Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pablo nie dziwne to jest ze mi właczyli bo czytaj wczesniej co napisałem :whistling:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pablo nie dziwne to jest ze mi właczyli bo czytaj wczesniej co napisałem :whistling:

Dobrze że masz włączone :wink4:

Opublikowano

Pablo czytaj ze zrozumieniem Cuber ma "opiekunke" i dla niego to włączyli wcześniej rozumisz czy nie

Opublikowano

Lubie Twoje poczucie humoru :naughty:

Rozumim :lol1:

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano

Założyłem junkersa do auta. Kurde, ależ teraz fajnie silniczek pracuje :kox:

Opublikowano
Założyłem junkersa do auta. Kurde, ależ teraz fajnie silniczek pracuje :kox:

Jarko gdzie zakładałeś?? a tak pozatym to :hi:

Opublikowano

W Bosutowie. Od dawna u gościa junkersy serwisujemy i nigdy nie ma żadnych problemów.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:shock3::shock3::shock3:
Opublikowano

wracajac do tematu alkoholu to ja wogóle nie moge patrzyć na wódke........

dlatego jak pije to zamykam oczy...

Pany poluje na oferte z samsungiem S II ,zachorowałem na ten telefon, miałem brać S Plusa ale chyba warto poczekać na S II , co myslicie ?

choć szwagier namawia mnie na iphone4 ale cos nie jestem do jabłek przekonany...

---------- Post dopisany at 01:17 ---------- Poprzedni post napisany at 01:17 ----------

no i ta cena

Opublikowano

Zdecydowanie wolałbym najnowszą Xperie S przebija pod każdym względem S2.

http://www.sonymobile-sklep.pl/

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sony/xperias/

Zastanawiam się nad nim :whistling:

Dwu rdzeniowy procek 1,5Ghz, ekran HD i 12.1 MPIX aparat i wiele innych dobrych funkcji.

Bawiłem się nim wczoraj, zrobił na mnie dobre wrażenie, jedynie co to ma wbudowane na stałe zasilanie tzn. nie zmienimy akumulatora bo nie ma:decayed: i wbudowana pamięć 32GB która po ustawieniu telefonu zmniejsza się do ok. 26GB co powinno wystarczyć ale nie ma złącza micro sd.

Dobra koniec tego ględzenia bo trzeba iść w kimę jeśli chce rano wstać i oglądnąć o 9:00 F1 :kox:

Dobrej nocy:hi:

Opublikowano

A ja po prawie roku ze smartem coraz poważniej zastanawiam się nad powrotem do normalnej klawiatury...

Opublikowano

ja mialem w tamtym roku iPhone 4 i zamienilem go pozniej na SGS II i na żaden nie narzekałem :wink:

Zalezy czego bardziej oczekujesz ode telefonu, jesli chcesz miec mase programow i gier to bierz iPhone bo na Andku jest przeje*ane z tymi rozdzielczosciami i nie wszystkie aplikacje chodza na konkretnym modelu :thumbdown:

na plus dla jablka przemawia jeszcze wykonanie, o niebo lepsze niz w samsungu chociaz tam tez zle nie jest, ale w iPhone uzyto lepsze materialy i telefon wydaje sie bardziej 'zwiezly' i elegancki. No i jeszcze + dla iPhone za muzyke (w koncu to Apple).

Ale jesli Ci na tym wszystkim nie zalezy to bierz SGS II bo jak dla mnie jest to najlepszy w tej chwili stosunek jakosci do ceny.

I takie OT ode mnie - przy przejsciu z iPhone na Samsunga dopiero po okolo 3 dniach przyzwyczailem sie do tak duzego wyswietlacza, bo jesli bawilem sie nim dluzej niz 15min to mnie juz leb bolal od niego i mi niedobrze sie robilo :decayed:

---------- Post dopisany at 06:17 ---------- Poprzedni post napisany at 06:10 ----------

a wlasnie, zapomnialbym o jednej waznej rzeczy, w iPhone musisz wszystko robic przez tego zasranego iTunesa :wallbash:

i jesli chcesz wrzucic muzyke/zdjecia/filmy/gry to nie pojdzie Ci to tak latwo jak na Androidzie :wink:

ale ja mialem kilka lat temu Motorole E1 w ktorej tez trzeba bylo wrzucac muzyke przez iTunes i po jakims czasie mialem to ogarniete, dlatego na iOS bylo mi juz latwiej. Jesli ma sie wszystko uporzadkowane to problemu nie ma :good:

No ale jest to bardziej upierdliwe niz skopiowanie konkretnego pliku na karte pamieci.

Opublikowano

SG sII mam od roku i jest ok, czasami sie wiesza, resetuje, bez powodu wyłącza... Ale tak jest we wszystkich smartfonach z androidem... Natomiast iPhone jest bardziej stabilny, bateria dluzej trzyma.

Jak bym miał wybrać jeszcze raz to sII bo ma super ekran, większy i cieńszy. A i tak ląduje sie codziennie.:wink:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
SG sII mam od roku i jest ok, czasami sie wiesza, resetuje, bez powodu wyłącza... Ale tak jest we wszystkich smartfonach z androidem... Natomiast iPhone jest bardziej stabilny, bateria dluzej trzyma.

Ja mialem kompletnie inne wrazenia, szajsung NIGDY mi sie nie zawiesil, nie wylaczyl etc, natomiast w iPhone zdarzało sie to czesto, a i bateria o wiele dluzej mi trzymala w SGS II. Nie byly to moje glowne telefony i w przypadku iPhone bateria wytrzymywala okolo 2-3 dni a w SGS 3-5.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.