Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to kto? No ja...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jak to kto? No ja...

czekaj czekaj juz zrzuciłem 3 kg i waze 92

Opublikowano

Jaz rzuciłem kg i mam 97,5

Opublikowano

nie schodz tak szybko bo sie rozchorujesz

Opublikowano

nie schodz tak szybko bo sie rozchorujesz

noooo efekt jojo ino patrzeć

Opublikowano

:hi:

boseron graty furacza :drunk: bezawaryjności życzę :wink:

Opublikowano

GRUSZKA - czy dotarła do Ciebie moja wiadomść PW .... czy zwyczajnie nie czytasz PW ?

Opublikowano

Nie czyta PW, jest zbyt dumny

Opublikowano

Duma czy Uprzedzenie ..:)

BTW. Kolega z Ingol... donosi ze to co pokazywali we Franfurcie wejdzie jako seryjna produkcja

Gdyby takie wyszło nowe A4 ... eh

Audi_TT_interior_preview_01.jpg

Opublikowano

Ktoś chętny na karty Niedziela godzina 11 ???

---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ----------

zapytałem przewrotnie Karolu :wink: niech mu sie tam wiedzie ale mnie to juz nie interesuje ciągle tylko tu os wygrał tam dwa.... niech nawet bedzie mistrzem świata jakos mnie to nie kręci wcale nic a nic..... F1 to było co innego chociaz tez czasami nudne jak jada od początku do końca gęsiego

lepiej się napić lub pooglądać piłkę :wink:

Opublikowano
Ktoś chętny na karty Niedziela godzina 11 ???

---------- Post dopisany at 10:18 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ----------

zapytałem przewrotnie Karolu :wink: niech mu sie tam wiedzie ale mnie to juz nie interesuje ciągle tylko tu os wygrał tam dwa.... niech nawet bedzie mistrzem świata jakos mnie to nie kręci wcale nic a nic..... F1 to było co innego chociaz tez czasami nudne jak jada od początku do końca gęsiego

+1 :wink:

Opublikowano

No właśnie, ktoś chętny dzisiaj na wódeczkę ? :naughty:

Opublikowano

Panowie nie orientujecie się czy gdzieś w Krk można obszyć taką kierownicę??

CAM01714.jpg

Temat nie jest łatwy, gdyż kierownica ma wstawkę drewnianą :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Jarko możemy temat przedyskutować telefonicznie około 18-stej :)

Opublikowano
Jarko możemy temat przedyskutować telefonicznie około 18-stej :)

Jestem :) Dzwoń i mnie budź :naughty:

Opublikowano
Waski

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

Robert Kubica tradycyjnie wyleciał z trasy kolejnego rajdu – tym razem Monte Carlo. Również tradycyjnie skasował kolejny samochód, który nieopatrzny producent dał mu do prowadzenia. Gdyby zastosować standardy proponowane przez Jacka Kurskiego i Solidarną Polskę do zwalczania niebezpiecznych kierowców - mimo że trzeźwy i startujący w zawodach sportowych – Kubica powinien mieć odebrane prawo jazdy i zabrany samochód. Co prawda zabieranie auta prowadzonego przez Kubicę nie jest najłatwiejszą sprawą, gdyż trzeba mieć lawetę, która zwiezie metalowe truchło z toru kolejnego rajdu, ale zawsze złom jest złom i zgodnie z teoriami prawniczymi ziobrystów Skarb Państwa na tym zarobi.

Przypadek Kubicy przekraczającego nie tyle dozwoloną prędkość, co granice zdrowego rozsądku, pędzącego z szybkością pirata drogowego, musi kierować nasze myśli ponownie ku Jackowi Kurskiemu, który w ostatnich latach zasłynął jazdą wskazującą na brak nie tylko politycznej wyobraźni. Co prawda 10% śmiertelnych wypadków w Polsce jest spowodowana przez pijanych, ale 90% - przez trzeźwych, pędzących jak wariaci po polskich drogach. W świetle tych statystyk czynienie z Kurskiego przez Solidarną Polskę sztandarowej postaci walczącej o bezpieczeństwo na drogach jest równie zgrabnym posunięciem, jakim byłoby na przykład posyłanie posła Szeligi do programów na temat legalizacji prostytucji, gdzie sympatyczny ten i wielce rodzinny skądinąd poseł, szczerzący się ze zdjęcia do wyborców ze Zbigniewem Ziobro i posłanką Kempą podczas chrzcin maluszka, miałby w imię wartości chrześcijańskich i nauki Kościoła sprzeciwiać się legalizacji najstarszego zawodu świata. Można byłoby również z podobnym powodzeniem wystawiać posła Wiplera do programów mających na celu powstrzymanie agresji pijanych w stosunku do policji.

Wracając do Kubicy - wszystko wskazuje na to, że kariera naszego enfant terrible kierownicy i postrachu organizatorów europejskich rajdów dobiegnie niedługo końca z jednego z dwóch powodów: albo sponsorzy w końcu zrozumieją, że inwestowanie w człowieka potrafiącego skasować każdy samochód w kilka tygodni nie może się opłacać, albo ludzie wykonujący i tak już dosyć ryzykowny zawód pilota uznają, że szanse na przeżycie u boku Kubicy są podobne do znalezienia koalicjanta przez PiS i odmówią tej niebezpiecznej współpracy, a wtedy jedynym, który nie będzie bał się pilotować Kubicy będzie automatyczny pilot.

Sie wykazal "tor rajdowy" i wszystko.

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

GRUSZKA - czy dotarła do Ciebie moja wiadomść PW .... czy zwyczajnie nie czytasz PW ?

Nie czytam,

Po przeczytaniu musze Cie zmartwic nie sprzedaje kosmetykow.

Mam sklep z warzywami

Opublikowano

Ojciec wysyła Jasia do apteki (z lenistwa) po tabletki na popęd

seksualny. Jasio idzie, prosi farmaceutkę o takie tabletki dla taty.

Farmaceutka:

- przekaż tacie by brał 3 tabletki na 10 dni.

Jasio wraca do domu

- Tatusiu masz brać 10 tabletek na 3 dni...

Po miesiącu Jasio znów trafia do apteki po syrop na kaszel. Farmaceutka

jednak pyta:

- i co lepiej twojemu tacie?

- nie wiem... Mama w ciąży, siostra w ciąży, mnie już d**a boli, a stary

na strychu koty pie***li:)

Opublikowano

Pablo

Opublikowano

boseron na taki model się wymieniłeś??

bmw04_zps8a57a908.jpg

---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ----------

1360012257_wknpef_600.jpg

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

Nie czytam,

Po przeczytaniu musze Cie zmartwic nie sprzedaje kosmetykow.

Mam sklep z warzywami

:polew::polew::polew:

btw :siema:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.