Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurfa musze szybko sie pozbyc auta bo mam B7 do wzięcia od zaraz :tongue4: i to za dobre pieniądze

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

opłaca Ci się zmieniać z b6 na b7 ? :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak na Quattro to napewno :naughty:

Opublikowano

zawsze to inny przód :)[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 12:32_________________________________________________

jak na Quattro to napewno :naughty:

i to argument
Opublikowano

na Q to tak

ale jak to ma być 2.0 TDi FWD to :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

na Q to tak

no chyba ze dobrzwe wypasiony :kox: 170 konny :tongue4:

Opublikowano

na Q to tak

no chyba ze dobrzwe wypasiony :kox: 170 konny :tongue4:

Boseron napisał, że dobre pieniążki więc wątpie :)

Opublikowano
  • Autor

No ale zawsze to przeskok w latach na młodsze :cool1: moze wyjdzie na zero :cool1:

Opublikowano

słuchajcie mam możliowśc zmiany z b6 na b7 2.0 tdi 140km ośka 2005r

zawsze to nowszy model i z mojej strony bez dopłaty złotówki więc chyba sie opłaca, tylko pozbyć sie swojego musze i tyle

sprzedając w przyszłym roku b7 zawsze coś tam więcej wezme niż za b6 więc chyba nie warto sie zastanawiać a docelowo chciałbym a6 2.0 tdi , mnie nie stać na jazde Q i nie specjalnie mi na tym zależy , więc pewnie jeżeli ktoś zaproponuje jakąkolwiek rozsądną cene za moje b6 to ją puszcze i tyle[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 13:03_________________________________________________reasumując zatem za ile sprzedam b6 za tyle mam b7. jednak nei moze być to mniej niż 3 z przodu

Opublikowano

jak tak to spoko, tylko zastanów się czy przypadkiem nie bedziesz musiał dołożyć w późniejszym czasie $$$ do 2.0 TDi :)

Opublikowano
  • Autor

, mnie nie stać na jazde Q i nie specjalnie mi na tym zależy

uwierz że jesli byś jeździł Q to byś pisał inaczej :cool1:

Jesli za taką kase jak piszesz to śmialo zamieniaj/kupuj :good:

ps. B7 Twojego taty? :cool1:

Opublikowano

wiem ze 2.0 to bardziej awaryjny silnik niz 1.9 i zwłaszcza to popaprane BLB , no ale skoro ostatnio wymieniał ojciec turbine to myśle ze w najbliższym czasie nie powinno go nic zaboleć

tak Cuberek mojego Ojca tylko z nim moge wejść w taki spoko układ, sam do mnie zadzwonił i stwierdził ze chce kupic jakiś nowy samochód i żebym sie swojego pozbył to swoją B7 odda mi za te same pieniądze

nie ma to jak mieć dobrego Tatę :wink4:

plusy są takie ze znam pochodzenie samochodu i wiem jak sie sprawuje, jeździ nia 3 lata i nie ma znia problemów większych, tylko zastanawiam sie czy przekłądać wszystkie fajniejsze graty z mojego B6 bo troche mi szkoda sprzedawać z tymi fotelami i kierownicą multi ale znowu bez tych gratów nie psrzedam w dobrej cenie hm :mysli:

Opublikowano

http://www.tvn24.pl/-1,1683052,0,1,miasto-aniolow-we-mgle,wiadomosc.html fajne [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 13:25_________________________________________________

wiem ze 2.0 to bardziej awaryjny silnik niz 1.9 i zwłaszcza to popaprane BLB , no ale skoro ostatnio wymieniał ojciec turbine to myśle ze w najbliższym czasie nie powinno go nic zaboleć

tak Cuberek mojego Ojca tylko z nim moge wejść w taki spoko układ, sam do mnie zadzwonił i stwierdził ze chce kupic jakiś nowy samochód i żebym sie swojego pozbył to swoją B7 odda mi za te same pieniądze

nie ma to jak mieć dobrego Tatę :wink4:

plusy są takie ze znam pochodzenie samochodu i wiem jak sie sprawuje, jeździ nia 3 lata i nie ma znia problemów większych, tylko zastanawiam sie czy przekłądać wszystkie fajniejsze graty z mojego B6 bo troche mi szkoda sprzedawać z tymi fotelami i kierownicą multi ale znowu bez tych gratów nie psrzedam w dobrej cenie hm :mysli:

układ super :good:
Opublikowano

tak Wąski tylko znaleźć kupca na b6 dziś nie jest łatwo

Opublikowano

popaprane BLB to mit.

To nie w BLB Dawidowi wypaliło tłok.

To nie w BLB a w BRD koledze z forum Popo strzeliła głowica.

Także nie jest tak źle jak się pisze...

...albo jak kto woli wszystkie 2.0 Tdi psują się tak samo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Boseronek a fotele w B6 masz z B6 czy z B7 ? Jesli z B7 to bierz je do B7 jesli nie to daruj sobie bo ktoś później Ci zarzuci że kombinowane było B7

Opublikowano

fotele są z B7. Calkowicie się zgadzam z Cubrem

Opublikowano

z B7 siemian przekładał to wie :naughty:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 13:34_________________________________________________czyli Marek czeka Nas wiesz co............ mozolna praca, ale nic sie nie martw browara postawie :decayed:

Opublikowano

eeee Boseron to jest chwila moment. Tylko nie wiem kiedy bede w Krk.. :disgust:

Opublikowano
  • Autor

no to Fotele bym przekładał :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 13:38_________________________________________________Boseron wpadnij na spota to Ci przełożymy szybko :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.