Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

31 stopni w niedziele :slina::decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 12:52_________________________________________________jarko jest w Playu jak kolor się teraz zgadza :D

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

....ceny w Polsce oscylują w granicach 2 tys zł/osobe , ja znalazłem lot w cenie 1600zł/3 osoby z Niemiec....

to 1600zł to od osoby?

w obie strony ?

skąd z Niemiec i jak się na to lotnisko musisz dostać?

Opublikowano

Napisał 1600zł/3 osoby

Opublikowano

jarko jest w Playu jak kolor się teraz zgadza :D

Jeszcze nie :kox:

Na pewno maja lepszą ofertę jak orange. Ciekaw jeszcze jestem co mi plus i t-mobile zaoferuje :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Na pewno maja lepszą ofertę jak orange

wszystko zalezne od wysokości abonamentu :wink4: dla mojej oferty nie są konkurencyjni ale przy niższych abonamentach to i owszem :cool1:

ps. T-mobile ma wyjsc ( zastąpić Erę) od początku czerwca?

Opublikowano

To sprawdź dobrze ofertę... To co dostaję w play za tą samą kasę w orange mogłem tylko pomarzyć :gwizdanie:

A to co teraz by mi mogli zaoferować już mnie nie interesuje - to są oszuści i naciągacze :thumbdown:

T-mobile nie wchodzi za erę, są ich właścicielami już jakiś czas - zmieniają tylko nazwę :wink4:

Opublikowano

ps. T-mobile ma wyjsc ( zastąpić Erę) od początku czerwca?

http://biznes.interia.pl/news/ptc-od-5-czerwca-zmieni-marke-era-na-t-mobile,1641397,4199

....ceny w Polsce oscylują w granicach 2 tys zł/osobe , ja znalazłem lot w cenie 1600zł/3 osoby z Niemiec....

to 1600zł to od osoby?

w obie strony ?

skąd z Niemiec i jak się na to lotnisko musisz dostać?

Łukasz podał cene za 3 osoby w obydwie strony. Wylot z lotniska w Dreźnie - ok. 100 km od granicy w Zgorzelcu. A jak tam się dostanie?? Jest kilka możliwości :wink4:

Opublikowano

A jak tam się dostanie??

Przewozem osób :naughty:

Opublikowano
  • Autor

T-mobile nie wchodzi za erę, są ich właścicielami już jakiś czas - zmieniają tylko nazwę :wink4:

Sie kur... czepiasz szczegółw zamiast Ery bedzie nazwa T-mibile , pasuje ? :wallbash:

Dla mnie Play przy abonamencie moim ( i dodatkach jakie mam ) nie jest konkurencyjny :cool1:

Opublikowano

A jakież to dodatki :?: Na pewno nie jest konkurencyjny :?:

W play za 140,22 brutto 750 minut, darmowe do wszystkich w play i stacjonarne i 1GB netu + za***isty telefon w dobrej cenie...

Do tego jak przechodzisz z innej sieci możesz jeszcze coś wydębić jak rabat na abonament lub coś innego.

Opublikowano
  • Autor

A jakież to dodatki :?: Na pewno nie jest konkurencyjny :?:

W play za 140,22 brutto 750 minut, darmowe do wszystkich w play i stacjonarne i 1GB netu + za***isty telefon w dobrej cenie...

Do tego jak przechodzisz z innej sieci możesz jeszcze coś wydębić jak rabat na abonament lub coś innego.

abonament mam 199,26 zł brutto z rabatem w tym 1200 minut ( 900 +300 ) do wszystkich a na Orange freeeeeee co nie wlicza sie w minuty abonamentu wieć 199,26 podzilimy przez liczbe minut i mam 16 gr za minutę do wszystkich nie wliczajac Orange bo tam free

ps. telefony mam każdy za 1 zł który jest w ich ofercie

Opublikowano

Ludziska co Wy tak z tymi telefonami/operatorami? :rolleyes: dziwny temat, tym bardziej ze kazdy proboje udowodnic swoja racje. Jednemu odpowiada 1000 darmowych minut, drugiemu (Pablo) 100000 darmowych smsów :cool1: Co kto lubi, ale zeby sie tak spinac -- :no:

Dzien doberek wszystkim, zycze udanego weekendu :wink4::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ludziska co Wy tak z tymi telefonami/operatorami? :rolleyes: dziwny temat, tym bardziej ze kazdy proboje udowodnic swoja racje. Jednemu odpowiada 1000 darmowych minut, drugiemu (Pablo) 100000 darmowych smsów :cool1: Co kto lubi, ale zeby sie tak spinac -- :no:

Mnie to wali, Jestem w Orange i tam zostaje, a chodzi o to ze nie taki diabeł straszny ( Orange ) jak go malują :gwizdanie:

Opublikowano

Mówiłem Ci że jakoś trzeba wymyślić sposób na dobrą dyskusję :decayed:

Będziesz w Ndz na spocie?

Panowie może zrobimy jakiegoś grilla/spota w Niedziele jak ma być taka pogoda :kox:

Opublikowano

Mnie to wali, Jestem w Orange i tam zostaje, a chodzi o to ze nie taki diabeł straszny ( Orange ) jak go malują :gwizdanie:

Ja tez jestem w Orange, powiem szczerze ze jak jestem w domu to czesto nie mam zasiegu.. Czasami to denerwuje, ale czesciej mnie to cieszy :>

Mówiłem Ci że jakoś trzeba wymyślić sposób na dobrą dyskusję :decayed:

Będziesz w Ndz na spocie?

Panowie może zrobimy jakiegoś grilla/spota w Niedziele jak ma być taka pogoda :kox:

Mozliwe ze i w ta niedziele sie nie dowleke... :disgust: postaram sie nadrobic jakas opcja kielbasiana w tygodniu :wink4:

Opublikowano

164,82zł 1083 minuty i free do play i stacjonarne i od tego możesz mieć jeszcze rabat 10% co Ci daje 148,34zł za 1083 minuty...

Mimo iż to co masz w orange to dobra oferta, ale chyba play więcej oferuje... Dostajesz więcej minut + darmowe na stacjonarne czego Ty nie masz no i internet 1G...

Byłem w orange 12 lat i gdyby mnie ostatnio nie oszukali to pewnie dalej bym został...

Miarka się przebrała :thumbdown:

Opublikowano

Ja tez jestem w Orange, powiem szczerze ze jak jestem w domu to czesto nie mam zasiegu.. Czasami to denerwuje, ale czesciej mnie to cieszy :>

Orange ma najgorszy zasięg to nie ulega wątpliwości, kumpel mieszka w bloku na parterze i często nie ma zasięgu, a o wioskach nie wspomnę jak ktoś mieszka gdzieś dalej :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Byłem w orange 12 lat i gdyby mnie ostatnio nie oszukali to pewnie dalej bym został...

Ja jestem w Orange hmmm z 7 lat i narazie nie mam z nimi żadnych problemów , Wrzesień kończy mi się umowa to będe myślal wtedy ale dla 20 zł napewno nie bede sie przenosił :decayed: od Orange pewnie znowu dostane 100 minut wiecej i rabat na abonament, a teraz będe ich dusił ze oferte wezmę bez tf to pewnei bedą jeszcze jakies bonusy

Opublikowano

To wszystko mi przypomina tak samo wojnę taksówkarzy w Krk, wszyscy z Barbakanu 2 dni temu mieli zjazd u mnie na pasie i teraz zauważyłem że mają -40% a nie -20%, za chwilę "dwójki" coś wymyślą i tak w kółko będzie by ud***ć "chorągiewki" :D

Opublikowano
  • Autor

"Mega" ma dobre ceny juz od paru tygodni :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.