Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc :>

Witaj Tomku :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za***iście wyglada ten nfs :)

Właśnie go zassałem i zaraz demko odpalę :kox:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

Powitał :hi:

Opublikowano
:hi: no nfs robi robote :kox:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:26_________________________________________________a ja sie ciesze ze real zremisował bo mi kupon wszedł :tongue4:
Opublikowano

:hi: no nfs robi robote :kox:

Ale jaki drętwy do grania to masakra... Nie podoba mi się :thumbdown:

Kurde, a tak liczyłem na to że od shifta będzie lepszy... :disgust:

Opublikowano

:hi: no nfs robi robote :kox:

Ale jaki drętwy do grania to masakra... Nie podoba mi się :thumbdown:

Kurde, a tak liczyłem na to że od shifta będzie lepszy... :disgust:

to ja odkupie gierkę
Opublikowano

Ale co chcesz odkupić :?:

Demo mam tylko.

Zanim coś kupię to sprawdzam czy warto inwestować jak gra jest nowością, czy lepiej poczekać ja cena spadnie i używki będą dostępne.

Opublikowano

Jarko , sprzedaj wąskiemu jak chce , nagraj demo na płytkę za flaszkę , przecież kasy od kumpli się nie bierze :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Haha jakby się dało tylko demówki z PS-a nagrywać to nawet za dobre piwko bym to uczynił :naughty:

Opublikowano

Jarko , sprzedaj wąskiemu jak chce , nagraj demo na płytkę za flaszkę , przecież kasy od kumpli się nie bierze :decayed: :decayed: :decayed:

:naughty: :naughty:
Opublikowano

:hi: Witam całe grono

Jakimś fanem gier nie jestem ale to demo NFS zajefajne ale to co ten gość robi prosiakiem po autostradzie to masakra jakiś debil skończony :wallbash: przecież taka jazda nie ma nic wspólnego z umiejętnościami tam było kilkanascie sytuacji gdzie wystarczyło że inne auto zmieni pas żeby mu niby ustąpić i byłaby tragedia a przy tej prędkości wątpie żeby się mu upiekło. Mnie też łapie czasem korba ale to co ten gość wyprawia to jak dla mnie debilizm do kwadratu.

Opublikowano

:hi: Witam całe grono

Jakimś fanem gier nie jestem ale to demo NFS zajefajne ale to co ten gość robi prosiakiem po autostradzie to masakra jakiś debil skończony :wallbash: przecież taka jazda nie ma nic wspólnego z umiejętnościami tam było kilkanascie sytuacji gdzie wystarczyło że inne auto zmieni pas żeby mu niby ustąpić i byłaby tragedia a przy tej prędkości wątpie żeby się mu upiekło. Mnie też łapie czasem korba ale to co ten gość wyprawia to jak dla mnie debilizm do kwadratu.

e tam ,normalna jazda :naughty:
Opublikowano

tiaaaa :cool1: tak z 15lat temu też byłem przeświadczony że mam włączoną niesmiertelność i jestem dżygit za kółkiem teraz bardziej do mnie dociera że 30sek korby może zmienić czyjeś jak i moje życie i wolałbym żeby mi córa paczek do pierdla nie przywoziła[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 13:49_________________________________________________a jeśli chodzi o NFS to na PC-ta która wersja jest fajna ? bo widzę że jest tego od......

Opublikowano

Jak jeszcze PS3 nie miałem to na PC w NFS Most Wanted pykałem i tego też polecam :good:

Opublikowano

Tomek ja mam kilka wersji na pc nfs most wanted,undercover, carbon i shift i wszystkie są super, dobrze sie gra w nie [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 14:30_________________________________________________ale ta pierwsza co jarko napisał chyba najlepsza według mnie choc najstarsza

Opublikowano

Najstarsza, ale miała w Sobie to co w NFS najlepsze - zajefajne ściganko po mieście, na obwodnicach :good:

Shift to taki spory skok w bok, ale bez rewelacji. W inne nie grałem, będę Sobie musiał zapodać...

Opublikowano

No własnie to jest to ze dokladnie to nie wiem ale mysle ze kolo 29k :wink4:

za tyle Jarek sprzedał, a miał w lepszym stanie :gwizdanie: :decayed:

kupujesz to co mysle ? :)

Tak che kupic to o czym myslisz :cool1: A co do ceny moze sie uda za tyle sprzedac :)
Opublikowano

Tak che kupic to o czym myslisz :cool1: A co do ceny moze sie uda za tyle sprzedac :)

czyli co :gwizdanie: zdradź tajemnicę

Opublikowano

czyli co :gwizdanie: zdradź tajemnicę

Jak sie uda sprzedac ese i kupic to zdradze :decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.