jak sztućcami co by mu żaden klijent nie umknął gdy będzie zajęty wkładaniem do ust.......

j**any :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Spot mysle ze normalnie w GK a potem pomyślimy co by moze gdzies skoczyć na slizganko :kox:

Opublikowano

:facepalm::polew: :polew:

Opublikowano

:hi: :hi:

Jak dobrze pojdzie to kolo 20 powinienem zawitac na spota, wkoncu.. :gwizdanie: zobaczyc krakowskie mordy :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:

Jak dobrze pojdzie to kolo 20 powinienem zawitac na spota, wkoncu.. :gwizdanie: zobaczyc krakowskie mordy :decayed:

:lol1:

Weź vaga :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pojeździłem troszkę po miescie i Continental Coni Winter Contact TS830 jest najgorsza oponą na jakieś do tej pory jeździłem :shocked::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Pojeździłem troszkę po miescie i Continental Coni Winter Contact TS830 jest najgorsza oponą na jakieś do tej pory jeździłem :shocked::wallbash: :wallbash: :wallbash:

W takim razie musi być za***iście ślisko, bo ja na nófffkach Nokianach też widzę cały czas świecące ESP :mysli:

Możliwe że nasze gumy się aż tak ślizgają bez przyczyny...? Fanti mówił z tego co pamiętam, że Conti to najlepsza guma :mysli:

Opublikowano

ja w zeszlym roku mialem te oponki, nowki 16/55/205 i szczerze mowiac bylem bardzo zadowolony.

Opublikowano

Z moich info continental jest kipska opcja na zime.Od wielu osób to juz slyszalem i cos w tym musi byc,osobiscie nie mialem okazji jezdzic na conti :)

Opublikowano
  • Autor

Wcześniej jeździłem na Michelinach i był :kox: Wiec wiem napewno co kupię w przyszłym sezonie :decayed:

Opublikowano

Wcześniej jeździłem na Michelinach i był :kox: Wiec wiem napewno co kupię w przyszłym sezonie :decayed:

Ja od dwóch lat na Michelinach i jest naprawdę :good: a co do conti.... mam w drugim aucie i jest :thumbdown:

Opublikowano

Tata ma w swojej B4 Micheliny i calkiem wporzo
Opublikowano
  • Autor

Conti ( te co mam ) do latania bokami sa idealne ale do hamowania to juz nie jest za wesoło hehehe :kox:

Opublikowano

Conti ( te co mam ) do latania bokami sa idealne ale do hamowania to juz nie jest za wesoło hehehe :kox:

To może dzisiaj gdzieś podjedziemy i pokażesz jak to lata bokiem :decayed:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 16:51_________________________________________________Selgros :?: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pablo dam Tobie i Ty pokażesz Nam na co Cie stać :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

tylko napiszcie ile macie mm na tych swoich oponkach :cool1: bo jak poniżej 6 to raczej nie ma co wymagać. Ja miałem i misieliny i conti (3D) i te i te były ok jak dla mnie. Kupy w gaciach nie miałem nigdy :shocked: na na widok nagle zapalonych świateł stop w aucie przedemną.

Opublikowano

Pablo dam Tobie i Ty pokażesz Nam na co Cie stać :kox: :kox: :kox:

No problem :decayed:

W sumie u nas na pasie teraz są dobre warunki, dostałem info że nieźle tam śmigają :kox:

Opublikowano

tylko napiszcie ile macie mm na tych swoich oponkach :cool1: bo jak poniżej 6 to raczej nie ma co wymagać. Ja miałem i misieliny i conti (3D) i te i te były ok jak dla mnie. Kupy w gaciach nie miałem nigdy :shocked: na na widok nagle zapalonych świateł stop w aucie przedemną.

Ja ostatnio opuscilem droge i tez nie mialem kupy w gaciach :kox: wiec to nie wyznacznik opon i przyczepnosci :decayed:
Opublikowano

Ja miałem tylko raz na Armii Krajowej ale wyleciała szybko przez okno jak "kopertało" autem :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.