Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a teraz pytanie , jak ustalic to że ktoś jest w Play czy nie ?

Klikasz na link => http://www.wjakiejsieci.pl/ wpisujesz numer i masz odpowiedź :przebiegly:

U mnie źle pokazało, zamiast Playa że jestem w Plusie :decayed:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 19:08_________________________________________________

:kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale u mnie było oberwanie chmury teraz leciał grad wielkości pestek od czereśni miałem małego stresa bo dzwonił do mnie fater a to kilometr odemnie i mówił że u nich leci grad wielkości agrestu :confused4: a to już dziurki w karoserii może wybić ale na szczęście nie doszło

Jesteś pewny że to była wielkość pestek od czereśni, a nie na przykład od wiśni?? :mysli: A ten agrest to jakiej odmiany był?? Grossularia reclinata, G. uva-crispa, Ribes uva-crispa?? Bo to ma kolosalne znaczenie a Ty tego nie sprecyzowałeś :decayed:

:polew: :polew: :polew: Tomek pewnie teraz studiuje odmiany agrestu nisko i wysokopiennego :) Na czeresni to sie siada :P

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Na czeresni to sie siada

dokładnie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: ale macie dziś gadane...... uważam ze kazdy jest w tej sieci która mu pasuje, jak ktoś chce przepłacać i nie umie liczyć jego sprawa niech przepłaca :wink4:

Tomek do Niemiec autem , cena za samolot za 3 osoby i to rzutem na taśme bo dziś ten sam lot kosztuje juz nie 1600 a 2500 :confused4: codziennie cena idzie do góry zauważyłem.

Opublikowano

Porównujemy oferty, co w tym dziwnego :mysli:

Patrzyłem teraz na t-mobile i plusa i... Słabe mają oferty...

Muszę się wybrać do punktów obsługi.

Opublikowano

mnie nikt nie przekona jak szukałem telefonu chodziłem po wszystkich opersatorach i play dał mi najwięcej minut za abonament jaki mnie interesował i juz, fakt ze to było 4 lata temu i teraz jak przedłużałem abonament to obnizyli mi kwote abonamentu o 10 zł i dodali 170 minut do wszystkich sieci, za 59zł/ 570 minut do wszystkich sieci, do play za darmo :good:

Opublikowano
Opublikowano

Właśnie dostałem odp. z orange... Ależ Oni są j**nięci i uparci :wallbash:

Opublikowano

Właśnie dostałem odp. z orange... Ależ Oni są j**nięci i uparci :wallbash:

Tzn :?:

Opublikowano

Aaa pomogli mi się upewnić że czas na zmiany :wink4:

Opublikowano

Tylko się nie wkurwij jak nie wyrażą zgodny na przeniesienie numeru :kox:

Opublikowano

A czemu mają się nie zgodzić :mysli:

Opublikowano

A czemu mają się nie zgodzić :mysli:

Słyszałem że były takie decyzje i trzeba było się odwoływać później.

Opublikowano

Wyczytałem że jak masz zaległości w płatnościach to mogą się nie zgodzić, inaczej prawo jest po stronie konsumenta...

Opublikowano

Wyczytałem że jak masz zaległości w płatnościach to mogą się nie zgodzić, inaczej prawo jest po stronie konsumenta...

Pewnie o to chodzi :wink4:

Opublikowano

ale u mnie było oberwanie chmury teraz leciał grad wielkości pestek od czereśni miałem małego stresa bo dzwonił do mnie fater a to kilometr odemnie i mówił że u nich leci grad wielkości agrestu :confused4: a to już dziurki w karoserii może wybić ale na szczęście nie doszło

Jesteś pewny że to była wielkość pestek od czereśni, a nie na przykład od wiśni?? :mysli: A ten agrest to jakiej odmiany był?? Grossularia reclinata, G. uva-crispa, Ribes uva-crispa?? Bo to ma kolosalne znaczenie a Ty tego nie sprecyzowałeś :decayed:

:polew: :polew: :polew: Tomek pewnie teraz studiuje odmiany agrestu nisko i wysokopiennego :) Na czeresni to sie siada :P

Bujać się nieświerze buraki przegnitym kompostem po grządkach ochlastani widać że się na roli znacie bo ja to nawet nie wiedziałem że takie odmiany agrestu są ogóry jedne w ogonek je...ani :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:hi: Wotam Panowie i Panie.

Tomasz :hi:

Opublikowano
:hi: Witajcie pijoki ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.