Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to ja im dziękuję w takim razie ;-)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak ktoś dzwoni bez twojej wyraźnej zgody etc... to od razu czerwona lampka !!!

Klienci z Warszawy, Legionowa i Gdańska oszukani w platformie inwestycyjnej markets.com/pl podjęli decyzję o zgłoszeniu do prokuratury podejrzenia popełnienia przestępstwa przez reprezentantów i dyrektorów firmy inwestycyjnej Safecap Investments Ltd prowadzącej oddział w Warszawie ( Al. Jerozolimskie 96 (budynek Equator II, VIII piętro ), tel. 0 22 100-69-00), notyfikowanej w KNF jako firma działająca w Polsce bez otwierania oddziału oraz nadzorowanej przez Cypryjską Komisję Papierów Wartościowych. Postępowanie wyjaśniające od stycznia 2013r. prowadzi Wydz. VI ds. Przestępstw Gospodarczych Prokuratury Okręgowej w Warszawie.

Zarządzający pieniędzmi klientów pośrednik finansowy Marcin P. (przypadkowa zbieżność) w okresie kilkunastu miesięcy pozbawił "swoich" klientów 70% depozytów na łączną kwotę ponad pół miliona zł. Fakt ten ukrywał przed klientami przez ponad rok. Niemal połowa kwoty została potrącona przez platformę w postaci opłat, zaś na sumę ok. 50 tys.zł złożyły się comiesięczne honoraria Marcina P. wypłacane mu przez Safecap z pieniędzy klientów niezależnie od tego czy wykonywane czynności przynosiły dochód czy stratę. Zarówno Marcin P. jak i dyrektorzy firmy zataili przed poszkodowanymi klientami fakt wzajemnych powiązań biznesowych i związany z tym faktem konflikt interesów, którego ujawnienie było obowiązkiem Marcina P. i firmy inwestycyjnej Safecap. Klienci zażądali zwrotu depozytów, lecz firma odrzuciła roszczenia twierdząc że winę ponosi Marcin P., oraz zagroziła konsumentom wystąpieniem przeciw nim z pozwami o naruszenie dóbr firmy w przypadku nagłośnienia sprawy.

Safecap Investments Ltd. działa w Polsce na mocy "paszportu europejskiego" poprzez platformę forexową markets.com/pl, portal informacyjny globtrex.com oraz firmę szkoleniową Safecap Investments (Poland) Sp. z o.o. (Wybrzeże Kościuszkowskie 43/2, Warszawa). Klienci zgłosili skargi do KNF (DOK,WSII), UOKIK (DPK) oraz CYSEC, na których reakcję wciąż oczekują, nie przyjęli też zaoferowanej w listopadzie (po 4 miesiącach sporu) częściowej 30 procentowej rekompensaty i zdecydowali o zgłoszeniu swoich podejrzeń do prokuratury, oraz wobec odrzucenia ich roszczeń o wystąpieniu na drogę sądową przeciw właścicielowi platformy markets.com. Wystąpienie przygotowuje kancelaria adwokacka z Warszawy.

Opublikowano
  • Autor

A czemu miały z mojej byłej Audioli ramki wylecieć bo nie bardzo to rozumiem..... ?

ps. dziś folia wylatuje w kosmos z mojej szóstki.... never ever .......... :facepalm:

Opublikowano

A czemu miały z mojej byłej Audioli ramki wylecieć bo nie bardzo to rozumiem..... ?

ps. dziś folia wylatuje w kosmos z mojej szóstki.... never ever .......... :facepalm:

co się stało ???

Opublikowano

Oooo a to czemu ?

Opublikowano

jak z folii zmyć np farbę czy smołę nie niszcząc jej? są jakieś specjalne środki które nie roztopią folii?

Opublikowano

jak z folii zmyć np farbę czy smołę nie niszcząc jej? są jakieś specjalne środki które nie roztopią folii?

No i czym zmieść resztki meteorytu?

Opublikowano

No i czym zmieść resztki meteorytu?

polecam sprężone powietrze ;-)

Opublikowano

A nowy właściciel jest w klubie czy będzie obtrąbiany przez innych klubowiczów i z przerażeniem wyglądać zza kierownicy? Gdzieś mi mignął ten temat, że przy sprzedaży auta ramki powinny wylecieć :eusathink:

Opublikowano

@ cuber

Nie widziałem jeszcze u Ciebie folii więc cięzko mi ocenić, ale jak Myslenicach zobaczyłem A7 w komisie ( własności faceta z navitechnik) to myślałem że się spawiuje. może folia ch.wa, może wykonanie też, ale efekt całkowity dno i nigdy nie przekonam sie do folii. Taka zabawa to z Toyotą Celiką '93 1.6 albo oplem Tigrą a nie z poważnym autem.

Opublikowano

Cuber dzięki za kawe. Dojazd szybki :)

Opublikowano
  • Autor

@ cuber

Nie widziałem jeszcze u Ciebie folii więc cięzko mi ocenić, ale jak Myslenicach zobaczyłem A7 w komisie ( własności faceta z navitechnik) to myślałem że się spawiuje. może folia ch.wa, może wykonanie też, ale efekt całkowity dno i nigdy nie przekonam sie do folii. Taka zabawa to z Toyotą Celiką '93 1.6 albo oplem Tigrą a nie z poważnym autem.

Folia matowa ok,

Folia biała błyszcząca ok

Ale nie kurcze czarna w połysku.........

Ważne ze audiola juz lśni jak należy :)

Cuber dzięki za kawe. Dojazd szybki :)

to coś szybko jak na tą porę i aleje 3 wieszczów.......

Również dzięki :)

Opublikowano

Nie wybiera się ktoś dziś/jutro do Wawy ?? :whistling:

http://www.zyciebezograniczen.pl/

Bilet mam do odsprzedania może ktoś chętny:

Edytowane przez miodzio

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za spota :)

Opublikowano

dzięki :) ale tłum dzisiaj....

Opublikowano
  • Autor

hhheheh Bayern ładnie strzelał karne.......... :facepalm:

Opublikowano

Byłem za Borussią więc mnie się podobało :)

Ps: dzięki za spota :hi:

ABG

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:siema:

Opublikowano

:hi::kawa:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.