Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No i wskoczyło 2000 :>

no to Stawiasz :naughty:

Panowie weźmy tez pod uwagę ze Spot w Niedziele daje Nam tez możliwosci np. grilla klubowego i innych tego typu atrakcji :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cuber tak naprawde wszystko zalezy od godziny spota bo i w tygodniu mozna zrobić grila przeciez :mysli: tylko ze w niedziele jest inny klimat

Opublikowano

no własnie niedzela ma swój klimat...

Opublikowano
  • Autor

Jasne ze mozna zrobic grilla , ale spot przeciez jak ma byc w tygodniu to nie moze byc o godzinie 18-stej bo wiele osób o tej godzinie jeszcze w pracy siedzi :gwizdanie:

Opublikowano

Jasne ze mozna zrobic grilla , ale spot przeciez jak ma byc w tygodniu to nie moze byc o godzinie 18-stej bo wiele osób o tej godzinie jeszcze w pracy siedzi :gwizdanie:

fakt :mysli:

Opublikowano

to ja mam plan zeby Was pogodzic, bedziemy pierwszym okregiem ktory zmiazdzy system i bedzie mial dwa spoty w tygodniu :)

jeden w czwartek zaczniemy od spota o 20 przejezdzajac przez rybki i konczac na kielbaskach a w niedziele jak do tej pory :)

p.s. mnie tam dzien i godzina bez znaczenia

Opublikowano

no 2 spoty to też jest myśl. Wtedy bym już bywał na 3 spotach tygodniowo... :>

Opublikowano

Pogadali :naughty: zamykam wątek bo widzę ze niema sensu

Opublikowano

Jasio przybiega do mamy i mowi:

- Mamo, mamo, widzialem jak tatus robil cos z pokojowka.

- Tak, a co takiego?

- Najpierw ja całowal, a potem dotykal... Potem poszli do gabinetu, rozebral ja i wsadzil...

- Dobrze, synku, w niedziele, podczas kolacji opowiesz to, zeby wszyscy wiedzieli.

Nadeszla niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi zeby zaczął mowic.

Jasio:

- No wiec tatus całowal i dotykal pokojowke, pozniej zabral ja do gabinetu, rozebral i wsadzil... Wsadzil... Mamo jak się nazywa to co ssiesz szoferowi?

Opublikowano

Wąski nie zamykaj , niech zdecyduje wiekszość społeczna w końcu mamy demokracje, poddane pod głosowanie i poczekajmy na wynik.

Opublikowano

Wąski nie zamykaj , niech zdecyduje wiekszość społeczna w końcu mamy demokracje, poddane pod głosowanie i poczekajmy na wynik.

:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Robert a Ty z czego ha ? nie wierzysz w demokracje :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Robert a Ty z czego ha ? nie wierzysz w demokracje :gwizdanie: :wink4:

Gdzie Wy macie w Polsce demokracje :naughty:

Opublikowano

chiałem napisac 30tys posta wiec piozdrawiam ekipe krakowską :evil:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:02_________________________________________________nie zle tu jedziecie z produkcją :decayed:

Opublikowano

chiałem napisac 30tys posta wiec piozdrawiam ekipe krakowską :evil:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:02_________________________________________________nie zle tu jedziecie z produkcją :decayed:

są lepsi ale dziękujemy :decayed::tongue4:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:09_________________________________________________ja w ankiecie Wonskiego opowiedziałem się za utrzymaniem niedzieli, w sumie mam podobną opinię co Siemian, ale jesli coś działoby się w tygodniu to również chętnie zajadę - tylko tu może się pojawić problemat częściej niż własnie w ndz:P

Opublikowano
  • Autor

Wonskiego

:naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:22_________________________________________________

:good: :good: :good:

Opublikowano

są lepsi ale dziękujemy :decayed::tongue4:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:09_________________________________________________ja w ankiecie Wonskiego opowiedziałem się za utrzymaniem niedzieli, w sumie mam podobną opinię co Siemian, ale jesli coś działoby się w tygodniu to również chętnie zajadę - tylko tu może się pojawić problemat częściej niż własnie w ndz:P

:polew:
Opublikowano

Wonskiego

:naughty: :naughty: :naughty:

aha :polew:

nie, nie jestem dyslektykiem ani syfiarzem językowym, brat wujeczny mój też ma ksywę Wonski - tylko, że od kiedy pamiętam własnie przez 'ON' więc z przyzwyczajenia, wybaczcie :decayed:

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano

ale kropi na mogilskim... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.