chela03 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, dzisiaj w celu poprawienia chromowanych obwódek na liczniku postanowiłem cały wyciągnąć, wszystko ładnie pięknie tylko gdy zapaliłem światła, 2 żarówki przestały świecić. Postanowiłem więc po raz kolejny licznik wyciągnąć z auta i wymienić żarówki. gdy to zrobiłem była oczywiście próba i działa-super. Gdy jakiś czas później wsiadłem w auto żeby się przejechać okazało się, że tak super nie jest, ponieważ czerwona kontrolka od AIR BAGÓW cały czas się paliła... Panowie czy jest to pierdółka jakiś błąd który po podłączeniu pod komp łatwo usunąć czy coś mogło sie zepsuć lub uszkodzić podczas tego demontażu ?
arczi900819 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Raczej błąd, wczoraj znajomemu kasowałem (identyczna sytuacja jak u Ciebie). Minutka roboty
89pawel89 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 sa 2 opcje: 1)blad jak kolega wyzej napisal chwila i po robocie 2) uszkodzil sie sensor poduszek. mialem taki przypadek w swoje audi ze sensor wywalal blad ktorego nie mozna bylo skasowac.
chela03 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Miejmy nadzieje, że będzie to jednak minuta roboty jak u kolegi arczi900819 Dzięki Panowie
Arek956 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Na początek podepnij vag'a. To pewnie jakiś błąd więc parę minut i powinno być po problemie
chris.lkr Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 u znajomego przy wymianie żarówek podświetlających zegary po zmontowaniu wszystkiego było to samo czyli nie gasnąca kontrolka AIR-BAG, po podłączeniu VAG'a wystarczyło wykasować błąd i wszystko wróciło do normy. Mam nadzieje, że u Ciebie będzie to samo. Pozdrawiam.
chela03 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Panowie, po sesji jak wrócę do domu biorę się za to, oby było jak mówicie dzieki wielkie i pozdrowionka
Adam.S Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Miałem to samo zachcialo mi się ramek na zegarach i juz dwa razy kasowałem błąd
medik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Klemy z aku były zdejmowane przed wyjęciem licznika ?
Adam.S Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Tak ściągałem bo czytałem wcześniej na forum że trzeba tak zrobić :>
chela03 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Opublikowano 6 Lipca 2011 U mnie wystarczyło podłączyć pod kompa i skasować błąd tak jak Panowie mówiliście dzięki bardzo
Rekomendowane odpowiedzi