Gość TrueOgre Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Robert jutro o 12 będziesz w firmie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 death. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 death. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 dzieje sie coś tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 jak zawsze, witanie, zegnanie, i ni ch**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 no to do spania.... Gasze!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 no to do spania.... Gasze!!!! Eee za młoda godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 no to siedz przy zapalonym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 no to siedz przy zapalonym.... Spoko musi ktoś mieć dzisiaj dyżur [br]Dopisany: 17 Październik 2009, 03:05_________________________________________________Gasimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 alem sie sprawil wczoraj czesc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 alem sie sprawil wczoraj czesc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Dzieki Themon za wczorajszą gościne i instalke nowego systemu :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem: - Czym się tak martwisz? - A, bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa. - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK. Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach, a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi: - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ? - Nigdy nie kochałam się z nikim... - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ? - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę. - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać. - ...i tak to było , Wysoki Sądzie, a nie tak, jak gada ta gówniara! Roman Polański Slyszalem ten kawal wczesniej, ale mnie tak nie rozsmieszyl jak przypisany do Polanskiego Pasuje idealniedo sytuacji... :polew: [br]Dopisany: 17 Październik 2009, 11:10_________________________________________________Jak tam Ci idzie jarko w menelach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Dzieki Themon za wczorajszą gościne i instalke nowego systemu :notworthy: mam nadzieje ze chociaz jedynego slusznego a nie ShitVisty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 mam nadzieje ze chociaz jedynego slusznego a nie ShitVisty??? Windows 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 mam nadzieje ze chociaz jedynego slusznego a nie ShitVisty??? Windows 7 no i jak sie podoba???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 rewelacja :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi