Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 wszyscy, podłączyli mnie do świata spowrotem więc zabieram się za czytanie waszy wypocin, a swoją drogą to piękna sobota a wy przed kompami zamiast na nartach śmigać :gwizdanie: mam nadzieję że nowi koledzy nie będą z tych co przyjezdzają sobie skasować błędy Vagiem i tyle ich widziano no i nie wiem czy poinformowaliście nowych kolegów o naszej tradycji w KFC nowi stawiają :thumbup: proponuję żeby vagować dopiero na powiedzmy trzeciej wizycie na spocie Acha ja wezmę jutro aparat i statyw, pocykamy foteczki :naughty:
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Hmm prosze mi tu nie straszyc nowych!!! :bicz: Panowie kto ostatnimi czasy wlozyl kalendarzyk za szybke A4 B5 KOLOR: CYTRYNOWY!!
sokolnh Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 ja też bym sobie porobił foteczki ale jeszcze nie wiem czy jutro sie zjawie
Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 ja też bym sobie porobił foteczki ale jeszcze nie wiem czy jutro sie zjawie a w czym problem ?
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 kurde ale puchy tutaj , ciezko zrobic jakis spamik :dance: :dance:
Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 kurde ale puchy tutaj , ciezko zrobic jakis spamik :dance: :dance: Max tobie na pewno się uda
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Hehee , no akurat ja rzadko robie spam ale dla chcacego nic trudnego
Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Hehee , no akurat ja rzadko robie spam ale dla chcacego nic trudnego rzadko robisz spam ? ? ? :polew:
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 No zgadza sie , bo niektorzy tylko ROBIA SPAM [br]Dopisany: 02 Luty 2008, 23:22 _________________________________________________hehe tak jak ty :polew:
Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 No zgadza sie , bo niektorzy tylko ROBIA SPAM [br]Dopisany: 02 Luty 2008, 23:22 _________________________________________________hehe tak jak ty :polew: no nie przpominam sobie żebym wklejał np. całą stronę jakiś buziek w stylu quattro :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Ale czy to swiadczy o spamie ?? Spam to raczej bezsensu wypowiedzi , a czym wiecej tym bardziej spam Nie ukrywam , ze robie spam ale na pewno nie tak duzo [br]Dopisany: 02 Luty 2008, 23:27 _________________________________________________No i znowu cisza HALOOO , jest tu ktos ??[br]Dopisany: 02 Luty 2008, 23:37 _________________________________________________A ty co ogrze tak siedzisz w domciu ?? Nie na imprezce ?
Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 HALOOO , jest tu ktos ??[br]Dopisany: 02 Luty 2008, 23:37 _________________________________________________A ty co ogrze tak siedzisz w domciu ?? Nie na imprezce ? Dziś nie , czemu to powiem ci live, poza tym ktoś musi czuwać na forum coby ktoś obcy nie spamował za dużo :polew:
Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 A ty czemu w domu w sobote wieczór ?
Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Bejbi in da haus nie znam niemieckiego ale to zrozumiałem :polew: ale naspamowaliśmy :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaraz sie klade spac Bo rano trzeba do synka wstac
Gość trueogre Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaraz sie klade spac Bo rano trzeba do synka wstac No to do jutra w takim razie
marcin j Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Same prerzentacje w niedziele, więc i ja zaprezentuje swoją Subaru Impreze... czemu nie. Pozdrówka
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 no zapowiada sie 2-3 nowych ludków Pablo jednak nie dojedzie swoim carem ;( Niestety to prawda, jeszcze audiczka nie jest gotowa Ale postaram sie być bo zapowiada się bardzo ciekawy spocik
Rekomendowane odpowiedzi