Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym chetnie poszedł tyle ze musze wcześniej wiedzieć bo musze jakoś się doturlać do Kraka

spoko, Pingwina będzie łatwiej trafić :naughty:

później się go wypatroszy i na grilla :naughty:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 21:47_________________________________________________jarko , jutro do 10 zadzwonie

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zeby nie być gołosłowny , mozemy zorganizowac wypad wieczorem z latarkami wiecie jaki klimat

37833_1186745816_36db_p.jpeg[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 20:20_________________________________________________byłem tam na tym wierzowcu na dachu to jest 14 piętro i miedzy 13 a 14 piętrem sa schody drewniane które skrzypią i sie załamują....[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 20:21_________________________________________________PABLO ja takie wycieczki organizuje po 100 od łeba ktoś chętny..... :decayed:

Niezły widok :naughty::decayed:

Opublikowano

Oki Piotrze, dzięki :good:

BTW jakby ktoś gdzieś słyszał o małym rudym kotku to proszę o cynka :)

Opublikowano

BTW jakby ktoś gdzieś słyszał o małym rudym kotku to proszę o cynka :)

chodzi Ci o sierściucha czy o damskie krocze? :decayed:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 21:51_________________________________________________łap normalnego i ch*ja hamerajtem maźnij :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

dziecku na prezent chciałem :kox:

zwykłego sierściucha :wink4:

Opublikowano

no to szykuj się na podrapania , pocharowane meble , zaciągnięte ciuchy itd...

pies jest lepszy :wink4:

chociaż jak mu obetniesz pazury to też jest ok

Opublikowano
http://www.opuszczone.com/galerie/kozubnik/index.php[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 21:58_________________________________________________jedziemy :decayed:
Opublikowano

http://www.opuszczone.com/galerie/kozubnik/index.php[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 21:58_________________________________________________jedziemy :decayed:

Ten już to znalazł :decayed:

Opublikowano

no to szykuj się na podrapania , pocharowane meble , zaciągnięte ciuchy itd...

pies jest lepszy :wink4:

chociaż jak mu obetniesz pazury to też jest ok

Nie chce psa w domu już więcej, tylko kot :wink4:

Opublikowano

ale tam był koks kiedyś

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 22:28_________________________________________________
Opublikowano

ale tam był koks kiedyś

wiedziałem sokół ze Ci sie spodoba a ze byłem tam 2 razy to wiem co mówie za***isty klimat tylko trzerba to lubić, swego czasu z kumplami mieliśmy zajawke na jezdzenie po wszystkich bunkrach, domach w których straszy i innych tego typu miejscach w nocy , robiliśmy zakłądy kto sam wejdzie do środka i przyniesie coś co wcześniej daleko w głębi zostawialiśy ale były klimaty jak w horrorze :kox:

Opublikowano

Ogrowy jestem chętny na laser show tylko ze ja zabieram ostrą z roboty :decayed:

a ja spod siedzenia :naughty:

moze dam ją Ogrowi bo jak narazie ślepakami strzela i cos nie moze zaciążyć :naughty:

po pierwsze nie nie może tylko nie chce a po drugie chciałbyś strzelać takimi ślepakami :naughty:

dawaj koleżanke to Ci potem opowie ale nie licz że wróci do ciebie :polew: :polew:

ja chętny na napierdalanie kulkami , byle były drzewa :decayed:

j**any predator :polew: :polew:

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 22:34_________________________________________________

ja bym chetnie poszedł tyle ze musze wcześniej wiedzieć bo musze jakoś się doturlać do Kraka

spoko, Pingwina będzie łatwiej trafić :naughty:

najpierw zwabimy go śledziami :polew: :polew:
Opublikowano

jarko ja mam po domem 4 koty ale nie małe co jakiś czas sie płodzą wiec musisz troche poczekać albo najlepszym rozwiązaniem to pojedz z dzieckiem do schroniska niech sobie wybierze jakies maleństwo tam jest duży wybór, odrobaczone zaszczepione[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 22:35_________________________________________________

dawaj koleżanke to Ci potem opowie ale nie licz że wróci do ciebie

przelatanej kolezanki to juz bym po Tobie nie ruszył :polew: jescze bym coś złapał :wink4:

Opublikowano

Panowie a może połączyć dwa w jednym ?

fajny budynek opuszczony jest, ludzi brak, możnaby wyporzyć sprzęt do paintballa i się tam postrzelać ? co wy na to ?

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 22:38_________________________________________________

przelatanej kolezanki to juz bym po Tobie nie ruszył :polew: jescze bym coś złapał :wink4:

zwłaszcza po wojażach w Tajlandii :polew: :polew:
Opublikowano

Panowie a może połączyć dwa w jednym ?

fajny budynek opuszczony jest, ludzi brak, możnaby wyporzyć sprzęt do paintballa i się tam postrzelać ? co wy na to ?

i to jest świetny pomysł, co prawda na miejscu na kazdym z nich jest tabliczka ze grozi zawaleniem i wstep surowo wzbroniony nawet wejscie do tego wieżowca jest zamurowane ale myśmy wchodzili przez okno na parterze, dla chcącego nic trudnego[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 22:40_________________________________________________hehe po Tajlandi zwłaszcza :tongue4:

Opublikowano

aaa byłem dziś w teatrze na Mayday II - polecam :przebiegly:

Kamil proszę o dyskrecję :wink4:

Opublikowano

MAyday 1 lepsza choć 2 tez dobra widziałem po kilka razy jedno i drugie......

w kozubniku byłem w lecie i nie wiem jak tam jest zimową porą

Opublikowano

jak to jak, zimniej :decayed:

Opublikowano

czy ktoś sie wybiera w sobote na miasto....

ostanio smakują mi strasznie wsciekłe psy..... tabasco wódka plus sok malinowy przechodzi jak złoto :naughty:

dla młodziezy ponizej 21 " alkohol szkodzi zdrowiu " :decayed:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:06_________________________________________________http://www.alcar.pl/AlcarKonfigurator/produktion_neu/index.php?&site=13&lng=pl&fdi_mod=S21&fdi_key=13856

Opublikowano

nawet mój kolor prawie idealny :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.