Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: z wieczora .Dante jak ci sie nie spieszy z tymi gumkami do kluczyka to poczekaj ,bo będe za niebawem miał w pracy takie akcesoria i dodatki do kluczyków ,bo za niebawem ruszam z kodowaniem i dorabianiem samochodówki i wszystko co z tym związane .Chyba że ci się spieszy to zamawiaj jak coś .

Zamówiłem ori wczoraj :decayed: ale będę wiedział do kogo pisać jakby było coś potrzebne :wink:

---------- Post dopisany at 07:39 ---------- Poprzedni post napisany at 07:39 ----------

Siema

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Siema melepeto :decayed:

:hi:

Spoko nie ma sprawy

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gucio jakie baterie do pilotów wchodzą bo też by pasiło zmienić zanim padną :decayed:

Opublikowano

jarko ​WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Opublikowano

Jarko Najlepszego!

ciasteczkowa_015.jpg

Opublikowano

Tranzit wszystko zależy od danego auta i modelu nie raz się robi z orginału nie raz z zamienników akurat jeśli chodzi o zamienniki to robie na bardzo dobrych zamiennikach firm z włoch albo hiszpani a nie na jakiś badziewiach za 2zł , bo jest to nie oplacalne bo sprzęt na tym cierpi

A naprawiasz też zamki?

Opublikowano

Tranzit wszystko zależy od danego auta i modelu nie raz się robi z orginału nie raz z zamienników akurat jeśli chodzi o zamienniki to robie na bardzo dobrych zamiennikach firm z włoch albo hiszpani a nie na jakiś badziewiach za 2zł , bo jest to nie oplacalne bo sprzęt na tym cierpi

A naprawiasz też zamki?

blyskawiczne? tak

Opublikowano

Z tego co wiem to nie naprawia zamków, to taki punkt co robią pieczątki, klucze dorabiają, grawerowanie itd ale niech się sam udzieli :wink:

Opublikowano

Pablo co z wyjazdem do BT....

organizujesz cos?

Opublikowano
Wlasnie Pany o ktorej jedziemy do BT, przyczepia sie ktos do nas?

Rzep

eee....słyszałem że się wybiera z wami znany gruziński tancerz KAŁMANAKLAMCE czy jakoś tak

Opublikowano

organizujesz cos?

KERCZI tym razem nie bo wyjeżdżam wcześniej z Krk, 12:00 w Piątek.

Opublikowano

organizujesz cos?

KERCZI tym razem nie bo wyjeżdżam wcześniej z Krk, 12:00 w Piątek.

To akurat wyjada o 18 i spotkacie sie w Myślenicach

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Dzien dobry, Panowie od wczoraj nie slysze nic na prawe ucho, kompletnie nic ......szum jak po wyjsciu z dyskoteki....:kwasny:

Mial ktos kiedys tak, bylem u laryngologa uszy czyste tylko nos zapchany, co robic

Opublikowano

boseron jak Ty uszy kompotem myjesz to chociaż pestki z uszu powyciągaj :grin:

jak Ci laryngolog nie pomógł to chyba czas Ci pomoże.. a na pewno ziemia :decayed:

Opublikowano

Co mówiłeś?

Opublikowano

To za karę bo nie jedziesz do BT.

---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

1947693_795545473807208_7277216119030819801_n.jpg

Opublikowano
Gucio jakie baterie do pilotów wchodzą bo też by pasiło zmienić zanim padną :decayed:

Tam wchodzą płaskie okragle baterie cr 2032 albo cr 2025 zależy .Ruks z naprawa zamków nie robie może kiedyś.Mam znajomego co to robi jak będziesz chciał to dam ci kontakt.Ogólnie rozszerzamy działalność o samochodówkę więc już niebawem będę dużo rzeczy robił

Opublikowano
Dzien dobry, Panowie od wczoraj nie slysze nic na prawe ucho, kompletnie nic ......szum jak po wyjsciu z dyskoteki....:kwasny:

Mial ktos kiedys tak, bylem u laryngologa uszy czyste tylko nos zapchany, co robic

toż to połączone jest ze sobą :whistling:

Opublikowano

wiem, lekarstwa mam zobaczymy, jak usłyszeć dam znać

Opublikowano

ahh te policyjne 100% chorobowego..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.