Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Niezły ten karambol, Tokio Drift im się zechciało :kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:siema: w ten wietrzny dzionek :kox:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 15:31_________________________________________________http://www.sadistic.pl/wyjebalo-mu-ryby-z-akwarium-vt94666.htm

Słuchajcie do końca :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 16:24_________________________________________________

Transitpower przyznaj się co robiłeś ostatnio w Wawie :naughty:

Opublikowano

:hi: Chłopy

Czy jest ktoś pomocny tu na krakowskich? Chciałbym by bezpośrednio pomógł mi z VAGiem i moim lapem, bo jestem -> :wallbash:, pomżecie ? :decayed::notworthy:

Opublikowano

:hi: Chłopy

Czy jest ktoś pomocny tu na krakowskich? Chciałbym by bezpośrednio pomógł mi z VAGiem i moim lapem, bo jestem -> :wallbash:, pomżecie ? :decayed::notworthy:

Przyjedź we Czwartek na spota i ścigaj KERCZIEGO :)

Opublikowano
:hi: kapeluchyyy :decayed:
Opublikowano

w srode Pancie auto idzie na ponowne strojenie na nowej turbinie na nowym sofcie powinno peknac 210KM :evil:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 19:15_________________________________________________Pancie mam Iphona 4 16GB do sprzedania na gw, ma niecały rok. czarny, bez simlocka, z PL - cena 1500zł - jakby ktos gdzies...

Opublikowano
  • Autor

w srode Pancie auto idzie na ponowne strojenie na nowej turbinie na nowym sofcie powinno peknac 210KM :evil:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 19:15_________________________________________________Pancie mam Iphona 4 16GB do sprzedania na gw, ma niecały rok. czarny, bez simlocka, z PL - cena 1500zł - jakby ktos gdzies...

Kerczi odnosnie iphona pogadamy dzis wieczorem :tongue4:

z tymi kucykami powyżej 210 był bym b. ostrożny :cool1:

Opublikowano

why????

Jaro4444 zrobil na tych samych gratach 216

na maxa pycic nie chce....ale w nadziei jestem :naughty:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 20:05_________________________________________________Cub, zamowiles mi KIBLOSZ???

Opublikowano

why????

Jaro4444 zrobil na tych samych gratach 216

na maxa pycic nie chce....ale w nadziei jestem :naughty:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 20:05_________________________________________________Cub, zamowiles mi KIBLOSZ???

ciekaw jestem co wyjdzie :wink4: Z tego co ostatnio widziałem to autka nie trzymają programów przez syf w paliwie który zabija PD...

Opublikowano
:hi: podziekował :confused4:
Opublikowano

Witam.

Co byście powiedzieli na Krakowskie Logo klubu a4... ? Kto jest a kto przeciw :>

Opublikowano

Witam.

Co byście powiedzieli na Krakowskie Logo klubu a4... ? Kto jest a kto przeciw :>

Jeśli masz jakiś plan, projekt to zawsze możesz przedstawić :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Witam.

Jeśli masz jakiś plan, projekt to zawsze możesz przedstawić :naughty:

Własnie teraz wpadłem na taki pomysł. Jutro siądę do tego bo dzisiaj juz nie mam głowy do myślenia... :kwasny: ale napewno się nie zawiedziecie :naughty:

Opublikowano

gdzies Ty był

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.