Gość TrueOgre Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , ta pomyłka w polarach to u Ogrusia , pisze mi teraz że ma L w folii M Skoro On ma L zamiast M to pewnie ktoś ma M zamiast L Dlatego szukam szukaj szukaj mam nadzieję że jak podawałeś cene za polary to Ci się cyferki nie poprzestawiały :gwizdanie: A co, wolisz 501 nie lubię levisów ale skoro nalegasz możesz dorzucić, nie będę oponował
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , ta pomyłka w polarach to u Ogrusia , pisze mi teraz że ma L w folii M Skoro On ma L zamiast M to pewnie ktoś ma M zamiast L Dlatego szukam szukaj szukaj mam nadzieję że jak podawałeś cene za polary to Ci się cyferki nie poprzestawiały :gwizdanie: A co, wolisz 501 nie lubię lewisów ale skoro nalegasz możesz dorzucić, nie będę oponował ja bym tam wolał jego czapeczkę , byłaby na opał
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , ta pomyłka w polarach to u Ogrusia , pisze mi teraz że ma L w folii M Skoro On ma L zamiast M to pewnie ktoś ma M zamiast L Dlatego szukam szukaj szukaj mam nadzieję że jak podawałeś cene za polary to Ci się cyferki nie poprzestawiały :gwizdanie: A co, wolisz 501 nie lubię lewisów ale skoro nalegasz możesz dorzucić, nie będę oponował Gratisy daje Cuber [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 00:08_________________________________________________ ja bym tam wolał jego czapeczkę , byłaby na opał To nie moja czapeczka, ale przekaże właścicielowi że byś ją chciał
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , jeśli właścicielem był ten duży pasibrzuch z fotki to wycofuje moje słowa :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 jaka czapeczka ?? jude gangu , gang bangu dobra , koniec tematu bo Naczelny Pejs nas zbanuje
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jarko , jeśli właścicielem był ten duży pasibrzuch z fotki to wycofuje moje słowa :decayed: Nie, jego brata
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Czytaj forum wyglądasz w niej jak Św.Mikołaj [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 00:13_________________________________________________ Jarko , jeśli właścicielem był ten duży pasibrzuch z fotki to wycofuje moje słowa :decayed: Nie, jego brata ich jest 2? no to zapomnij co pisałem :decayed:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 i ty się śmiesz nazywać kibicem Hutnika ?? stary jakby prawdziwy kibic hutnika zobaczył twoja roześmianą buźkę to już na suche stawy co najwyżej na plac po marchewki byś biegał, co za porażka
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ich jest 2? no to zapomnij co pisałem :decayed: Trzech
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 ale pojechane................. marchewki KOX
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://allegro.pl/search.php?string=A4&us_id=10905546&country=1&p=0 Niezle rozebrana A4 1.8L
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 i ty się śmiesz nazywać kibicem Hutnika ?? stary jakby prawdziwy kibic hutnika zobaczył twoja roześmianą buźkę to już na suche stawy co najwyżej na plac po marchewki byś biegał, co za porażka Nie martw się, czapki Wisły nie założę
Cuber Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Nie martw się, czapki Wisły nie założę :good:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ale pojechane................. marchewki KOX no Grześ, sam powiedz, jak można kibicować jednej drużynie a dać się sfocić w czapeczce lokalnego rywala ??porażka jakaś :gwizdanie:
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://allegro.pl/search.php?string=A4&us_id=10905546&country=1&p=0 Niezle rozebrana A4 1.8L To Twoja :?: Gdzie moja felga
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://allegro.pl/search.php?string=A4&us_id=10905546&country=1&p=0 Niezle rozebrana A4 1.8L To Twoja :?: Gdzie moja felga już u żyda
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 i ty się śmiesz nazywać kibicem Hutnika ?? stary jakby prawdziwy kibic hutnika zobaczył twoja roześmianą buźkę to już na suche stawy co najwyżej na plac po marchewki byś biegał, co za porażka Nie martw się, czapki Wisły nie założę NA CAŁE SZCZĘŚCIE :notworthy:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 i ty się śmiesz nazywać kibicem Hutnika ?? stary jakby prawdziwy kibic hutnika zobaczył twoja roześmianą buźkę to już na suche stawy co najwyżej na plac po marchewki byś biegał, co za porażka Nie martw się, czapki Wisły nie założę NA CAŁE SZCZĘŚCIE :notworthy: Ufffff , ulga
Rekomendowane odpowiedzi