PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dobra panowie ja idę kończyć Quantum of Solace
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dobra panowie ja idę kończyć Quantum of Solace tylko nie popuść z wrażenia , narka Pablo
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 no ja robione poprzez Wąskiego to różnie może z tym być ... Wąskiego nie ma , auta nie ma... coś mi tu śmierdzi moich dystansów tez nie ma :gwizdanie: nie wspominajac o zapalniczce i popielniczce firmy Marlboro które wyceniam na 1,5 tys złotych :polew: he he he he pewnie że już nie ma :gwizdanie: Grześ zderzak już na miejscu [br]Dopisany: 06 Styczeń 2009, 08:30_________________________________________________ np.do 2,5 tdi koszt ok 900 zł z pompą wody Watpie zeby to byl kompletny eeeeee kompletny
Diego Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 siemasz Diego coś Cie ostatnio nie było widać :gwizdanie: siema Cuber No poprostu zycie sporo sie teraz zmienia Jednak net u Belta to fajna sprawa przynajmniej nie mozna sie nudzic, wlasnie mi rezaja pare gratow, a clou sa podswietlane szuflady w
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hej Diego oby nie mówili o Audi w kawałach że właściciele się spotykają .....
Tytus Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hej Diego oby nie mówili o Audi w kawałach że właściciele się spotykają ..... tutaj pewnie będą mówili że spotykają się rano u Wąskiego na kawie
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Hej Diego oby nie mówili o Audi w kawałach że właściciele się spotykają ..... tutaj pewnie będą mówili że spotykają się rano u Wąskiego na kawie hej Tytus za pewne tak ale jeszcze śpią
Diego Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A wlasnie, Waski po ile masz hidziorki na h7 ? Braubym dwie sztuki. Jak skoncza pazdziocha podskoczylbym do ciebie. ... o dzizas ale to niektorzy sa nerwowi wlasnie jakis facet robi afere ze "ksenony mu dziwnie swieca" w passacie
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 niech da od razu zapasowe przetwornice w komplecie / joke
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 niech da od razu zapasowe przetwornice w komplecie / joke szukasz
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 niech da od razu zapasowe przetwornice w komplecie / joke szukasz nie szukam, mam nadzieję że moje biksenonki już wkrótce do mnie pomrugają
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 nadzieja :gwizdanie: grubo powiedziane
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 nadzieja :gwizdanie: grubo powiedziane jak coś to wezmę zastępcze na weekend, niebieskie a4 :gwizdanie: :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 nadzieja :gwizdanie: grubo powiedziane jak coś to wezmę zastępcze na weekend, niebieskie a4 :gwizdanie: :gwizdanie: też nie robi luzik dzwoniłem i mówił że właśnie klepie podłużnicę
Diego Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dopiero dwie godzyny.... mozna korzenie zapuscic.
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dopiero dwie godzyny.... mozna korzenie zapuscic. a ciepło chociaż ? ja kiedyś wymarzłem tam jak cholera
Rekomendowane odpowiedzi