Mad_MAX Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Misie ma ktos ladowarke samochodowa do nokii na cienkie wyjscie?? Jak tak to przywiescie na spota Co do tempomatu to nie tylko manetka i vag, ale jeszcze przeprowadzenie kabli spod kierownicy do kostek przy ECU To chyba nader oczywiste prosze pana modernizatora hehehe
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 podales link do szukarki thx, mam tylko 1 a zostawilem w biurze i mi kom gupi pada.
rex Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 A zapomniałem dodać , nie wiem czy ktoś tu jeździ modelami zdalnie sterowanymi, ja takową subarke mam, to moje hobby. 3,2 sek do 85km/h Marcin, to stawaj na kresce z RS'em :>
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Same prerzentacje w niedziele, więc i ja zaprezentuje swoją Subaru Impreze... czemu nie. Pozdrówka ciekawe A zapomniałem dodać , nie wiem czy ktoś tu jeździ modelami zdalnie sterowanymi, ja takową subarke mam, to moje hobby. 3,2 sek do 85km/h . V max 85km/h . Oczywiście napęd na sztery łapy.[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 13:32 _________________________________________________Rob i cuber oraz rex znalazłem was na naszej klasie. Pozdrówka a już myślałem, że zmieniłeś samochód i nic o tym nie wiem
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Same prerzentacje w niedziele, więc i ja zaprezentuje swoją Subaru Impreze... czemu nie. Pozdrówka ciekawe A zapomniałem dodać , nie wiem czy ktoś tu jeździ modelami zdalnie sterowanymi, ja takową subarke mam, to moje hobby. 3,2 sek do 85km/h . V max 85km/h . Oczywiście napęd na sztery łapy.[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 13:32 _________________________________________________Rob i cuber oraz rex znalazłem was na naszej klasie. Pozdrówka a już myślałem, że zmieniłeś samochód i nic o tym nie wiem Kiedyś moze stanie u mnie w garażu jako drugie auto, ale nie w tej najnowszej karoserii.[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 15:57 _________________________________________________ A zapomniałem dodać , nie wiem czy ktoś tu jeździ modelami zdalnie sterowanymi, ja takową subarke mam, to moje hobby. 3,2 sek do 85km/h Marcin, to stawaj na kresce z RS'em :> W sumie można sie zmieżyć . O rex ciebie tez znalazlem na naszej klasie
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 A znalazleś klase a4 z nibylandi.? [br]Dopisany: 03 Luty 2008, 16:04 _________________________________________________http://nasza-klasa.pl/school/94234/1
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 Dobry spamowicze gotowi na spota wszyscy ? wypucowane furki ? :drool:
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Mam zakaz mycia auta w niedziele, bo niedziele to święto.
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 To nie ma problema te "gęby " wszędzie poznasz. :>
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 Mam zakaz mycia auta w niedziele, bo niedziele to święto. no umyłem swoje
Tytus Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam Panowie, wlasnie wrocilem z trasy i zbieram sie na spocik mam nadzieję że nowi koledzy nie będą z tych co przyjezdzają sobie skasować błędy Vagiem i tyle ich widziano Spokojnie, jezeli chodzi o mnie to mam wlasny sprzet i umiejetnosci zeby sobie błedy (i nietylko) Vagiem skasowac :> wiec na pewno nie jade na darmowa diagnostyke
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Witam Panowie, wlasnie wrocilem z trasy i zbieram sie na spocik mam nadzieję że nowi koledzy nie będą z tych co przyjezdzają sobie skasować błędy Vagiem i tyle ich widziano Spokojnie, jezeli chodzi o mnie to mam wlasny sprzet i umiejetnosci zeby sobie błedy (i nietylko) Vagiem skasowac :> wiec na pewno nie jade na darmowa diagnostyke Miło :th:
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja jednak dam rade podbić na spota bo nasz kolega po mnie podbije Ale będzie to juz ostatni mój spocik bez mojej niuni
rzeźnik. Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 zapytam nieśmiało czy jest szansa na zmianę terminu spotkań na jakiś inny dzień tygodnia ? poniedziałek ? wtorek ? środa?
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Dzieki chłopaki za spota, dawno juz nie było tyle A4ek na spociku
Mad_MAX Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Yoo wlasnie dotarlem moim super extra wypasionym wozidlem Dzieki wszystkim za milego i wypasnego spocika Za chwile zapodam fotones Cuber Superasnie wyglada Audiola Ale wez te paskudne fele wyjeb hehehe
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja tez wrocilem - spot mega wypasiony Rzeznik ze zmiana dnia bedzie pewne problem, bo niedziela wieczór zostala wypracowana przez rok i jest optymalnym terminem dla wiekszosci spotowiczów
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Max , Tueogre = wrzucajcie Panocki fotki i poprosze o mojego nowego wypasionego ava
Rekomendowane odpowiedzi