Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

gdzies Ty był

Tu i tam :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Własnie teraz wpadłem na taki pomysł. Jutro siądę do tego bo dzisiaj juz nie mam głowy do myślenia... :kwasny: ale napewno się nie zawiedziecie :naughty:

I bardzo dobrze, będzie za dnia reszta delegacji :naughty: to będziesz miał różne podzielne opinie zapewne :)

[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 00:58_________________________________________________

gdzies Ty był

Tu i tam :decayed:

Nie ma jak prosta i na temat rozmowa :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 00:59_________________________________________________jarko, Cuber dopiszcie w info co do spotów, "co" lub "każdy" czwartek, bo co chwile ktoś się mnie pyta "czy w ten najbliższy Czwartek jest spot :?:" :)

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

Kerczi zamówilem kibelek dla Ciebie

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

mam nową kartę z navi 2011 do np B8 :naughty: ORI [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:01_________________________________________________

tzw klozet :naughty: lub sracz :naughty:
Opublikowano

mówisz że po programie będą mu puszczać zwieracze i trza też fotel zmienić :mysli:

Opublikowano
  • Autor

mówisz że po programie będą mu puszczać zwieracze i trza też fotel zmienić :mysli:

:naughty:

Opublikowano

super

DZIEKI[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:10_________________________________________________

moze sie zdarzyc :polew: :polew:

Opublikowano

moze sie zdarzyc :polew: :polew:

To zrobimy zrzutę i kupimy Ci pampersy żebyś nie chodził w mokrych gaciach jak już zmodzisz ten program

Opublikowano
  • Autor

Fanti bedziesz dzisiaj u siebie w gabinecie jak będe ? :decayed:

Opublikowano

Nie :confused4:

jestem teraz do południa

niestety nie będę Cię mógł trzymać za rękę :rolleyes:

:>[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:27_________________________________________________Mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z takim developerem Dasta Invest. Stawiali np. bloki na II pułku , dywizionu ten za statoilem blok gdzie jest ten sklep z olejami to właśnie ich była inwestycja. Chodzi mi o to czy są cwaniaki i kombinatorzy :mysli:

Opublikowano

Nie :confused4:

jestem teraz do południa

niestety nie będę Cię mógł trzymać za rękę :rolleyes:

:>[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:27_________________________________________________Mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z takim developerem Dasta Invest. Stawiali np. bloki na II pułku , dywizionu ten za statoilem blok gdzie jest ten sklep z olejami to właśnie ich była inwestycja. Chodzi mi o to czy są cwaniaki i kombinatorzy :mysli:

Fryzjerka Przemiana - jak chcesz moge Ci dac numer to sobie z Nia pogadasz.

Opublikowano

Karol, jak tam smyczki ? Gotowe już ? :)

Opublikowano

Mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z takim developerem Dasta Invest. Stawiali np. bloki na II pułku , dywizionu ten za statoilem blok gdzie jest ten sklep z olejami to właśnie ich była inwestycja. Chodzi mi o to czy są cwaniaki i kombinatorzy :mysli:

Na ich temat nie słyszałem, ale od dzisiaj u mnie pod blokiem zaczęła się nowa budowa i nie dość że biedronkę wyburzyli i już 3 piętro kończą budować to skurczybyki całą łąkę ogrodzili jak jest boisko co się idzie w stronę górki przy pasie startowym i buldożery robią swoje, kolejne bloki Budimex będzie budować i cały widok pójdzie się jeebać :angry:

Opublikowano
Niestety, nie znaleziono strony.
Opublikowano

Tylko picasa się pojawia, żadnego zdjęcia :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 14:40_________________________________________________

O tym mowa :good:

Opublikowano

Musicie użyć wyobraźni a logo ukaże Wam się w pełnej krasie :decayed::naughty:

Opublikowano

Mam pierwsze szpiegowskie zdjęcia z hamowni Kercziego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.