boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 to i ja oddam głos dziś u mnie zawitał kompletny zawias 1BE i powiem Wam ze fajnie usiadło, tył lepiej bo aż 3 cm, przód troche gorzej ale myśle ze sie ułoży,jestem bardzo zadowolony
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 To co robimy jakąś kiełbaskie wieczorem
FANTOMAS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 to i ja oddam głos dziś u mnie zawitał kompletny zawias 1BE i powiem Wam ze fajnie usiadło, tył lepiej bo aż 3 cm, przód troche gorzej ale myśle ze sie ułoży,jestem bardzo zadowolony rozumiem ze to używki więc raczej Cię Łukasz zasmucę takie sprężyny swoje już siadły i teraz tylko będą już eksploatacyjnie opadać masz to co Karol - zadzierasz nosa
boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 nie jest najgorzej, ale zastanawiające jest to ze porównywałem spręzyny w obu zwiasach jak były wyciągnięte z auta i o ile tylna jest krótsza s-line o 2 cm to przód jest taki sam jak w serii i moze dlatego tył zawsze lepiej siada niż przód. teraz to juz moge szukać 18-tek [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 14:51_________________________________________________amor tylni i spręzyna są o 2 cm krótsze od standardu, natomiast przedni amor ze spręzyną jest taki sam w 1BE jak 1BA dziwne
FANTOMAS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nie sugeruj się tym już się tu na forum ludzie nie raz nacieli z tymi wymianami niestety trzeba dopasowywać kolorytycznie odpowiednio do swojej kategorii wagowej takie w ciemno zakładanie to raczej na dwoje babka....... A czy ja mogę też pare swoich wkleić wszystkie oryginały nic nie retuszowane
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek widać po fotach ze zwiedziłeś kawał świata ......zakładałem dopasowane do swojej kategorii wagowej
FANTOMAS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek widać po fotach ze zwiedziłeś kawał świata a jak sie troche zjedziło świata nie:naughty: ......zakładałem dopasowane do swojej kategorii wagowej hmm.... to ciekawe jak masz kolory tych co założyłeś to je podaj bo jestem ciekaw no i podaj swoje wagi z wklejki z ks. serwisowej
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Nowe filmiki na górze. http://www.dragtimes.info/gallery/video/
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Panowie co myślicie aby środowe kiełbaski weszły na stałe w Nasz tygodniowy Plan ?
FANTOMAS Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Panowie co myślicie aby środowe kiełbaski weszły na stałe w Nasz tygodniowy Plan ? spoko zdzwonimy się jak ostatnio
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Panowie co myślicie aby środowe kiełbaski weszły na stałe w Nasz tygodniowy Plan ? spoko zdzwonimy się jak ostatnio :polew: :polew: a nie moze byc inny day? np czwartek?
sokolnh Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jak jutro będzie kiełbacha to może podjadę audicą pawel1380 masz nieregulaminowy podpis bana dostaniesz
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tomek miales cos z tym wspolnego???
Rekomendowane odpowiedzi