Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarek bierz małą :)

już wziołem :decayed: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powitać :hi:

Ale dzis sie naspamowało widzę, wiecej nie mieliscie o czym pier... :decayed::kox:

Truogre dzięki za odwiedziny z dziewczyną :)

Opublikowano

To która lepsza :?: Mam teraz tą dłuższą i radyjko cobrę i jakoś średnio to hula...

Cuber,Trzeniu,Tru maja ta mala wiec ich zapytaj

Przecież pytam :decayed:

Brak odp= olali cie :polew:

Nie olali tylko nas nie było, naradzaliśmy kogo przemielić na spocie i chyba już mamy kandydata :gwizdanie: :gwizdanie:

To która lepsza :?: Mam teraz tą dłuższą i radyjko cobrę i jakoś średnio to hula...

Cuber,Trzeniu,Tru maja ta mala wiec ich zapytaj

Przecież pytam :decayed:

Brak odp= olali cie :polew:

Koledzy :gwizdanie:

Jarko jak mogłeś zwątpić, no wiesz rozczarowałeś, zamiast nas ...a zresztą :gwizdanie: :gwizdanie:

co do antenki to moim zdaniem ta mała w zupełności wystarczy i jest nawet lepsza niż te długie, po co wysłuchiwać gadania jakiś tirowców co są 40 km od ciebie ? to bez sensu, ta mała łapie do 5 km więc w kolumnie wszystkich będziesz super słyszeć a i przed suszarką zdążysz wychamować bez problemu :wink4:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 23:11 _________________________________________________Acha no właśnie, Pablo wielkie dzięki za pomoc :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

A te 5km to troszkę nie za mało :?: Jak się czasami jedzie jakimiś mało uczęszczanymi drużkami to coś z większym zasięgem by się chyba przydało :gwizdanie:

Opublikowano

Młody wybierasz się do Krakowa?

Opublikowano

Więc pytanie do mobilków: radyjko to jasna sprawa i wiem jakie zakupić :?: A jaką antenkę do niego polecacie :?:

Jaka długosc?? [br]Dopisany: Czerwiec 11, 2008, 09:07:09

Ale zadajesz pytania... Ma być dobra :th: ale bez przesady z długością :wink4:

Jarko kupuj Floride bo nie ma sensu dopłacać za Georgie, ta druga ma lepszy zasięg o około 2-3 km takze zupełnie tego nie zauważysz, wiem co dobrze się sprzedaję, także nie ma sensu dalej męczyć tematu :wink4:

Opublikowano

Więc pytanie do mobilków: radyjko to jasna sprawa i wiem jakie zakupić :?: A jaką antenkę do niego polecacie :?:

Jarko kupuj Floride bo nie ma sensu dopłacać za Georgie, ta druga ma lepszy zasięgo około 2-3 km takze zupełnie tego nie zauważysz, wiem co dobrze się sprzedaję, także nie ma sensu dalej męczyć tematu :wink4:

Pablo, ale ja niechcę tego co się dobrze sprzedaje, tylko to co jest dobre :wink4:

Oki, zapytam jeszcze Pana w sklepie i uzupełnie o wiedzę zdobytą od Was :th: Dzięki za pomoc :notworthy:

Opublikowano

Jarko kupuj Floride bo nie ma sensu dopłacać za Georgie, ta druga ma lepszy zasięgo około 2-3 km takze zupełnie tego nie zauważysz, wiem co dobrze się sprzedaję, także nie ma sensu dalej męczyć tematu :wink4:

Pablo, ale ja niechcę tego co się dobrze sprzedaje, tylko to co jest dobre :wink4:

Oki, zapytam jeszcze Pana w sklepie i uzupełnie o wiedzę zdobytą od Was :th: Dzięki za pomoc :notworthy:

Jarko podjedz do mnie do MM to pogadamy i Ci wszystko wytłumaczę :wink4:

Opublikowano

Jarko podjedz do mnie do MM to pogadamy i Ci wszystko wytłumaczę :wink4:

Sie postaram, akuratnie będę jutro w okolicy :gwizdanie:

Opublikowano

Jutro mnie nie ma w pracy także jak cos to w przychodni pogadamy :wink4:

Opublikowano

no jak Pablo Ci doradzi to nikt w miescie Ci tak nie doradzi :cool1:

Opublikowano

A te 5km to troszkę nie za mało :?: Jak się czasami jedzie jakimiś mało uczęszczanymi drużkami to coś z większym zasięgem by się chyba przydało :gwizdanie:

Tobie wystarczy :naughty:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 23:49 _________________________________________________

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 23:50 _________________________________________________

Jarko kupuj Floride bo nie ma sensu dopłacać za Georgie, ta druga ma lepszy zasięg o około 2-3 km takze zupełnie tego nie zauważysz, wiem co dobrze się sprzedaję, także nie ma sensu dalej męczyć tematu :wink4:

Ty się tak na tym znasz jak ja na mechanice...

u ciebie dobrze się sprzedaje to co najtańsze.. po nic innego nie idzie się do MM

Opublikowano

Jutro mnie nie ma w pracy także jak cos to w przychodni pogadamy :wink4:

To co mnie zapraszasz skoro Cię nie będzie :tongue4: jutro chce już kupić

:th:

Opublikowano

najlepszy sklep z CB masz w budynku ELBUDu na Wadowickiej

Opublikowano

Tobie wystarczy :naughty:

A skąd Ty wiesz ile mi wystarczy :?: :mysli: Tylko mi nie pisz że od żony... :decayed:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2008, 23:53 _________________________________________________

najlepszy sklep z CB masz w budynku ELBUDu na Wadowickiej

:th: Dzięki, wiem gdzie kupujecie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Panowie powiem ze fajne sa te antenki co mamy ale teraz kupil bym jednak większą :gwizdanie:

Opublikowano

Wystarczy Ci bo powoli jeździsz... co innego jak się pruje po 200 , droga wtedy szybciej ucieka

nie słuchaj Pabla bo pierd.... , jedz do tego Elbudu i kupisz tam taniej niż w MM , goście Ci doradzą , dostroją itd...

powiedz że znalazłeś ich na allegro , dadzą Ci wtedy rabat dodatkowy

Opublikowano

Wystarczy Ci bo powoli jeździsz... co innego jak się pruje po 200 , droga wtedy szybciej ucieka

nie słuchaj Pabla bo pierd.... , jedz do tego Elbudu i kupisz tam taniej niż w MM , goście Ci doradzą , dostroją itd...

Tak właśnie zrobię :th:

Tu nie chodzi o prędkość, tylko o drogi gdzie jest mały ruch i blisko nie ma nikogo z radiem...

Opublikowano

Tak właśnie zrobię :th:

Tu nie chodzi o prędkość, tylko o drogi gdzie jest mały ruch i blisko nie ma nikogo z radiem...

jeżdzę z radiem już 5 lat , takie sytuacje to może 5 % jazdy...

miałem też anteny 120,150cm... zbierają o wiele więcej syfu bo z dalsza zbierają... o wiele częściej szumi...

zresztą zrobisz jak uważasz

Opublikowano

Ja mam od paru dni i mam takie spostrzeżenia... Moje doświadczenie w tym temacie jest więc bardzo małe i dlatego pytam :)

Każda rada jest cenna :th:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.