Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] 2006 Audi A4 S 2.0T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd tą wklejkę wynorałeś? ja miałem całkiem inną jak kupiłem w salonie, ale niech znawcy się wypowiedzą

Opublikowano

coś nie teges ta wnęka...

62.000 mil czy km?

pokaż wlepke z kodami wyposażenia i numerem VIN - masz ją w ksiązce serwisowej

Opublikowano

Tak to juz jest, że na forum prześwietlą ci auto na odległośc lepiej niz na ścieżce diagnostycznej. :decayed::kox:

Fotele masz chyba elektryczne :mysli:

Opublikowano

A więc nalepki o której mówicie brak. Nie mam książki serwisowej z USA, we wnęce jej nie ma również. Auto sprawdzone, było lekko uderzone z tyłu, geometria idealna. Uszkodzony zderzak widziałem, poza odblaskami niczym się nie różni. Co do klapy tylnej to nie jestem pewny, ale chyba oryginał. Jeśli tak to ten s-line zza oceanu trochę się różni. Wydruk z kodami wyposażenia będę miał lada moment z ASO.

Fotele pełna elektryka + pamięć.

Przebieg 62000 km.

Na wszelki wypadek wymieniony już jest rozrząd, oleje i filtry. Wszystko gra i buczy.

Pytanko - czy w nawigacji trzeba zmieniać soft na europejski czy wystarczy płytka z wersją EU?

Opublikowano

dub.jpg

Dojechaliśmy do Dubrownika i nazad - pierwsza dłuższa wyprawa zaliczona na 6.

Spalanie - 1280 km, średnia prędkość 93km/h, załadowany prawie na maxa - 8.6l

W drodze powrotnej, nie obciążony tak bardzo, na autostradzie max 140, trochę z wiatrem, średnia prędkość 86km/h - 7.1l

Opublikowano

7.1 bardzo ładny wynik jak na 2.0 T w Automacie załadowany i pod 140... myśle że w klekocie u siebie zszedlbym może z 0,7- 0,8 l mniej przy takich warunkach jak piszesz.