Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sieman ja chętnie ale już po 2 browarach i lipton z kiełbasek a przejechało by się teraz pod hale i po drodze Kercziego zabrało hehe

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to co Kerczi jedziesz?[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 01:33_________________________________________________to może Ty Pablo się przejedziesz? moge gdzies po Was podjechać bo samemu mi sie nie chce

Opublikowano

nie no ja juz w lozku zasypiam, next time chetnie, jutro musze wstac wczesniej i jechac do pieprzon**o urzedu skarbowego dowiedziec sie jak bardzo jestem w d*pie... :wallbash:

:hi: w :hi: wszystkim i smacznego chlopaki

Opublikowano

nio 3m sie... cóż jeszcze będziesz żałował że nie przejechałeś się różową Yariską

Opublikowano

Sieman, następnym razem się ugadamy wszyscy i koło 23:00-24:00 pojedziemy wcinać hehe

Ale dzięki za dobre chęci i pomysł :)

Opublikowano

poko poko

Opublikowano

nio 3m sie... cóż jeszcze będziesz żałował że nie przejechałeś się różową Yariską

Który rocznik? :>

Ja ostatnio jezdziłem z 2007r, 1.0L coś koło 70KM i w szoku byłem ile to pali, najmniej miałem 4.1l przy 90km/h :>[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 01:46_________________________________________________Była to służbówka koleżanki :)

Opublikowano

2000r. 1.0 benzyna. Ostatnio z górki na autostradzie jechałem tym 191km/h

Niestety przy moim stylu jazdy bak starcza na ok 300km (bak 45 litrów)[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 01:48_________________________________________________ale mnie Audi pali po mieście koło 13...

Opublikowano

gdzie wy takimi parchami jezdzicie??

Opublikowano

audi jest u chirurga więc musze czymś jezdzić...

Opublikowano

_________________________________________________ale mnie Audi pali po mieście koło 13...

Ty się przejmujesz tym spalaniem, moja paliła dotąd 14-15litrów bo był termostat do wymiany i inne rzeczy.

Teraz po wymianie całego rozrządu, spalanie mam 10-11l przy normalnej jezdzie :>

Opublikowano

ja się nie przejmuje.. mnie to spalanie w zupełności zadowala

Opublikowano

Ok ale to 13l po mieście to chyba masz przy niezłym zapitalaniu bo normalnie 2.0tdi nie powinno tyle palić :)

Opublikowano

Ok ale to 13l po mieście to chyba masz przy niezłym zapitalaniu bo normalnie 2.0tdi nie powinno tyle palić :)

moje 2.5 tdi paliło mi w kraku ok 13-14 l :naughty:

Opublikowano

Matko... :decayed:

Opublikowano

mnie wszystkie auta tak palą.

Taki mam styl jazdy :>

Opublikowano

To jaki jest sens kupować 2.5tdi w B5 :?:

Bez dwóch zdań wolałbym 2.8 30v Q bo podobne spalanie, nawet mniejsze niż w 2.6 V6 a zapitala ładnie :kox:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 02:13_________________________________________________

mnie wszystkie auta tak palą.

Taki mam styl jazdy :>

To pożycz od Cubra 3.0tdi i zobaczymy jakie Ci wyjdzie spalanie :evil:

Opublikowano

E klasą 200 kompressorem miałem kłopot żeby zejść poniżej 17l[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 02:14_________________________________________________z tego co wiem to Cuberowi też auto nie pali wcale mało...

Opublikowano

trza wrzucić na luz. :cool1:

Opublikowano

a co do mojego spalania to uważam że przy 180 koniach i wadze auta prawie 1600kg spalanie po miescie przy dynamicznej jezdzie 13l/100 jest wynikiem bardzo dobrym.[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 02:16_________________________________________________ale i tak chyba jedno z większych spalań tym autem to miałem jak jechałem za Cuberem na spot do Brzeska 14,5l/100km

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.