Cuber Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 jedn lub ogórki a drugi ogrodnika córki Pamietajmy o jednym kazdy chwali swoje choć do konca nie ma w tym racji , ot taka natura czlowieka
sokolnh Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 niby tak, ale ja jako że miałem pare audic i teraz bete moge je porównywać troche bardziej obiektywnie audi ma swoje plusy, bmw ma swoje ale nie ma bata żeby ktoś sie ze mną nie zgodził, że bmw ma lepsze silniki taka prawda mozna zobaczyc na rankingi engine of the year lub choćby zerknąć na ludzi którzy katują bety do odcinki a one nadal jeżdzą pozdro
Cuber Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Mój post wyzej był ogólny, do nikogo konkretnie co bys go nie wzioł do siebie Co do silników BMW ,to nie wszystkie sa takie wspaniałe ................ ( pomijam 3,0 klekota ) :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Kamil jesli porownujesz poprzednie audice z 98 roku i s3 z 2000 ktore miales wczesniej do bmw z 2006 to o czym mowimy?? Jedyne co moge bmw przyznac (oczywiscie w moim odczuciu i tylko moim zdaniu) to wlasciwosci jezdne, pokaz mi katowana bete z ktorys nowych modeli, jesli chodzi o stare to ok, ale i 1,9 klekoty z rocznika 99 tez katuja i nic im nie jest.. Co do Ogra to przypuszczam ze zajawil sie przyspieszeniem i moca auta wiec jak sie przejedzie porownywalna audica/mazda (czymkolwiek co wypie****a)tez bedzie mial banana na twarzy przynajmniej tak mi sie wydaje Co do katowania osobiscie zajezdzilem silnik 528i w 15 minut, wiec nie ma na to reguly, zawsze sa za i przeciw
sokolnh Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Kamil jesli porownujesz poprzednie audice z 98 roku i s3 z 2000 ktore miales wczesniej do bmw z 2006 to o czym mowimy?? nie, porównuje nowe silniki odnośnie moich audic napisałem w kontekście tego, że jestem w stanie obiektywniej spojrzec na to niż chwalić tylko swoję
Tukan Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 No no zaczela sie dyskusja,siema
Cuber Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 No no zaczela sie dyskusja,siema eeeee tam , jaka dyskusja
Tukan Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 No no zaczela sie dyskusja,siema eeeee tam , jaka dyskusja No taka normalna w stylu A4-klub
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Siema Pietrus joł Tókan
PABLO Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Siema Pietrus joł Tókan Joł Czeniu [br]Dopisany: 07 Październik 2009, 15:43_________________________________________________Ciekawy kolor http://moto.allegro.pl/item757077381_audi_a5_s5_2_7_tdi_2008r_full_opcja.html
david_n Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 http://www.joemonster.org/filmy/19466/Co_tak_naprawde_mysla_koty_ btw. siemian - zaciski narazie odpadaja zapomniałem, ze mam do zaplacenia 2 mandaty z ostatnich 2 miesiecy
PABLO Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 http://www.joemonster.org/filmy/19466/Co_tak_naprawde_mysla_koty_ btw. siemian - zaciski narazie odpadaja zapomniałem, ze mam do zaplacenia 2 mandaty z ostatnich 2 miesiecy A ja mam 1 mandat ale na razie mam ważniejsze wydatki
Tukan Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A ja mam z tamtego roku i czekam do Stycznia az sie odezwa
PABLO Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A ja mam z tamtego roku i czekam do Stycznia az sie odezwa Czekasz aż zapuka komornik Spoko ja za wypadek nie płaciłem ponad rok zanim się odezwali
Tukan Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A ja mam z tamtego roku i czekam do Stycznia az sie odezwa Czekasz aż zapuka komornik Spoko ja za wypadek nie płaciłem ponad rok zanim się odezwali Przy rozliczeniu rocznym przyjdzie
KERCZI Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A ja mam z tamtego roku i czekam do Stycznia az sie odezwa Czekasz aż zapuka komornik Spoko ja za wypadek nie płaciłem ponad rok zanim się odezwali Przy rozliczeniu rocznym przyjdzie a raczej przy rozliczeniu rocznym sami sobie zabiora juz nie pamietam kiedy mi ostatnio jakas kase oddali przy rocznym
Tukan Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A ja mam z tamtego roku i czekam do Stycznia az sie odezwa Czekasz aż zapuka komornik Spoko ja za wypadek nie płaciłem ponad rok zanim się odezwali Przy rozliczeniu rocznym przyjdzie a raczej przy rozliczeniu rocznym sami sobie zabiora juz nie pamietam kiedy mi ostatnio jakas kase oddali przy rocznym Znaczy sie wezwa mnie ze mam zalegosci i zapłace mandat+odsetki w granicach 10-20zł
Rekomendowane odpowiedzi