Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam głosowanie [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 09:52_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/nowy_termin_spotow-t80412.0.html;msg896813#msg896813

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to moze CZWARTEK

Opublikowano

też jestem za , niedziela to czas rodzinny :gwizdanie:

Opublikowano

jak tak się będziemy spierać to na pewno nic z tego nie wyjdzie [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 10:00_________________________________________________Glosować

Opublikowano

Ja też jestem za przeniesieniem z niedzieli, to chyba najgorszy z możliwych terminów :gwizdanie: zapraszam wszystkich do głosowania :naughty:

Opublikowano
  • Autor

hmmm..... no to powiem tak, w tygodniu wiele osób pracuje czesto do 19-20 stej i co z takimi osobami ? Środa mysle ze chyba większosci nie pasuje, Piatek chyba czesc osób woli wyjsc na miasto , Sobota wiadome :gwizdanie:

Juz kiedyś były przenoszone Spoty Krakowskie na inny termin i co z tego wyszło ? Przyjeżdzało po 5-8 osób :gwizdanie:

Opublikowano

hmmm..... no to powiem tak, w tygodniu wiele osób pracuje czesto do 19-20 stej i co z takimi osobami ? Środa mysle ze chyba większosci nie pasuje, Piatek chyba czesc osób woli wyjsc na miasto , Sobota wiadome :gwizdanie:

Juz kiedyś były przenoszone Spoty Krakowskie na inny termin i co z tego wyszło ? Przyjeżdzało po 5-8 osób :gwizdanie:

nie spodziewałem się inne odpowiedzi [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 10:40_________________________________________________ :naughty:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 10:40_________________________________________________dużo jest nowych -dałem propozycję - tyle -a co wyjdzie-zobaczymy :naughty:

Opublikowano

W końcu. Jestem za zmianą. Czwartek lub piątek - na impreze można iść po spocie lub w sobotę. BTW niech da do myślenia frekwencja na ostatnich kiełbaskach :)

Opublikowano

W końcu. Jestem za zmianą. Czwartek lub piątek - na impreze można iść po spocie lub w sobotę. BTW niech da do myślenia frekwencja na ostatnich kiełbaskach :)

dokładnie, środek tygodnia i koło 20 osób :shocked: tez jestem za czwartkiem lub piątkiem :evil:
Opublikowano

no ostatnio już b. rzadko jestem małopolski ale myślę, że się nie obrazicie iż wtrącę swoją opinię co do terminu spotów - piątek wydaje się najciekawszy zwłaszcza że w czasie spotu można się ugadać i od razu po odwiezieniu bryk zacząć mikro spotkania towarzyskie (naturalnie bezalkoholowe :polew: ), prezecież noc długa i imprezy spoko można zaczynać np. o 22 czy tam dojść sobie na jakąś "prywatną" zaplanowaną w innym towarzystwie - same plusy większość już podcięta, panny wilgotne itd. No i spokojnie przez resztę weekendu można odtajać... lub kontynuować "nawadnianie" organizmu

p.s. nie głosuję bo tak jak pisałem nie będę się Wam wcinał, to tylko takie sugestie..

Opublikowano

też jestem za , niedziela to czas rodzinny :gwizdanie:

przecież Ty nie masz rodziny.... :polew: :polew: Twoja rodzina to :a4fan: KLUB więc nie kręć nosem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, środek tygodnia i koło 20 osób :shocked: tez jestem za czwartkiem lub piątkiem :evil:

było osób 12 to raz :gwizdanie: dwa Jarko tak zareklamował jak by sie chciał oświadczać wiec sie zjechali ludziska :cool1: i to byla godzina 21-30 na chwile a co będzie dalej ? Jak np. zacznie padac deszcz ?

oki róbta co chceta :gwizdanie:

Opublikowano

a tak poważnie to w tygodniu siedzę do 20tej z dzieckiem często aż Magda wróci z pracy... więc może się zdarzyć że ciężko mi będzie zajechać... a po 20tej to chyba za późno... często spocik trwa 3 godzinki jak nic... przemyślcie wszystkie za i przeciw-plaease :notworthy: [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 12:27_________________________________________________a z Wąskim to sobie pogadamy na spokojnie... :cool1: może usunie posta :tongue4:

Opublikowano

ja jestem za niedzielą. Nawet jak ludzie byli gdzieś na weekend to zaczynają się zjeżdzać bo w poniedziałek do pracy trzeba iść. W tygodniu jedni będą narzekać że muszą być dłużej w pracy itepe.

Zresztą wydaje mi się że frekwencja na spotach nie jest wcale taka zła...

Zawsze znajdą się tacy którzy będą narzekać.. Ja bym nie ruszał terminów

A tak wogóle to powitał :hi:

Opublikowano

ja w tygodniu czesto pracuje do 22- 23 wiec nie bardzo, ale mna sie i tak nie przejmujcie bo przeciez kupuje baware :naughty:

Opublikowano
  • Autor

2000 strona sie zbiliża :naughty:

ciekawe kto stawia :tongue4:

Opublikowano

No i wskoczyło 2000 :>

Opublikowano

No i wskoczyło 2000 :>

zarobas :polew:

Opublikowano

Witajcie Młode Wilki :hi:

widze ze szykuja sie zmiany dość powazne, Panowie trzba dobrze przemysleć za i przeciw zeby czasem nie zmienić na gorsze :mysli:

jak dla mnie nie ma różńicy , ja pracuje w systemie zmianowym więc często w niedziele jestem w pracy wiec dla mnie nie ma znaczenia czy

spoty będą w tygodniu czy tak jak do tej pory, ale dostosuje sie do większości.

pozdrowienia i miłego dnia wszystkim zycze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.