Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Pytanie o żarówki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ptanie czy ktorys z kolegow posiadajacy b7 uzywa zarowek PHILIPS DIAMOND VISION

allegro.pl/philips-diamond-vision-5000k-h7-lepsze-od-blue-vis-i1659781218.html

allegro.pl/philips-diamond-vision-5000k-h1-lepsze-od-blue-vis-i1659781366.html

Jesli tak to prosze o opinie na temat tych zarowek.

(przepraszam za brak polskiej czcionki pisze z telefonu)

Opublikowano

W b5 używałem różnych żarówek h7 co prawda nie używałem tych diamond tylko eko vision i blue vision i wypadały najlepiej w porównaniu z innymi żarówkami. Minus bardzo krótki okres świecenia góra 3 miesiące :confused4:

Opublikowano

Z innego forum http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=366549

Nie wiem gdzie kupiles te Diamond Vision bo ja kupowalem na Allegro i byly to tandetne podrobki. Zarniki byly krzywe, cale wykonanie zarowki lipne i rowniez dymily sie. Niebieska farbka na czubku zarowki odpadala i z niej wlasnie sie kopcilo. Wsadzilem poprzednie zarowki a te odeslalem sprzedajacemu. Zauwazylem ze wiele osob narzeka na podrowbki z Allegro. Na moich nawet pudelko nie do konca udalo sie podrobic, wygladalo niby ladnie ale napis na nim byl Crystal Vision 5000K. Normalnie Crystal Vision ma 4300K. Sprzedawca ma nicka WDA1 i jego Diamond Vision jak i Crystal to podroby. Kumpel u niego tez kupil i rowniez dostal taki sam badziew. Sprawdz czy masz na nich homologacje nabita. Nie posiadaja one europjskiej, na moich jednak byl znaczek E1, a powinien byc napis not for use in Europe/USA.

Żarówki kupujemy w pożądnym sklepie a nie na alledrogo, osobiście miałem podróby.

Te żarówki właściwie mają tylko inna barwę światła ,jak chcesz mieć więcej światła polecam OSRAM SILVERSTAR, mam je i jestem zadowolony.

Opublikowano
  • Autor

Wielkie dzięki. Sprawdziłem komenty tego gościa który to sprzedaje i racja z tymi podróbkami. Daruje sobie te Diamond vision.

Opublikowano

U mnie Philips blue vision wytzymywały 15tyś ale świeciły bardzo ładnie. Osramy lecą leszcze szybciej.

Opublikowano

U mnie Philips blue vision wytzymywały 15tyś ale świeciły bardzo ładnie. Osramy lecą leszcze szybciej.

potwierdzam. Miałem Osram Night Breaker i super świeciły. Światło było intensywnie białe, ale niestety co pół roku wymiana żarówki. przeszedłem na Philips Blue Vision i jak na razie bez problemów. Intensywność białego porównywalna. Z żywotnością ciężko powiedzieć, ale wytrzymała już pół roku. Za to cena x2 :confused4:

Opublikowano

Ja u siebie mam Philips Blue Vision tyle że w Audi 80 więc są to H4 i świecą super. I z tym częstym przepalaniem to nie wiem czemu wszyscy na to narzekają ale u mnie świecą prawie 2,5 roku i żadna się nie przepaliła :)