Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:nabijasie:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jeszcze raz dzięki Cuber :wink4::polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 22:03_________________________________________________chciałbym widzieć mine tego kozaka z PO MO RZA :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze raz dzięki Cuber :wink4::polew:[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 22:03_________________________________________________chciałbym widzieć mine tego kozaka z PO MO RZA :decayed:

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 22:05_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

pamiętacie jaki był link do tego filmiku co kolesie latali ze spadochronami nad skałami... Ktoś to wklejał jakoś pól roku temu... Szukam i nie moge znaleźć...

Opublikowano

:hi:

co tu taka posucha?

a gdzie Ty sie wogole podziewasz ?

a szlajam sie po slasku, ktos musi Mirona i bande nauczyc zycia, ofiarowalem sie... :>

Opublikowano
  • Autor

ofiraowałes sie powiadasz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

pamiętacie jaki był link do tego filmiku co kolesie latali ze spadochronami nad skałami... Ktoś to wklejał jakoś pól roku temu... Szukam i nie moge znaleźć...

na warszawskich dziś rano było :wink4:
Opublikowano

co tu taka posucha?

a gdzie Ty sie wogole podziewasz ?

a szlajam sie po slasku, ktos musi Mirona i bande nauczyc zycia, ofiarowalem sie... :>

ttaaaaaaaaaa

Opublikowano

no takie biedne Melepety nie wiedza co ze soba zrobic...szkoda mi sie Ich zrobilo i poszlo :):kox:[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 22:59_________________________________________________

byl takie chyba (top gear) rs6 albo rs 4 kontra takie typki - kto pierwszy na dole w wiosce

Opublikowano
  • Autor

no takie biedne Melepety nie wiedza co ze soba zrobic...szkoda mi sie Ich zrobilo i poszlo :):kox:

oddałes im sie czy jak :decayed:

Opublikowano

no takie biedne Melepety nie wiedza co ze soba zrobic...szkoda mi sie Ich zrobilo i poszlo :):kox:

Tobie tylk jedno w glowie, poprostu ucze ich zycia...

Opublikowano

byl takie chyba (top gear) rs6 albo rs 4 kontra takie typki - kto pierwszy na dole w wiosce

było było - z czerwonym rs4 jak się nie mylę [br]Dopisany: 22 Październik 2009, 23:02_________________________________________________

Tobie tylk jedno w glowie, poprostu ucze ich zycia...

nie będę Cię wyprowadzął z błędu - ostatnio jak byłeś w SK to mówiłeś że to Twój pierwszy taki liczny zlot :gwizdanie: i taka zajefajna atmosfera - i prosiłeś mnie żeby wcześniej do domu pojechał ( bo chciałeś choć przez chwilke mieć najlepsze auto na zlocie :polew: )

Opublikowano
Opublikowano

dobra to ja spadam :hi:

:polew:

Opublikowano

Miron juz Ci to tlumaczylem, po tym jak widzialem Twoja skwaszona mine jak juz Twoje stanelo kolo mojego i dowiedziales sie ze Twoj to jednak golas, nie mialem innego wyjscia (ani serca) jak wyslac Cie do domu :)[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 23:10_________________________________________________

http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-ekologiczny-seks,nId,5233

Opublikowano

img0060hz.jpg:evil:

dwa brudaski :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ta po lewej ładniejsza :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.