OGr Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ten 335KM ? Gaz przyjmuje jeżeli o to Ci chodziło ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Pany silnik 4.2 w c6 jest taki sam co w c5 mowa o tych z pierwszych lat produkcji bez fsi 335 km , jakieś bolączki grubsze ? a to jest ten sam który lądował do S4 B6? bo jeśli tak, to ponoć one strasznie moc gubiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 To jest ten sam co 3,0 tylko 2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Danke :-) Tak też coś mi się kojarzyło i tak też właśnie zacząłem sprawdzać ;-) Masz jakąś Etke na HDD czy to online? online http://ifinterface.com/-> free services -> CarProg2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) BOSERON powiem Ci z doświadczenia - ładne C6 do Maja 2006 czyli MPI a nie fsi jest nie do dostania praktycznie, lepiej poszukać S4 albo S6. Szukałem chwile takiego auta i kupiłem CC ) albo bite na potegę z USA, w Eu rzadko kto takim autem jezdzi. Jak ktoś chce duzy silnik to raczej kupował S6... Edytowane 22 Stycznia 2016 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 A skąd wiesz ze szukam takiego Pany informatycy proszę o podpowiedz coś mi komp szwankuje, jakieg gowna sie poinstslowaly i adwcleaner nie pomógł jak wyczyściłem rejestry ciagle pojawia mi sie komunikat jak włączam lapka taki Wiem ze coś z biblioteka brakuje plików tylko gdzie ich szukać i jak to zrobić I przeglądarka mozilla tez świruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 To już Cię maja A skąd wiesz ze szukam takiego Bo trochę Cię już znam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 To już Cię maja Dobra dobra S6 odpada bo to fsi i gazu nie założysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 To już Cię maja Dobra dobra S6 odpada bo to fsi i gazu nie założysz[/quote Przecież Ty robisz 10kkm rocznie to po co Ci gaz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja mam chudszy portfel niż Twój nie zapominaj o tym Robaczku, Kerczi jaki program sciągnąć do naprawy dll darmowy 20l benzyny a 20 gazu robi różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja mam chudszy portfel niż Twój nie zapominaj o tym Robaczku, Kerczi jaki program sciągnąć do naprawy dll darmowy Ta, w policji i chudszy...tym bardziej jak PiS wygrał )) Poza tym to pozorna oszczędność. Gazu nie ma sensu zakładać, w pół roku Ci się nie zwróci a dłużej autem i tak nie pojeździsz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 To już będzie docelowe pytanie kiedy osiągnę cel Nawet patrzylem za ładna c5 w tym motorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Kup RSa jak DAVID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Audi A6 http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-s6-avant-4-2v8-quattro-300km-lpg-wwa-ID6ygdy5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zagadaj do Wojtka, moze Ci sprzeda swojego smoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Audi A6 http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-ID6yfI6L.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) To już będzie docelowe pytanie kiedy osiągnę cel Nawet patrzylem za ładna c5 w tym motorze Weź nie pitol, bo docelowo będziesz miał Q5, a cel osiągniesz jak zostanie spłacony leasing tego auta... Audi A6 http://otomoto.pl/oferta/audi-a6-ID6yfI6L.html Jaki opis takie auto... Możesz brać w ciemno, będziesz miał co robić (zaczniesz od zderzaka) Panowie... Ktoś chętny na oglądanie meczyku Polska - Norwegia przy buteleczce czegoś mocniejszego?? ABG Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Transitpower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Jest ktoś kto idzie jutro na arenę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Boseron, podrzucić tego lapka jak coś albo przewal sobie system Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ogr właśnie o tym samym pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi