Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie czy chciałem być znaleziony :wink4: kto chciał to znalazł :tongue4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pytanie czy chciałem być znaleziony :wink4: kto chciał to znalazł :tongue4:

Jak byś odbierał kom to byś został odnaleziony :decayed:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 15:23_________________________________________________Jeśli ktoś jeszcze tego nie widział to niech looknie => http://www.audizine.com/forum/showthread.php/219358-From-A4-%28B6%29-to-RS4-%28B7%29

Projekt mega :kox: dla mnie.

Niebawem u nas rusza taki sam :gwizdanie:

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze tego nie widział to niech looknie => http://www.audizine.com/forum/showthread.php/219358-From-A4-%28B6%29-to-RS4-%28B7%29

:wallbash: podziwiam takich ludzi i jednocześnie kompletnie nie rozumiem gdzie tu sens i logika finansowa takiego modu chce mieć niby RS4 z B7 to kupiłbym B7 a nie ciął B6

Opublikowano

Jeśli ktoś jeszcze tego nie widział to niech looknie => http://www.audizine.com/forum/showthread.php/219358-From-A4-%28B6%29-to-RS4-%28B7%29

:wallbash: podziwiam takich ludzi i jednocześnie kompletnie nie rozumiem gdzie tu sens i logika finansowa takiego modu chce mieć niby RS4 z B7 to kupiłbym B7 a nie ciął B6

Tomek jest sens wtedy gdy trafi Ci się za kilkanaście tysięcy zł dobra sztuka po lekkiej stłuczce, taka jak tu właśnie => http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167404.0 znając Daniela, zapowiada się ciekawy projekt :kox:

Opublikowano

Tomek jest sens wtedy gdy trafi Ci się za kilkanaście tysięcy zł dobra sztuka po lekkiej stłuczce, taka jak tu właśnie => http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167404.0 znając Daniela, zapowiada się ciekawy projekt :kox:

To rozumiem i tu jest logiczny sens bo jak ma kupić błotnik od B6 to może kupić w tych samych pieniążkach od B7 itd ale to co zrobił ten kolo z linku ze sprawnego auta to jest dla mnie bezsens

Opublikowano

Tu będzie body RS4 B7 :)[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 16:20_________________________________________________Okazja :mysli:

http://otomoto.pl/audi-a4-2-0t-fsi-dtm-C15922671.html

Opublikowano

w tym temacie u NOSB-iego się podniecają że lekko bita :mysli: Jaśki nigdy "same z siebie" nie strzelają przy lekkiej stłuczce. Musi być spełnione dużo czynników żeby był odpał a nie tylko uderzenie w czujnik. Zawsze miałem trochę mieszane uczucia na temat walonych centralnie aut z silnikiem wzdłużnie i jeszcze na 4łapy a tym bardziej w tej opcji co on ma z tak "dużym" motorem. Widać że auto pod coś zanurkowało przód plastikowy więc poszło do tyłu i pewno wróciło tylko czy silnik też nie poszedł w tył a zatem wał i tylni napęd ? :mysli: za darmo nic nie dają więc albo miał szczęście albo ktoś wiedział co sprzedaje i stąd ta "dobra" cena. Rozumiem że deske zaklei rezystory wsadzi itd. :disgust: dla mnie szkłem d*py wycieranie bo jak sie nie ma miedzi to się w domu siedzi.

Opublikowano

w tym temacie u NOSB-iego się podniecają że lekko bita :mysli: Jaśki nigdy "same z siebie" nie strzelają przy lekkiej stłuczce. Musi być spełnione dużo czynników żeby był odpał a nie tylko uderzenie w czujnik. Zawsze miałem trochę mieszane uczucia na temat walonych centralnie aut z silnikiem wzdłużnie i jeszcze na 4łapy a tym bardziej w tej opcji co on ma z tak "dużym" motorem. Widać że auto pod coś zanurkowało przód plastikowy więc poszło do tyłu i pewno wróciło tylko czy silnik też nie poszedł w tył a zatem wał i tylni napęd ? :mysli: za darmo nic nie dają więc albo miał szczęście albo ktoś wiedział co sprzedaje i stąd ta "dobra" cena. Rozumiem że deske zaklei rezystory wsadzi itd. :disgust: dla mnie szkłem d*py wycieranie bo jak sie nie ma miedzi to się w domu siedzi.

No ch^^j wi jak było :mysli:

Opublikowano

I po spocie :) obecne dwie osoby :naughty: dzięki bigos :good:

Nie dwie przyjacielu tylko cztery, raczej.

UPS masz rację :wink4:

:hi:

taaaa byłem o 19 z groszami zero luda dojechał kolega TRANSITPOWER potem pojawił się Jarek od prosiaka (bez prosiaka bo paliwo już na ten miesiąc wyjedził :>) pogwarzyliśmy do 21 i tyle pozdrawiam wszystkich zapowiadających się na spota a których nie było :bicz3:

o 18:30 nikogo nie bylo to pojechalem :gwizdanie:

Jak głosi napis na górze strony spoty o 18, byłem spotkałem kolegęco zaproponował bigos i skoro nikt więcej nie przyjechał pojechałem na konsumpcje.

Opublikowano

taaaa byłem o 19 z groszami zero luda dojechał kolega TRANSITPOWER potem pojawił się Jarek od prosiaka (bez prosiaka bo paliwo już na ten miesiąc wyjedził :>) pogwarzyliśmy do 21 i tyle pozdrawiam wszystkich zapowiadających się na spota a których nie było :bicz3:

Jak głosi napis na górze strony spoty o 18, byłem spotkałem kolegę co zaproponował bigos i skoro nikt więcej nie przyjechał pojechałem na konsumpcje.

To trzeba zmienić napis, na 18:00 (ewentualnie pare minut po) :decayed:

Opublikowano

Jak głosi napis na górze strony spoty o 18, byłem spotkałem kolegę co zaproponował bigos i skoro nikt więcej nie przyjechał pojechałem na konsumpcje.

To trzeba zmienić napis, na 18:00 (ewentualnie pare minut po) :decayed:

dokładnie niestety raczej ciężko mi w niedzielę podbić karty punkt o 18 ale teraz pisałem że na 19 będę i tak było ale to już chyba nie ma znaczenia jeden lubi to a drugi bigos :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ale smuty dzisiaj :wallbash:

Opublikowano

siemanko :hi:

Opublikowano

To może na tą 19:00 się zrobi te spoty :mysli:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 18:04_________________________________________________

Opublikowano

To może na tą 19:00 się zrobi te spoty :mysli:

:przebiegly: przestań bo znowu będzie dym

Opublikowano

To może na tą 19:00 się zrobi te spoty :mysli:[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 18:04_________________________________________________

:przebiegly: przestań bo znowu będzie dym

Ok dziś nie ma sensu robić "ruchu" :decayed:

Opublikowano

ale mnie nogi bolą :confused4:

czy te cmentarze muszą być takie duuuże :wallbash:

dobry wieczór wszystkim żywym :evil:

Opublikowano

Kto u nas bawi się modelami np.Tamiya ???[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 21:02_________________________________________________

:hi: po krótkiej przerwie :decayed:

:hi: fajnie było
Opublikowano

Siemian pochwal się filmikiem :naughty:

Gasimy :hi:

Opublikowano
:bry: Panie i Panowie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.