Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pablo, jest szansa, że będę… W poniedziałek zostawiam auto do wycięcia DPF-a, mam nadzieję, że we wtorek odbiorę.

Dlaczego akurat mi wypada kupić kalendarz? ;>

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dlaczego akurat mi wypada kupić kalendarz? ;>

Bo każdy przyjeżdżający na Krakowskie spoty powinien mieć :decayed:

Opublikowano
Nex 5l nie wierze tez, tyle to yaris moze spali, pasek nie chce mi sie wierzyc, jezeli tak to super wynik

Yariską idzie zrobić 5 po mieście z pojemnością 1.0 na benzynie, przy spokojnej jeździe komp pokazywał 4,5l.

Pablo to chyba tocząc się albo idąc cały czas z niutka na piątym biegu :wink:

Spalanie w rejonie 4,5l po mieście to może mieć Yariska w dieslu, trasa żwawo 6l przy 6-ciu biegach. Jak jeździłem I gen z 1.0 to po mieście 7,5 l, druga generacja pół litra mniej.

Co do 2,0 w BMW3 to spalanie w mieście w rejonie 6,5 l jest jak najbardziej realne, te silniki tak mało pala jak i szybko się dogrzewają, przy takim samym stylu jazdy ja u siebie mam 1,5 l więcej z tym że auto sporo cięższe i Q ale nawet ośka spali więcej od tych beemek więc Boseron pod względem spalania będziesz na pewno bardzo zadowolony, 3mam kciuki żeby także z innych powodów, chociażby bezawaryjności :-) Spalanie w Pasku na poziomie 4-5 po mieście jest nierealne, nawet mimo mniejszej masy niż podobne A4, na trasie to się zgodzę ale w mieście na pewno 7l weźmie więc chyba Nex nam tu podajesz co najwyżej cykl mieszany z przewagą dojazdu do miasta

Opublikowano

Chłopy :facepalm: Nex sobie z Was jaja robi a Wy dajecie się podpuszczać jak dzieci i jeszcze sie tłumaczycie że to nierealne :facepalm: Przecież wiadomo że to nierealne i taki właśnie zamysł miał autor. Żeby Was wypuścić :whistling:

Opublikowano

ruks dzięki , mam taka nadzieje i wbrew pozorom nie jest to mały samochód jak myslałem porównywalny z B7 a nawet bym powiedział ze miejsca na nogi z tyłu ma więcej.bagażnik na korzyść a4

Opublikowano
:hi: z wieczora .Fajnie Boseron że sie udało zamienić jak będziesz kiedyś na spocie to sobie oglądne .Co do spalania jak już jesteście to jak miałem clio 1,5 DCI 85KM to w cyklu mieszanym wychodzi 4l na trasie nawet poniżej 4l
Opublikowano

Boseron życzę Ci bezawaryjności :wink:

Opublikowano

Panowie dziękuje ale jak sie nie opije to nic z tego nie bedzie dlatego zapraszam na wódeczke , we wspólnym gronie, jak zwykle najlepszym, termin do ustalenia żeby większości pasowało :wink: fifke sie odświeży :decayed:

Opublikowano
Panowie dziękuje ale jak sie nie opije to nic z tego nie bedzie dlatego zapraszam na wódeczke , we wspólnym gronie, jak zwykle najlepszym, termin do ustalenia żeby większości pasowało :wink: fifke sie odświeży :decayed:

:thumbup1::wink:

Opublikowano
No i nie ma juz x3, trojka sprawdzona komputerowo i fizycznie wszystko na plus, wiec poszło a co mi tam

boseron co kupiłeś ? Szukam w tym wątku i nie mogę się dopatrzeć :decayed:

Opublikowano

lada_niva_przerobiona_na_bmw_x3__2.jpg

Opublikowano

http://www.v10.pl/archiwum/tuning/lada_niva_aka_x3/lada_niva_przerobiona_na_bmw_x3__2.jpg

:jerk:

A X3 oddałeś z butami do tego auta czy sobie zostawiłeś ? :grin:

Z taką kozą to pewnie i awans się szykuje :whistling:

1530549_561935860559470_48347252_n.jpg

Opublikowano

dobre :naughty:

Opublikowano

Waski

---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

Robert Kubica tradycyjnie wyleciał z trasy kolejnego rajdu – tym razem Monte Carlo. Również tradycyjnie skasował kolejny samochód, który nieopatrzny producent dał mu do prowadzenia. Gdyby zastosować standardy proponowane przez Jacka Kurskiego i Solidarną Polskę do zwalczania niebezpiecznych kierowców - mimo że trzeźwy i startujący w zawodach sportowych – Kubica powinien mieć odebrane prawo jazdy i zabrany samochód. Co prawda zabieranie auta prowadzonego przez Kubicę nie jest najłatwiejszą sprawą, gdyż trzeba mieć lawetę, która zwiezie metalowe truchło z toru kolejnego rajdu, ale zawsze złom jest złom i zgodnie z teoriami prawniczymi ziobrystów Skarb Państwa na tym zarobi.

Przypadek Kubicy przekraczającego nie tyle dozwoloną prędkość, co granice zdrowego rozsądku, pędzącego z szybkością pirata drogowego, musi kierować nasze myśli ponownie ku Jackowi Kurskiemu, który w ostatnich latach zasłynął jazdą wskazującą na brak nie tylko politycznej wyobraźni. Co prawda 10% śmiertelnych wypadków w Polsce jest spowodowana przez pijanych, ale 90% - przez trzeźwych, pędzących jak wariaci po polskich drogach. W świetle tych statystyk czynienie z Kurskiego przez Solidarną Polskę sztandarowej postaci walczącej o bezpieczeństwo na drogach jest równie zgrabnym posunięciem, jakim byłoby na przykład posyłanie posła Szeligi do programów na temat legalizacji prostytucji, gdzie sympatyczny ten i wielce rodzinny skądinąd poseł, szczerzący się ze zdjęcia do wyborców ze Zbigniewem Ziobro i posłanką Kempą podczas chrzcin maluszka, miałby w imię wartości chrześcijańskich i nauki Kościoła sprzeciwiać się legalizacji najstarszego zawodu świata. Można byłoby również z podobnym powodzeniem wystawiać posła Wiplera do programów mających na celu powstrzymanie agresji pijanych w stosunku do policji.

Wracając do Kubicy - wszystko wskazuje na to, że kariera naszego enfant terrible kierownicy i postrachu organizatorów europejskich rajdów dobiegnie niedługo końca z jednego z dwóch powodów: albo sponsorzy w końcu zrozumieją, że inwestowanie w człowieka potrafiącego skasować każdy samochód w kilka tygodni nie może się opłacać, albo ludzie wykonujący i tak już dosyć ryzykowny zawód pilota uznają, że szanse na przeżycie u boku Kubicy są podobne do znalezienia koalicjanta przez PiS i odmówią tej niebezpiecznej współpracy, a wtedy jedynym, który nie będzie bał się pilotować Kubicy będzie automatyczny pilot.

Opublikowano

co sie tak jaracie tym Kubicą..... :facepalm:

Opublikowano

To przeczytaj uważnie artykuł to zauważysz ze wręcz przeciwnie

Opublikowano

zapytałem przewrotnie Karolu :wink: niech mu sie tam wiedzie ale mnie to juz nie interesuje ciągle tylko tu os wygrał tam dwa.... niech nawet bedzie mistrzem świata jakos mnie to nie kręci wcale nic a nic..... F1 to było co innego chociaz tez czasami nudne jak jada od początku do końca gęsiego

Opublikowano
Chłopy :facepalm: Nex sobie z Was jaja robi a Wy dajecie się podpuszczać jak dzieci i jeszcze sie tłumaczycie że to nierealne :facepalm: Przecież wiadomo że to nierealne i taki właśnie zamysł miał autor. Żeby Was wypuścić :whistling:

Jak to?? często tyle spalam po przebyciu trasy do krk i dom tj jakieś 66km :decayed:

Opublikowano

mnie bardziej interesuje kto niedzielne karty wygra :naughty:

---------- Post dopisany at 01:29 ---------- Poprzedni post napisany at 01:28 ----------

Nex chyba drewna w piecu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.