KERCZI Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 widzę że sami mechanicy specjalisci rzeczoznawcy spece itp. są na forum ale dobrze bo jest o czym czytaćNo..nie ma nawet komu ••uju powiedzieć ja mam inne zdanie na ten temat podziel sie
fantowski Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 widzę że sami mechanicy specjalisci rzeczoznawcy spece itp. są na forum ale dobrze bo jest o czym czytaćNo..nie ma nawet komu ••uju powiedzieć ja mam inne zdanie na ten temat podziel sie
Wąski Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 widzę że sami mechanicy specjalisci rzeczoznawcy spece itp. są na forum ale dobrze bo jest o czym czytaćNo..nie ma nawet komu ••uju powiedzieć ja mam inne zdanie na ten temat podziel sie strach mu nie pozwoli ... Karol jutro będzie to co ma byc
KERCZI Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 No to zima wleciała profilaktycznie...
-RamzeS- Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 No to zima wleciała profilaktycznie... tak zima
KERCZI Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 No to zima wleciała profilaktycznie... tak zima Te, wyłącz serwer
PABLO Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) ramzes kiedy robimy spota na wąwozowej Edytowane 3 Listopada 2014 przez PABLO
-RamzeS- Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak zaczniecie u nas kupować bo tak to same straty kawę wypijecie kibel zatkacie same straty a firma ma się rozwijać to moje oczko w głowie
miodzio Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak zaczniecie u nas kupować bo tak to same straty kawę wypijecie kibel zatkacie same straty a firma ma się rozwijać to moje oczko w głowie Najwięcej to ty tracisz pieniędzy firmowych na tę wazelinę którą zasypujesz szefa
fantowski Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak zaczniecie u nas kupować bo tak to same straty kawę wypijecie kibel zatkacie same straty a firma ma się rozwijać to moje oczko w głowie Najwięcej to ty tracisz pieniędzy firmowych na tę wazelinę którą zasypujesz szefa
-RamzeS- Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak zaczniecie u nas kupować bo tak to same straty kawę wypijecie kibel zatkacie same straty a firma ma się rozwijać to moje oczko w głowie Najwięcej to ty tracisz pieniędzy firmowych na tę wazelinę którą zasypujesz szefa Przecież ja nie robię tego dla szefa
Radekst Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Hej gdzie jest jutro spot???? Na Wawozowej A gdzie to jest ? Na Wawozowej pogadali firma ma się rozwijać to moje oczko w głowie jaki suchar Edytowane 3 Listopada 2014 przez Radekst
MOHITO Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Halo.. ktoś tu "deal'uje" żarniki kesenonowe DS1 ? HID B 726 35 W 05J w BMW mi padło cholera...
miodzio Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak zaczniecie u nas kupować bo tak to same straty kawę wypijecie kibel zatkacie same straty a firma ma się rozwijać to moje oczko w głowie Najwięcej to ty tracisz pieniędzy firmowych na tę wazelinę którą zasypujesz szefa Przecież ja nie robię tego dla szefa Myślę że chętnie jutro z Tobą porozmawia na ten temat
Rekomendowane odpowiedzi