siemian Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 dzięki wszystkim za miłego spocika... co tu taka cisza panuje...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 gasimy i Cuber ani mnie nie wk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 no to gaśmy...[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 03:04_________________________________________________PSTRYK... jest już ciemno... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 gasimy i Cuber ani mnie nie wk... no to gaśmy...[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 03:04_________________________________________________PSTRYK... jest już ciemno... :polew: hmmm jednak Ja zgasze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 , już ta pora i jeszcze nikogo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 oj ciezkie jest zycie bez furacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 oj ciezkie jest zycie bez furacza true ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 hejka wszystkim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 hejka wszystkim.... Joł Adamooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.demotywatory.pl/komentarze/570 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.demotywatory.pl/komentarze/570 Witam , ,, sokol co jednak kupujesz ??? podjąłeś już decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 true ... ktoś mnie wołał :gwizdanie:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=657243190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 hejka wszystkim.... Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.demotywatory.pl/komentarze/570 Witam , ,, sokol co jednak kupujesz ??? podjąłeś już decyzje. tak, mazde 6, najbardziej chciałbym wersje mps, ale zadowole sie dieselem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 witam wszystkich wczoraj nie mogłem dotrzeć na spota bo miałem egzamin na uczelni do 20.00 ale siemian zdał mi relacje późnym wieczorem na bilardzie jak byliśmy widze ze Kamil zmienia na mazde...... mysle ze to dobry wybór, silniki niezawodne i ładna stylistyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=657243190 że to niby tanio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 siemian jednak podswietla sie na czerwono.. dopiero jak sie zrobilo ciemno to bylo widac ten wlacznik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 W pewnym supermarkecie klient poprosił młodego sprzedawcę o pół główki sałaty. Niestety chłopak zaczął odmawiać. Klient był nieugięty i bardzo napierał, więc sprzedawca poszedł na zaplecze zapytać kierownika. Przychodzi i mówi: - Panie kierowniku jakiś palant chce kupić pół główki sałaty. W tym momencie obejrzał się, a za nim stoi klient i patrzy na niego, więc szybko dodaje: - A ten miły pan reflektuje na drugie pół główki! Kierownik się zgodził, ale potem poszedł do sprzedawcy i mówi: - Chłopcze mogłeś mieć niezłe kłopoty dzisiaj, ale wykazałeś się opanowaniem i refleksem, potrzebujemy takich ludzi w naszej firmie. - Skąd pochodzisz chłopcze? - Z Nowego Targu proszę pana - A dlaczego stamtąd wyjechałeś? - Wie pan, to miasto bez przyszłości, same dziwki i hokeiści. - Hmmmm, moja żona pochodzi z Nowego Targu! - Taaaak? A na jakiej gra pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi