M@peT Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dzięki za spota Panowie co prawda zmarzłem jak ...... ale było spoko:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 dzieki za spota, z przygodami tyle osob to chyba jeszcze nie bylo nigdy w drodze powrotnej widziany Pablo na statoilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 dzięki za spota i Fantowskiemu za podwiezienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Karol ...........................................pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 same podziękowania spocik zacny jak zawsze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 dzieki, fajnie bylo bedzie mi brakowalo tych czwartkow dopiero wrocilem i wlasnie zaczynaja mi palce u stop odmarzac, poraz kolejny prawie do 23... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 dzieki, fajnie bylo bedzie mi brakowalo tych czwartkow dopiero wrocilem i wlasnie zaczynaja mi palce u stop odmarzac, poraz kolejny prawie do 23... wyjezdzasz? a tak w ogóle to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :drunk:DUŻO ZDRÓWKA I WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI wczas fest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 tak, ostatni tydzien urlopu i do roboty - koniec laby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dziękuję za spota wszystkim, rekordowa frekwencja od dłuższego czasu 21 osób robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 no spociki coraz fajniejsze, szkoda ze nie pojechaliscie potem z nami pod decathlona,,,,bylo niezle slizganko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Miło było Was poznać...osobiście.Tworzycie niezłą krakowską ekipę ! Byłem pierwszy raz - ale jestem pod wrażeniem ...tyle ludzi w taki mróz ! No i kolegów w TTrytkach przygarnęliśmy No i cieszę się ze udało mi się Was zobaczyć ( i dopasować do nic'ków) p.s. Fantomas - dzieki za wymianę doświadczeń (dokończymy przy okazji) sie ma ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanti z tego pospiechu zostawiles chyba smieci w galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsa4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dzięki panowie za spota klub TT podziękowanie odwiedzimy Was jeszcze nie raz , wspólny spot OK ---------- Post dopisany at 01:30 ---------- Poprzedni post napisany at 01:29 ---------- no spociki coraz fajniejsze, szkoda ze nie pojechaliscie potem z nami pod decathlona,,,,bylo niezle slizganko Myśmy byli wcześniej na ślizganku z naszymi TT, Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 ostatnie 5godz. pracy i 9 dni wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Panowie, gdzie najlepiej i najtaniej ściągnąć ochronę komponentu w Krakowie? Czasami VW jest tańszy od audi... Co poradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Może w Skodzie? Mohito powiedz wać Pan coś wrzucił we wsteczny co za ledy? Nie wywala Ci błędu na fisie? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 miłego ---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ---------- http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397746_582755375083609_1904487656_n.jpg mój nowy garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 miłego---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ---------- http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397746_582755375083609_1904487656_n.jpg mój nowy garaż słabo na spocie miałeś być i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi