Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie taka chwila moment, boczki i listwy tez pasuje przełożyć i zjechac z ceny z b6 na 28 :kwasny:[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 13:38_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-1-9-tdi-2003r-fotele-s-line-skora-okazja-i1329606966.html

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

samo życie hehe juz mnie nic w tym mieście nie zdziwi tyle sie osłuchałem naoglądałem.....

Opublikowano

:hi:

Boseron zmieniaj :good:

coś się w życiu musi dziać najgorsza jest stagnacja a i mały stresik jest też czasem potrzebny jak by się miał psuć :naughty:

Opublikowano

dzięki Tomek zawsze to B7 nawet ten sam kolor co mój więc nawet nie poczuje przesiadki na inny samochód , tylko sprzedać swoje hm....

i zacznie sie od nowa modzenie B7 ki :cool1:

Opublikowano

Porównaj swoją i to B7 co chcialbyś mieć ze swojej starej w tej "nowej" i przeszczepiaj bo pewnie w przyszłości i tak w to zainwestujesz a tak masz już sprawdzone elementy i ich stan a B6 obniż o wartość tych elementów ktoś może nie będzie potrzebował wypasu a cena będzie pierwszym planem decyzji o zakupie takie moje zdanie.

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

to fakt ale z drugiej strony potencjalny kupiec moze właśnie tym wnętrzem sie zachęci dlatego pozostawiłem wybór kupującemu.....

Opublikowano

to fakt ale z drugiej strony potencjalny kupiec moze właśnie tym wnętrzem sie zachęci dlatego pozostawiłem wybór kupującemu.....

Jeden kupiec będzie patrzył co jest w środku i jaka jest opcja a drugi najpierw będzie patrzył na cenę i to go będzie zachęcało.

Od Ciebie zależy w którym iść kierunku ale lepiej przełożyć graty do B7 i zejść z ceny, wtedy będzie ją łatwiej sprzedać.

Namów Tatę na kupno B8, później znowu się przesiądziesz i w ten sposób dogonisz z podpisem Cubra :naughty::decayed:

Tylko pewnie jak to nastąpi to jemu dojdzie B9 :D

Opublikowano

chyba B11 :polew: Pablo nie chodzi o gonienie kogokolwiek, po prostu nadarzyła sie okazja to pasuje z niej skorzystać

Opublikowano
  • Autor

chyba B11 :polew: Pablo nie chodzi o gonienie kogokolwiek, po prostu nadarzyła sie okazja to pasuje z niej skorzystać

widzisz, Pablo ma inne cele :gwizdanie:

Opublikowano

Przecież tak żartowałem a tym się sugerowałem że będziesz już miał 3 A4ki hehe

Opublikowano

Ty tez masz 3 A4 ki w jednej :decayed:

Opublikowano

Jeszcze jedno dorzucę i nie będę gorszy :gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

ma ktoś z Was możliwość sprawdzić historie pojazdu w ASO po nr VIN - Audi

Opublikowano

Zielony Ci może sprawdzić :wink4:

Opublikowano

myślisz że tatuś coś mógł jednak ukryć :rolleyes:

Opublikowano

nie, chciałem swoją z ciekawości sprawdzić bo od wystawienia na allegro dzwoni troche ludzi i kazdy pyta o Vin czy moge podac więc z ceikawości sam bym chciał sobie sprawdzić swoją bo nigdy tego nie robiłem może co wyjdzie ciekawego hehe :wink4:

Opublikowano

Podjedz do ASO z dowodem rej. wszystko ci podadzą a innym bez dowodu rej. lub bez "kolegi" nic nie podadzą.

Opublikowano

Podjedz do ASO z dowodem rej. wszystko ci podadzą a innym bez dowodu rej. lub bez "kolegi" nic nie podadzą.

taka usługa płatna ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.