Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:bry:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

:siema:
Opublikowano
  • Autor

Ogrowy jak tam moje zamówienie :wink4:

Opublikowano
:hi::)
Opublikowano
http://moto.allegro.pl/item784152722_fotele_recaro_ford_mondeo_mk3_st220.html ktos szukał foteli, przypadkiem nie takie jak w audi ?[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 12:32_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item805052196_okazja_skora_recaro_ford_mondeo_st220_gratisy.html
Opublikowano

podobne ale to nie to samo

Opublikowano

Nie to samo i slizgi dolne moga/zapewne sa inne :)

Opublikowano

:hi:

Mam dylemat, zauważyłem że na zimówkach mi ABS się włącza nawet na suchym - nie jakies awaryjne hamowanie, tylko troche mocniejsze. Zacząłem oglądać opony na obecność daty produkcji i jest- 449. Wychodzi że 10 letnia! Bieżnik ponad 5mm. Opony były z autem, nie przejmowałem się w lecie a teraz założyłem no i ABS. Kurde jakoś nie liczyłem się z wydatkiem na nowe. A z was ktoś ma 10 letnie gumy???

Opublikowano

Mam dylemat, zauważyłem że na zimówkach mi ABS się włącza nawet na suchym - nie jakies awaryjne hamowanie, tylko troche mocniejsze. Zacząłem oglądać opony na obecność daty produkcji i jest- 449. Wychodzi że 10 letnia! Bieżnik ponad 5mm. Opony były z autem, nie przejmowałem się w lecie a teraz założyłem no i ABS. Kurde jakoś nie liczyłem się z wydatkiem na nowe. A z was ktoś ma 10 letnie gumy???

chcesz jeździć na 10cio letnich oponach :shocked: weź przemyśl sprawę jeszcze raz i napisz nowego posta :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

10 letnie :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

Wyślij Romkowi Polańskiemu. Lubi 13 to 10 letnie też mu się napewno spodobają...

Ja bym na tym nei jezdził...

Opublikowano

:hi: wszystkich

Panowie, znajomy ma kawalerke do wynajecia (po mnie :decayed:), nowe budownictwo, otwarta kuchnia, umeblowana, 35m2 + garaż, ul. Przewóz, jeżeli jest ktoś zainteresowany to piszcie pw.

ile ?

A co masz teraz będziesz samotnikiem :> :polew: :polew:

agencje otwieram :cool1:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 15:10_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/s_4_zaciski-t101730.0.html
Opublikowano

kupcie sobie BMW... filtr oleju 775zl, tulejka uszczelniajaca 50zl, narazie zaplacilem 825 pln jeszcze tylko 9 litrow oleju po 100 za litr i jak talala mam spokoj :decayed:

ja pyerdole 1700 za wymiane oleju w skrzyni :kox:

Opublikowano

Ty lepiej kiedyś przyjedź tym na spota :cool1:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 17:05_________________________________________________irko , jeśli czujesz jakiś dyskomfort to chętnie się mogę zamienić samochodem z Tobą :naughty:

ja jestem po całym przeglądzie i rozrządzie :kox:

Opublikowano

chcesz jeździć na 10cio letnich oponach :shocked: weź przemyśl sprawę jeszcze raz i napisz nowego posta

Koledzy, nie chce jezdzić na tych oponach i dla mnie jest to shock gdyż znam prawdę od godziny 12:00. Muszę się z tym przespać jedną noc, a moja żona ze mną z 4 razy, bo po wydaniu tysiaka na opony przed mikołajem i świetami następny raz może być dopiero na 8 marca. Zastanawiam się skąd one się wzięly w takim stanie? Handlarskie sztuczki? Oceńcie sami

c74368355.jpg

Opublikowano

kupcie sobie BMW... filtr oleju 775zl, tulejka uszczelniajaca 50zl, narazie zaplacilem 825 pln jeszcze tylko 9 litrow oleju po 100 za litr i jak talala mam spokoj :decayed:

ja pyerdole 1700 za wymiane oleju w skrzyni :kox:

:) na pocieszenie-zaplacilem 1200zł za olej (wyglada na to że w audi litr jest droższy), filtr chyba 350zł + uszczelka nie pamietam.

Chyba też czas na zmiany, ale ja raczej pozostane wierny marce..na razie ;)

Opublikowano

noran: gdzie tyle śniegu?

Opublikowano

foto z marca

Opublikowano

ja jestem po całym przeglądzie i rozrządzie :kox:

3-4k nie twoje :decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.