Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 k**wa Max i Org ale pier**licie bezsesnu...... Max nie rozumiem Twojej wypowiedzi w sensie nie straszcie mi tu nowych...... k**wa chyba coś nie halo u ciebie
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Same prerzentacje w niedziele, więc i ja zaprezentuje swoją Subaru Impreze... czemu nie. Pozdrówka ciekawe
Mad_MAX Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 k**wa Max i Org ale pier**licie bezsesnu...... Max nie rozumiem Twojej wypowiedzi w sensie nie straszcie mi tu nowych...... k**wa chyba coś nie halo u ciebie Ja pierd*ole CUber ty niczego nigdy nie rozumiesz :polew: :polew: Przywiez Finke na spota to ci wytlumacze hehehe Witam wszystkich w ten piekny sloneczny dzien
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 no pogoda elegancka, a ja zaraz ide na uczelnie
Mad_MAX Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Pogoda glancus cycus Zaraz trzeba jechac wypucowac fureczke na spota i puscic STSka
Hincó Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 no pogoda elegancka, a ja zaraz ide na uczelnie Ja już byłem, nikomu sie nie chce, nawet wykładowcom ;P Pod polibudą musiałem kupić bilecik parkingowy za 5 dych Nie dośc że za studia to i za parking.. ja pitole..;/
Gość trueogre Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 k**wa Max i Org ale pier**licie bezsesnu......
Mad_MAX Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 k**wa Max i Org ale pier**licie bezsesnu......
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Same prerzentacje w niedziele, więc i ja zaprezentuje swoją Subaru Impreze... czemu nie. Pozdrówka ciekawe A zapomniałem dodać , nie wiem czy ktoś tu jeździ modelami zdalnie sterowanymi, ja takową subarke mam, to moje hobby. 3,2 sek do 85km/h . V max 85km/h . Oczywiście napęd na sztery łapy.[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 13:32 _________________________________________________Rob i cuber oraz rex znalazłem was na naszej klasie. Pozdrówka
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Adi czy u Ciebie na zegarach wyświetla ci się tylko temp na zewnątrz , czy masz też spalanie itd..??? I pytanie , czy masz tempomat?? nie mam tempomatu i starsznie mi go brakuje, jak jeżdże T5 to później nie mogę się przyzwyczaić:/ komputera też niestety nie mam wyświetla mi tylko temp. zewn., ale słyszałem że możesz dokupić cały FIS ok 1000 zł, i podpiąć z głównego kompa, rozkręcałem ostatnio i tam niby jest miejsce na wyjścia(chyba to jest to) tak mi powiedziano, jeżeli ktoś mnie wprowadził w błąd to mówcie?? Właśnie chce u siebie założyć tempomat i podobno są 2 rodzaje pinów płaskie i okrągłe i to sie zmieniało ponoć w latach 98/99. Załozyłem nawet wątek na forum , może ktoś da satysfakcjonującą odpowiedż. Apropo Fis, z tego co wiem że by mieć FIS to trzeba zakupić liczniki z pełnym FIS-em , podłączyc wszystko, co nie jest napewno proste. Ja tylko rezałbym tempomat. Bo za poł roku planuje zmienić auto na nowszy model i nie bede już doinwestowywał mojej poczciwej b5. Pozdrawiam
Mad_MAX Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Jesli sterowanie gazem masz elektroniczne to calosc roboty zamykasz sie w 250zl i masz tempomat
Mad_MAX Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Nie wiem jak tam z TDI ale benzyny nie wszystkie mialy
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Jesli sterowanie gazem masz elektroniczne to calosc roboty zamykasz sie w 250zl i masz tempomat Mam potencjometr, tylko nie wiem jak z manetką , jaką kupić, bo cały czas mi chodzi o te 2 rodzaje końcówek pinów i nie wiem jakie ja mam , i nie wiem jak to sprawdzić.
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Właśnie chce u siebie założyć tempomat i podobno są 2 rodzaje pinów płaskie i okrągłe i to sie zmieniało ponoć w latach 98/99. tak na marginesie to gdzie wpinasz te kostki?? nie trzeba później nic odblokowywać w komp głównym?? kuzyn niby ma tempomat u siebie ale nie działa, na serwisie krzyknęli mu 400 zł jak to się wyrazili za "odblokowanie", nie miałem z tym nigdy do czynienia i rozumiem tego stwierdzenia...[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 14:16 _________________________________________________ Nie wiem jak tam z TDI ale benzyny nie wszystkie mialy no jeżeli miały linkę gazu to nie miały:) ale TDI są na EDC więc tutaj problem znika:) Trzeba ściągnąć kierownice i poduche i tam się wpina , zaklada manetke, później zabawa vag-iem i wszystko . Znajomy zakładał u siebie w b5 i robiłbym to własnie u niego i z nim.[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 14:22 _________________________________________________ no dobra ale gdzie podpinasz ten potencjometr?? potencjometr gazu już mamy , bo ja nie mam linki od gazu ty zapewne też .
Mad_MAX Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 To jest bardzo prosto zalozyc i aktywowac vagiem Trzeba tylko wpiac kostki od manetki do kompa A wyjscia wszystkie na pewno macie , bo kazdy ma
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Dokladnie, wystarczy tylko odpowiednia manetka, i vag , kończmy bo dostaniemy za posty nie na temat
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Misie ma ktos ladowarke samochodowa do nokii na cienkie wyjscie?? Jak tak to przywiescie na spota Co do tempomatu to nie tylko manetka i vag, ale jeszcze przeprowadzenie kabli spod kierownicy do kostek przy ECU
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 tak murzyn, wiem chyba 6 kablami trzeba podprowadzić. ja mam kilka orginalnych ladowarek do noki na cienkie wejscie to wezme. [br]Dopisany: 03 Luty 2008, 14:51 _________________________________________________to link o tempomatach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=search2
Rekomendowane odpowiedzi