Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Czerwony Wahadłowiec :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich :hi:

oto moja Kochana Alunia :evil:

DANE:

Audi A4 B5

rocznik: 1997

przebieg: buda 268 tys ;( silnik 70 tys :evil: (po wymianie przez poprzedniego właściciela)

silnik: 1,8 nigdy nie zagazowany

nadwozie: Avant

kolor: czerwony oprócz maski w kolorze srebrnym

WYPOSAŻENIE:

2x el. szyby

el. lusterka

Climatronic

4x poduszka powietrzna

zestaw audio 6+1 (tuba Nokia w bagażniku)

alu 15" Borbet

PRZERÓBKI:

ciemne przednie kierunki

PLANOWANE PRZERÓBKI:

przyciemnienie szyb

obniżenie i utwardzenie zawieszenia

zakup podłokietnika (o zgrozo bez niego na długich trasach jak za karę... ;/ )

felgi min. 17"

na zewnątrz (jeszcze przed montażem czarnych kierunków):

DSC00531.jpg

DSC00532.jpg

DSC00533.jpg

i w środku:

DSC00529.jpg

:hi:

Opublikowano

Małe poprawki lakiernicze i będzie dobra :a4fan:

Powodzenia w modzeniu ! :kox:

Opublikowano
  • Autor

w sumie powiem Ci że nawet z tą srebrną maską prezentuje się całkiem ciekawie ;) chodzi mi po głowie żeby okleić ją np. folią a'la Carbon ;)

Opublikowano

Hmm mnie chodziło o przedni zderzak np :) brak kratki oraz odprysk lakieru masz ;) co do tej maski hmm jak już to czarna albo czerwona :mysli:

Ale to w końcu Twoje autko ;) My tylko możemy chwalić albo krytykować albo hmm nakierować :evil:

Opublikowano

w sumie powiem Ci że nawet z tą srebrną maską prezentuje się całkiem ciekawie ;) chodzi mi po głowie żeby okleić ją np. folią a'la Carbon ;)

Chyba żartujesz? :thumbdown: maluj ta maskę pod kolor auta, ewentualnie na czarno + dach :good:

Opublikowano
  • Autor

Hmm mnie chodziło o przedni zderzak np :) brak kratki oraz odprysk lakieru masz ;) co do tej maski hmm jak już to czarna albo czerwona :mysli:

Ale to w końcu Twoje autko ;) My tylko możemy chwalić albo krytykować albo hmm nakierować :evil:

aaa... o to chodzi heh :D no fakt zderzak wymaga wymalowania bo wygląda jakby nie był wogóle matowany przed malowaniem ;/ co do kratki to już jest więc można odchaczyć jako załatwione ;)

no i właśnie o to chodzi.. jak coś jest nie tak wytknąć błędy i nakierować jak je usunąć ;)[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 17:35_________________________________________________

Chyba żartujesz? :thumbdown: maluj ta maskę pod kolor auta, ewentualnie na czarno + dach :good:

z tą folią to był pierwszy pomysł co tu z nieszczęsną maską zrobić... hmm... czerwony z czarnym? jakoś nie podchodzą mi razem te kolory ale sama idea jest interesująca ;)

Opublikowano

tuning.jpg

tu masz z czarną maską :)

Opublikowano

tuning.jpg

Już jest lepiej niż z srebrną :good: do tego dach, lusterka, grill, tylna klapę i może być ciekawie :naughty:

A najlepiej to pomaluj w kolor auta :good:

Opublikowano

maluj wszystko w kolor..lampy pozmieniaj też ;) tzn z przodu odmłodnieje trochę.

Opublikowano

Ja tylko zaproponowałem jak by to wyglądało :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

tuning.jpg

naprawdę nie podchodzą mi te kolory no nie wiem dlaczego... ale podziękował za fatygę ;)

maluj wszystko w kolor..lampy pozmieniaj też ;) tzn z przodu odmłodnieje trochę.

chyba tak będzie najlepiej wyglądał ;) co do lamp to Macie jakieś pomysły? lepiej np. czarne soczewki? czy lepiej iść w stronę orginału i zamontować zespolone?

Opublikowano

zespolone :) sprysk w zderzak i xenonik :evil:

Opublikowano
  • Autor

zespolone :) sprysk w zderzak i xenonik :evil:

dużo byłoby roboty z montażem sprysków? jak zespolone to tylko ksenon niach niach :evil:

Opublikowano

Właśnie żeby ksenon mieć w pełni prawnie trzeba mieć samo-poziomowanie ?

Opublikowano

Właśnie żeby ksenon mieć w pełni prawnie trzeba mieć samo-poziomowanie ?

W autach powyżej 2000r jeżeli są xenony, to muszą być samopoziomujące się soczewki. W modelach poniżej 2000R tylko spryskiwacze.

Opublikowano

Chyba przejdzie jak masz regulację w aucie ;) z montażem sprysków jest trochę zabawy podobno :przebiegly:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 00:01_________________________________________________reuglacje w sensie manualną