Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, i pytanko mam, jaki procent przyciemnienia szyb bedzie dobry do mojego sedana.??? Sciemniam wszystkie szyby , prócz czołowej. Zależy mi na tym, by przednie szyby nie kontrastowały bardzo z tylnymi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

marcin j ja tez w sumie nie wiem ile sciemnic przednie, skoro z tylu mam taka ciemnie.. :polew:

Opublikowano

Kolega do kolegi:

- Jechałem na przepustkę do domu. Wchodzę do przedziału a tam - przecudnej urody blondynka. Biust - duża "trójka", nogi do samej ziemi. Jedziemy tak sami w przedziale. W końcu wyjąłem flaszkę, zagrychę, wypiliśmy, zapoznaliśmy się, od słowa do słowa... W każdym razie sex z nią był wspaniały. I nagle ona zaczyna płakać! I mówi mi, że ma męża, przystojnego, wiernego, bogatego, i że go kocha i nigdy nie zdradziła, a tu diabeł jakiś ją podkusił... I tak płacze... tak płacze, że aż ja się rozpłakałem...

- I co później?

- Później? No i tak całą drogę już jechaliśmy - beczenie, ruchanko, beczenie, ruchanko...

Opublikowano

Kolega do kolegi:

- Jechałem na przepustkę do domu. Wchodzę do przedziału a tam - przecudnej urody blondynka. Biust - duża "trójka", nogi do samej ziemi. Jedziemy tak sami w przedziale. W końcu wyjąłem flaszkę, zagrychę, wypiliśmy, zapoznaliśmy się, od słowa do słowa... W każdym razie sex z nią był wspaniały. I nagle ona zaczyna płakać! I mówi mi, że ma męża, przystojnego, wiernego, bogatego, i że go kocha i nigdy nie zdradziła, a tu diabeł jakiś ją podkusił... I tak płacze... tak płacze, że aż ja się rozpłakałem...

- I co później?

- Później? No i tak całą drogę już jechaliśmy - beczenie, ruchanko, beczenie, ruchanko...

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:siema: kielbaskowicze :decayed:

Ja nie moglem podjechac bo pozno wrocilem do Kraka, ale chyba zjedliscie i za mnie... ??

Opublikowano

Waski dostales PW? :)

ta zapomniałem :embarrassed:[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 12:38_________________________________________________

Witam, i pytanko mam, jaki procent przyciemnienia szyb bedzie dobry do mojego sedana.??? Sciemniam wszystkie szyby , prócz czołowej. Zależy mi na tym, by przednie szyby nie kontrastowały bardzo z tylnymi

tak jak ja mam

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 14:00_________________________________________________też nie dałem rady zagryść kiełbachy... :([br]Dopisany: 15 Maj 2009, 14:00_________________________________________________widzieli Wy to?

http://www.autokrata.pl/ogien/6267/tam_nie_lubia_audi/

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Ogr za odwiedziny :wink4:

Opublikowano

Waski gdzie Cie moge znalezc dzisiaj wieczorem albo jutro rano?

Opublikowano

Oj niestety... Szkoda że w Naszym mieście buduje sie dwa średnie stadiony obok siebie zamiast wybudować jeden konkretny na minimum 50tyś z dobrym zapleczem komercyjnym...

Co gorsza, tego typu inwestycje pozbawiają Nas pewnie na długie lata meczów kadry w Krakowie :disgust:

sorki za OT :wink4:

Opublikowano

jarko, to mowisz o co chodzi?

Opublikowano

jarko, to mowisz o co chodzi?

będzie dobrze :good: nie martw się :wink4:

zieluch, siemian, KERCZI - macie jakieś info :?:

Opublikowano
  • Autor

JARKO, odpal GG masz tam message odemnie :gwizdanie:

Opublikowano

dajcie linka do tej piosenki co tak majaczy koles :decayed:

http://www.youtube.com/watch?v=q4HTAQ-kBPI :naughty::decayed:

dzieki :decayed:

Opublikowano

Dzięki Ogr za odwiedziny :wink4:

spoko, dzięki za coffe :wink4:

Byłem w kinie na "Anioły i Marki" za***isty film, polecam :kox: i dawali RedBula za free :evil:

Opublikowano

Waski dostales PW? :)

ta zapomniałem :embarrassed:[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 12:38_________________________________________________

tak jak ja mam

Dobra , w poniedzialek idzie auto do ściemy, w firmie powiem tak :prosze mi zrobić tak jak u Wąskiego i niech sie dowiadują jak chcą zarobić :gwizdanie: ej panie wąski ile masz % , bo tył chce ciemniej troche niż ty a przód tak jak ty. ??? Ykk a ty jak chcesz???

Opublikowano

a My własnie pijemy z Jarko :kox:

ps. tego posta napisał Cuber :tongue4:

Opublikowano

ciężko było na to wpaść :polew:

Opublikowano

O wy pijaki jedne :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.