Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że przyjaciel Pabla co torebkami i ciuchami się zamieniają - ma do sprzedania białego szczepa... wróć... kocura :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najmniej zawodny jest 1.8t ale mega ciężki do dostania. Tak wiec skup sie na 2.0

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano

ale mowisz o benzynie 2 litrowej czy klekocie ?

Opublikowano

Benzynie

Opublikowano

i oczywiście mówisz o 2 litrach takich jak Fantomas ma 200 konnych czy 2 litrowych takich jak Ramzes i Dante ?

Opublikowano

Tfsi zwykle 2.0 nie miało Q

Opublikowano

cięzko to trafic w manualu :kwasny:

Opublikowano

To kup 3.0 Tdi

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ----------

Tylko zrobione albo po 2007

Opublikowano

nawet wiem kto takie ma zrobione tylko za duzo chce.....:whistling::wink:

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

dobra dobra najpierw trzeba bawarke upłynnić a później sie rozglądać....

Opublikowano

Haha dużo nie duzo. Jak kupisz inne i zrobisz to co trzeba to wyjdzie więcej :P

Opublikowano

Panowie... Nie ma ktoś do sprzedania głośnika niskotonowego, który jest w przednich drzwiach na dole?? Do mojego A4 B5, bo już mnie wkurza to charczenie podczas słuchania radia :facepalm:

Opublikowano
Boseronek , ale powiedz mi po co zaczynasz robić znowu oficjalne poszukiwania , skoro i tak zrobisz po Swojemu i nie wysłuchasz Naszych rad.....

oj nie , Cuberek tym razem posłucham, potrzebuje zasięgnąc opinii który s silników w Q B6,B7 jest najmniej zawodny, 1.8 T, 2.0 tfsi ? a moze 1.9 klekot lub 3.0 ? jakieś opinie.....

przeciez narzekałeś ze B7 za mala, to teraz juz moze byc B6 i B7? :decayed:

Opublikowano

:hi: Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :wink:

cięzko to trafic w manualu :kwasny:

automat -> wygoda :wink:

Opublikowano
Najmniej zawodny jest 1.8t ale mega ciężki do dostania. Tak wiec skup sie na 2.0

hmm... tak z pewną dozą nieśmiałości a to niby czemu 2,0T jest gorszy od 1,8T ?

Opublikowano

Bo 1.8T nie ma problemu z lancuszkiem i przedewszystkim nie Żre oleju

Opublikowano

znam 1.8 150 km....po lekkim programie....łyka oliwe normalnie (1L /3000km) .....tyle ,że auto dostaje wciry od kierownika.....

Opublikowano
Bo 1.8T nie ma problemu z lancuszkiem i przedewszystkim nie Żre oleju

aha....

łańcuszek to kwota ok.300zł robota ok. 3 godziny i praktycznie każdy kto ma jakie takie pojecie to może sam to zrobić

Przed świętami dolałem resztę oleju która mi zostaje z 5L po wymianie czyli jakieś ~0,8L od wymiany przejechane ~5kkm hmm... ~200ml oleju na /1000km w sumie fakt bierze menda powinien na sucho chodzić paść jeden :grin:

Opublikowano

No to Ty masz pewnie demo od Audi, bo Twój pali tylko 7,5l wahy po mieście i nie żre oleju. Większość osób które maja taki silnik w audi/vw dolewają oleju sporo i pali im auto od 10 w gore

---------- Post dopisany 02-01-2014 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 01-01-2014 at 23:58 ----------

Ps wiem ze łańcuszek to głupota ale w porównaniu z 1.8 problem występuje, a Boseron pytał o to który sprawia najmniej klopotu

Opublikowano

tiaa..

Karol bo czytasz posty ludzi którzy piszą o tym na forum i generalizujesz sprawę. Mnie nie bierze i nie zakładam z tego tytułu wątku "Mnie nie nie bierze oleju mam zaje...e auto" i przypuszczam że jest takich osób więcej tylko że właśnie nie wynurzają się z tym bo nie mają po co. W zdecydowanej większości ludzie rejestrują się na forach bo mają problemy z autami a nie po to żeby się chwalić że mu oleju nie bierze , mało pali ble ble ble. Ja ci podaje dane i tak mam generalnie od początku użytkowania tego auta owszem łańcuszek był do zmiany ale o jakimś wielkim apetycie na olej nie mogę powiedzieć. Wiesz że mam taki drugi silnik w A6 tam przebieg jest większy łańcuszek jest bezgłośny a oleju to dolewam jeszcze mniej niż do A4 . Przypuszczam że różnica w mocy (A6 ma 170PS) ma tu znaczenie pompka mniej ciśnie = mniejsze doładowanie = mniejsze obroty łopatek=mniejsze przeciskanie oleju przez łożyskowanie.

Wiem że mi zaraz tu wyskoczysz z EOS-em ale to że masz jak inni to nie znaczy że to norma , masz po prostu zepsute auto :decayed:

P.S.

2,0T to motor z większym potencjałem niż 1,8T a różnica w spalaniu to nie to co np. 1,9Tdi a 2,0Tdi żeby się szczypać bo 1 czy dwa litry więcej spali jak ktoś kupuje benzynę to po to żeby deptać a nie jarać się średnimi wskazaniami spalania na FIS-e

Opublikowano

Nie mniej...2.0T to dobry temat....nie wiem ,czy diesla bym znowu kupował....

wysłane z one v

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.