PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jarko takich fotek jeszcze nie było na forum i dlatego jedyne są w swoim rodzaju
nex Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jedzie arab na wielbłądzie przez pustynie, upał że nie idzie wytrzymać, nagle szybko mija go koleś na motorze ubrany cały w skóre i w kasku, zdziwiony arab jedzie dalej i na pagórku spotyka motocyklistę który siedzi i pali papierosa wy ubierany po szyje, wiec pyta go: nie gorąco Ci w takim stroju jak tu taki upał? motocyklista mu na to: im szybciej jadę tym mi chłodniej bo robi się wiatr i mnie studzi po czym pojechał. ZA następnym pagórkiem motocyklista spotyka araba i widzi jak ten chłosta wielbłąda leżącego na ziemi więc podjeżdża i pyta: dlaczego go tak bijesz? Na to arab: bo wiesz co, jechałem tak szybko że chyba sk***ysyn zamarzł
PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jedzie arab na wielbłądzie przez pustynie, upał że nie idzie wytrzymać, nagle szybko mija go koleś na motorze ubrany cały w skóre i w kasku, zdziwiony arab jedzie dalej i na pagórku spotyka motocyklistę który siedzi i pali papierosa wy ubierany po szyje, wiec pyta go: nie gorąco Ci w takim stroju jak tu taki upał? motocyklista mu na to: im szybciej jadę tym mi chłodniej bo robi się wiatr i mnie studzi po czym pojechał. ZA następnym pagórkiem motocyklista spotyka araba i widzi jak ten chłosta wielbłąda leżącego na ziemi więc podjeżdża i pyta: dlaczego go tak bijesz? Na to motocyklista: bo wiesz co, jechałem tak szybko że chyba sk***ysyn zamarzł :polew: :polew:
sokolnh Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Prosze, jak dla mnie lipa nie mozna sie z Tobą nie zgodzic za dużo cyanu
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Prosze, jak dla mnie lipa nie mozna sie z Tobą nie zgodzic za dużo cyanu Próbowałem na różne sposoby, kiepskie foty i już muszę jeszcze potrenować [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 19:06_________________________________________________
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 a coż to za brzydactwo wkleiłes Jarko :gwizdanie: Panowie to co z Niedzielą ? Zamiast spota kto jest chetny na przejażdżke do Brzeska na spot z tarnowem i Nowym Sączem ?
Guregoru Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Panowie mam taką małą prośbę jakby ktoś mi mógł na PW wysłać numer do kolegi JARKO byłbym bardzo wdzięczny i jak by się dało jakoś tak szybko będę jeszcze bardziej wdzięczny
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 napisz do niego pw... siedzi na forum 24h na dobę
themOn Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Panowie mam taką małą prośbę jakby ktoś mi mógł na PW wysłać numer do kolegi JARKO byłbym bardzo wdzięczny i jak by się dało jakoś tak szybko będę jeszcze bardziej wdzięczny Napisz PW do Jarka, jak będzie chciał Ci przesłać swój numer to napewno to zrobi, ja nie jestem do tego upoważniony
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Panowie mam taką małą prośbę jakby ktoś mi mógł na PW wysłać numer do kolegi JARKO byłbym bardzo wdzięczny i jak by się dało jakoś tak szybko będę jeszcze bardziej wdzięczny Napisz PW do Jarka, jak będzie chciał Ci przesłać swój numer to napewno to zrobi, ja nie jestem do tego upoważniony to po co nabijasz posta?
themOn Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Panowie mam taką małą prośbę jakby ktoś mi mógł na PW wysłać numer do kolegi JARKO byłbym bardzo wdzięczny i jak by się dało jakoś tak szybko będę jeszcze bardziej wdzięczny Napisz PW do Jarka, jak będzie chciał Ci przesłać swój numer to napewno to zrobi, ja nie jestem do tego upoważniony to po co nabijasz posta? nie nabijam, na spotach nie nalicza :>
sokolnh Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Prosze, jak dla mnie lipa nie mozna sie z Tobą nie zgodzic za dużo cyanu Próbowałem na różne sposoby, kiepskie foty i już muszę jeszcze potrenować [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 19:06_________________________________________________ to przysiądź do photoshopa, a nie pałętaj sie po forum
PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 http://www.moto.wp.pl/kat,55194,wid,10651577,wiadomosc.html?ticaid=171ce
nex Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 cze nex nerwusie siema siema, który tak pepla
Rekomendowane odpowiedzi