Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nex wiem że dość pakujesz ale tutaj to już przegiąłeś :grin:

szedłem na rekord i udało się

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Siema

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co do media to tutaj macie największy sklep online w pl, ten sam asortyment co w MM i saturnie a dużo taniej.

Odbiór na magazynie.

:arrow2:Sklep internetowy Agito.pl

Miło nam poinformować, że Agito.pl zostało wyróżnione w najnowszym „Rankingu sklepów internetowych” serwisu Opineo.pl. Agito.pl zajęło drugie miejsce w kategorii Mega-sklep, zdobywając ponad 13 tysięcy opinii i najwyższą średnią ocen w całym 2013 roku – 9,22/10.Ranking Opineo.pl powstał w oparciu o sumę opinii i oceny na temat sklepów internetowych w Polsce. Konsumenci oceniali profesjonalizm, rzetelność i jakość obsługi. Agito.pl było oceniane w kategorii Mega-sklep, czyli sklepów internetowych o silnej pozycji rynkowej oraz rozpoznawalnej marce, które realizują ogromne ilości zamówień.

Opublikowano
Siema

Siema siema :)

Kupiliście już tą beemke?? :eusathink:

Opublikowano

Nie wiem juz sie nie wtracam zaproponowalem mu twoja powiedzial ze kupuje bunie i na tym sie skonczylo

Opublikowano

Ciekawe to będzie, można będzie wgrać jaką się chce aplikacje i np. jeśli chodzi o nawigację to wrzucamy google maps i :kox:

Opublikowano
Co do media to tutaj macie największy sklep online w pl, ten sam asortyment co w MM i saturnie a dużo taniej.

Odbiór na magazynie.

.

:arrow2:NEO24.PL NAJWIĘKSZY SKLEP W POLSCE RTV AGD KOMPUTERY FOTO

Nieco taniej niż na Agito.pl

Opublikowano

jasne, chodzcie do konkurencji

podczas gdy u Kercziego jest jeszcze taniej niz w tych Waszych sklepikach

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ----------

pierwsze z brzegu: NEO24.PL NAJWIĘKSZY SKLEP W POLSCE RTV AGD KOMPUTERY FOTO[products.search]=Search&q=ST1000DM003&dispatch=products.search

!!! SEAGATE Barracuda ST1000DM003 1TB 3.5 SATAIII (3992780018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano
jasne, chodzcie do konkurencji

podczas gdy u Kercziego jest jeszcze taniej niz w tych Waszych sklepikach

---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ----------

pierwsze z brzegu: NEO24.PL NAJWIĘKSZY SKLEP W POLSCE RTV AGD KOMPUTERY FOTO[products.search]=Search&q=ST1000DM003&dispatch=products.search

!!! SEAGATE Barracuda ST1000DM003 1TB 3.5 SATAIII (3992780018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Hehe... O złotówke :naughty: Ale zawsze coś :thumbup1:

Opublikowano

no na sprzecie za 200zł 1zł to 0,5%

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

Adata DASHDRIVE UV128 32GB sklep NEO24.PL DashDriveUV12832GB cena

ADATA DashDrive UV128 32GB USB3.0 czarno - żółty (4009787881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

już 20zł :)

a pije do tego że wszyscy jarają się dużymi sklepami które mają rozwiniętą reklamę - klika tanich produktów a reszta już nie jest taka różowa...

95% AGD i RTV mam jest u mnie dużo tańsze niż w takim media markt. Ale oczywiscie dumpingowych promocji ktore są nagłasniane nie przeskocze :) wiec wszyscy wala do MEDIA... :wink:

Opublikowano

Ja tam do media nie wale... Nie byłem w media od jakiś dwóch lat... Za to u Kercziego byłem nie tak dawno :whistling::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Odbiór na magazynie.

.

Pablo, TV który mnie interesuje w MM kosztuje 3979 zł na agito 4899 zł !!!!! kurier to koszt 70 zł + 14 zł na jakies dodatkowe ubezpieczenie :facepalm:

Patrze na inne ceny i hmmmmm nie wygląda to az tak kolorowo na plus sklepu internetowego.....

Opublikowano

Na razie wszystkie firmy podpisały umowę prócz audi ale zapewne później dojdzie do tego i będzie wybór miedzy ich systemem a carplay, przejebane będzie za kilka lat bo w 2018r mają wyłączyć radio analogowe :decayed:

Opublikowano

Karol czytasz pocztę ?

Opublikowano

Odbiór na magazynie.

.

Pablo, TV który mnie interesuje w MM kosztuje 3979 zł na agito 4899 zł !!!!! kurier to koszt 70 zł + 14 zł na jakies dodatkowe ubezpieczenie :facepalm:

Patrze na inne ceny i hmmmmm nie wygląda to az tak kolorowo na plus sklepu internetowego.....

A może byś tak dokładnie podał model bo nie chce mi sie wierzyć w to co piszesz.

Opublikowano

Grześ kiedy będziesz miał tego sufita ?

Opublikowano

Widocznie komputerowy asortyment mają tani, telewizory przeważnie najtaniej są na zadowoleniu.pl

Opublikowano

oj Pablo Pablo....

Fantomku napisalem Ci przeca maila ze puscilem dalej i wycene bede mial w poniedzialek.

---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ----------

Cuber rzuc modelem - zobaczymy po ile mam ja :)

---------- Post dopisany at 13:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:12 ----------

Widocznie komputerowy asortyment mają tani, telewizory przeważnie najtaniej są na zadowoleniu.pl

ale gdzie Pablo maja taniej jak powyzej wrzuciłem Ci pendrive za 50 zł ktorego maja 20zł drozej?!? :)

Opublikowano

nica do mnie nie doszło :-(

oki doki to czekam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.