Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem do konca przyszlego tygodnia... potem mnie nie bedzie

dobry jestes w ta FIFE? mozna Cie gdzies sprawdzic?:decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

szukaj mnie nick: PanCuber :) PS3

Karol chce reaktywowac granie takie jak kiedyś było :) szukam tylko fajnego miejsca

Opublikowano

No Daniel pewnie tez, a tutaj na bulwarowej?

Wysłane z urPada

---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

A mnie jakby co jako PanKerczi

Wysłane z urPada

Opublikowano

mowilem, ze nie mam PS3 :wink:

nie robicie jakis spotkan przy fifie i drinku?

Opublikowano
  • Autor

kerczi to zagdaj coś odnosnie bulwarowej chociaż tam szały nie ma :(

Przydał by się balon z sztuczną trawką :)

Opublikowano

no widziałem widziałem :wink: fajnie że mam takich kolegów co mi piszą pw itd o felunku na który zerkam :wink::thankyou2: jutro zadzwonie do chłopa i wypytam bo stare koła już prawie mają właściciela :tongue4: btw jak widzicie to koło u mnie??

image.jpg

Opublikowano

szału ni ma :wink:

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano
no widziałem widziałem :wink: fajnie że mam takich kolegów co mi piszą pw itd o felunku na który zerkam :wink::thankyou2: jutro zadzwonie do chłopa i wypytam bo stare koła już prawie mają właściciela :tongue4: btw jak widzicie to koło u mnie??

http://s28.postimg.org/f7559q5vh/image.jpg

na tym zdjęciu nie widać polerki. A nie chcesz brabusów przymierzyć ? ;-) Do czarnego auta byłyby lepsze ;-)

Opublikowano
kerczi to zagdaj coś odnosnie bulwarowej chociaż tam szały nie ma :(

Przydał by się balon z sztuczną trawką :)

a sala może być .ul.Pijarów obok salonu Hondy ??? mogę zapytać nawy budynek i z tego co wiem to fajne warunki tam są ????

Opublikowano

:hi:

http://s28.postimg.org/f7559q5vh/image.jpg

:thumbdown: nuda.... szukaj wątku dyda ...on coś takiego ma na avancie be 7:wink:

Opublikowano
  • Autor

Robert, A tam jest trawka czy parkiet lub innego rodzaju gumoleum :)

ps. Siemka Panowie :hi: i Panie :decayed:

Opublikowano
Robert, A tam jest trawka czy parkiet lub innego rodzaju gumoleum :)

ps. Siemka Panowie :hi: i Panie :decayed:

jest rodzaju gumoleum :wink:

Opublikowano

Fanta felga brzydal...milion razy lepsza jest ta ktora teraz massz na samochodzie...

Opublikowano
Ja Ci mogę pożyczyć a3 jak nie zepsujesz ;)

Wysłane z mojego urQuattro

---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ----------

No tak motam sie, nie mam konkretu, na nowe audi mnie nie stać, jak mam zmienić na cos z podobnej gamy żeby tylko nazywało sie ze zmieniłem to bez sensu i chyba chce juz suva albo jakaś komfortowa limuzynę. Chodziły mi rożne opcje po głowie Cayenne, Jag, a8, a6, touareq, s4 b7, s6, rs6 oczywiście w c6 albo c5 a nawet BMW 5, BMW x5 i mazda 6 tak wiec jak widzisz jestem zachwiany emocjonalnie ;)

Wysłane z mojego urQuattro

No to rzeczywiście "szeroki kąt patrzenia" ale jak miałbym połączyć to o czym pisałeś wziąłbym A8+S6 = S8 D3 luksusowa limuzyna, nieziemski komfort, dźwięk V10, 450ps, na szprycowana gadżetami. No i ponad czasowy design. Wersja po-liftowa urywa jaja. Jest jeszcze opcja D3 po-lifta 4.2 TDI na pełnym sztosie. Nie dość że za***rdala to jeszcze pali tyle co nic

Opublikowano

ok fajnie dziękuje :wink: za opinie i że odpisałeś :thankyou2:

a co powiesz na to:

1-1.jpg

Opublikowano

BMW X6 (Terenowy, SUV) zadbany, warty uwagi, igła. (3819299046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:07 ----------

tez brzydka....wiesz ze mi takie sie nie podobaja...taka felga pasuje do starego zglebionego golfa2

Opublikowano

Kerczi

AUDI A8 4,2tdi Quattro,Webasto ,Side asist, Solar, (3820969838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Bije na głowę to X6, masz tam chyba wszystko, poza tym po lift (światła, grill, zegary MMI 3G itp)

Opublikowano

KOX auto...

ale buda znowu praktycznie z 2003...ale faktycznie na chwile obecna to chyba najrosadniejsza opcja

---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ----------

mobile.de

---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ----------

mobile.de

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.