Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:good:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 19:32_________________________________________________Jesteście na spocie?

Tomek nie wiem czy Twoja Zona tak zrobi jak zobaczy prawie 800MB filmikow w roli tancerza, spiewaka i na koniec EMINEMA w bitwie na rymowanie do mikrofonu na Siemiana... :polew: :polew: :polew: :polew:

W jakim ja Cie teraz chlopie mam szachu :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 19:47_________________________________________________p.s. nie jestesmy na spocie...

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sieminema :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Wlasnie Siemian byl w X-Factor :polew:

Gość PrZeMiAn
Opublikowano

Hahahaha :) I will always love U forever :)

.

Hahaha - powiem, że narzeczona dobra suka :D

Opublikowano

Hahahaha :) I will always love U forever :)

Widziales to? :polew: :polew:

Gość PrZeMiAn
Opublikowano

Zara bedzie ten chlop co na rynku krakowskim wydziera jape :D

Opublikowano

dawajta jakies filmiki i foty ze zlotu

Gość PrZeMiAn
Opublikowano

dawajta jakies filmiki i foty ze zlotu

A co tu do ogladania ? :) Ja bym obejrzal Panią Zosię jak dostales zjebe w Mordorze za kołysanie się :D

Opublikowano

a moze ma ktos filmik z WMA NIGHT FIGHT Siemian vs. Themon - podwojne KO i na koncu FATALITY :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a moze ma ktos filmik z WMA NIGHT FIGHT Siemian vs. Themon - podwojne KO i na koncu FATALITY :polew: :polew: :polew:

:kox: :kox: :kox:

Gość PrZeMiAn
Opublikowano

Themon podobno akcje kończącą ćwiczył cały tydzień. Combosy także :D

A ja mam dopłatę do zlotu z ato że mogłem być w jego pokoju - to tak jakby prywatna ochrona :D

Opublikowano

kurde , zgłodnialem i chyba zaraz wyrusze w miasto , ktoś sie pisze na fastfooda jakiegoś ?

Gość PrZeMiAn
Opublikowano

kurde , zgłodnialem i chyba zaraz wyrusze w miasto , ktoś sie pisze na fastfooda jakiegoś ?

Poszukaj w kosmetyczce Doroty jakiegoś śledzika :D[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 21:14_________________________________________________W X Factor teraz chlop z rynku krakowskiego jest.

Opublikowano

David robisz kija za to zdjecie :wink4: :wink4: :wink4:

dsc033611.jpg

Gość PrZeMiAn
Opublikowano

David robisz kija za to zdjecie :wink4: :wink4: :wink4:

dsc033611.jpg

Śnieg mu nakładałeś sam na maske ? :) czy jakis business plan powstał podczas odśnieżania? ;]

Opublikowano

Dzięki za spocika chłopaki, jakoś wytrwałem do końca :decayed:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 00:09_________________________________________________

PABLO nie jezdzil autem 3 dni i postanowil sobie przypomniec jak to jest :naughty:

No baaaa i musiałem zrobić wejście smoka na niebieskim poziomie czyt. przepalić starego parcha :polew::kox:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 00:11_________________________________________________

Karwa to był hit piątkowego wieczoru :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 00:13_________________________________________________Oglądajcie od 43s :decayed:

Tomek jak i reszta dawała radę a siemian chciał zjeść mikrofon :decayed::kox:

Po czym się wkurwił i usiadł, dostał nagrodę za śpiewanie w postaci Karnego K. :decayed:

prostakg.jpg

Jak w pokoju dopiero zobaczył naklejkę na polarze to się przewrócił z wrażenia :decayed:

prostak2.jpg